Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΓΑΛΛΙΑ: Φεμινίστρια καθηγήτρια αποκαλούσε «φασίστες» όσους έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για το ισλάμ. Τώρα θέλει νά ....παρατήσει τήν δουλειά της, γιατί δέχεται ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ από ισλαμιστές!!!!Τον Μάιο του 2010, σε μια ζωντανή συζήτηση στο κανάλι του Daniel Schneidermann, παρευρέθηκαν η Βελγίδα φεμινίστρια και οπαδός του κοσμικού χαρακτήρα του κράτους, Nadia Geerts, η λεγόμενη «βελγίδα Caroline Fourest» (Γαλλίδα φεμινίστρια συγγραφέας), ο πρόεδρος του Union des Familles Laïques, Bernard Teper και συντάκτες της συντηρητικής (ή για άλλους "ακροδεξιάς") ιστοσελίδας Riposte Laïque (RL), εκείνης της εποχής Pierre Cassen και Anne Zelenski.


Η Nadia Geerts και ο Bernard Teper, κλειδωμένοι στο δόγμα τους, επέκριναν την RL για την άρνησή της να διαφοροποιήσει το Ισλάμ από τον Ισλαμισμό, για τήν σύνδεση της ανόδου της ισλαμοποίησης των ευρωπαϊκών κρατών με τήν μετανάστευση και για την καταπολέμηση της εισβολής θρησκευτικών συμβόλων, ιδίως του πέπλου και της μπούρκας, σε δημόσιους χώρους. 

Και φυσικά, τους αποκάλεσαν «ακροδεξιούς»!

Σύμφωνα με αυτούς, το Ισλάμ δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα και οι συνομιλητές τους επιδίδονταν σε «ακροδεξιό παραλήρημα». 

Δέκα χρόνια αργότερα, τα γεγονότα, δυστυχώς, απέδειξαν ότι είχαν δίκιο, καθώς σε Γαλλία και Βέλγιο, οι επιθέσεις ισλαμιστών έχουν πολλαπλασιαστεί και ο αριθμός των μουσουλμάνων σε αυτές τις δύο χώρες έχει εκραγεί.

Και φυσικά, σε αυτό το πλαίσιο, η Nadia Geerts, καθηγήτρια φιλοσοφίας, απειλείται με θάνατο και απειλεί να εγκαταλείψει τήν διδασκαλία.

Το πρόσφατο άρθρο από κάτω της βελγικής Le Vif / L'Express, αναρωτιέται "Ποια είναι η χώρα όπου απειλείται μια γυναίκα που υπερασπίζεται τήν δημοκρατία;"

Λέει: Η Βελγίδα καθηγήτρια Nadia Geerts, παρενοχλείται επειδή έδειξε την υποστήριξή της στον Samuel Paty, τον 47χρονο δάσκαλο που τον αποκεφάλισε στις 16 Οκτωβρίου 2020 ισλαμιστής Τσετσενικής καταγωγής και επειδή εκφράζει την αγανάκτησή της, για την άδεια να φοριέται το ισλαμικό πέπλο στήν δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

"Πριν από τρεις μήνες και λίγες ημέρες, ήμουν ακόμα ευτυχισμένη καθηγήτρια, έγραψε η Nadia Geerts στο blog της πριν από λίγες ημέρες. ... 

Σήμερα, απλά δεν βλέπω να συνεχίζω..", γράφει στο blog της η Geerts.

ΚΟ / πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/2021/01/blog-post_27.html

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!