Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Να μας ενδιαφέρει η ΟΥΣΙΑ καί άς μας πούν α δ ι ά λ λ α κ τ ο υ ς.....Κωνσταντίνος Χολέβας – Πολιτικός Επιστήμων

Ακούμε συχνά δημοσιογράφους και πολιτικούς να μας προειδοποιούν «να μην κατηγορηθούμε ως αδιάλλακτοι», «να μην μείνουμε με τον μουντζούρη στο χέρι» και γενικότερα να μην είμαστε οι χαμένοι στο λεγόμενο blame game. 

Δηλαδή σε μία διαπραγμάτευση με την Τουρκία να προσέξουμε μήπως κατηγορηθούμε από φίλους, εταίρους και διεθνείς οργανισμούς ως υπαίτιοι για τη μη πρόοδο των συνομιλιών. 

Να δώσουμε καλή εικόνα προς τα έξω...Ουδείς συνετός άνθρωπος θέλει να είναι μονίμως η χώρα του η αδιάλλακτη, η μη συνεργάσιμη. 

Όμως και η συνεχής φοβία «μην μας πουν το ένα ή μην μας πουν το άλλο» εγκυμονεί κινδύνους. 

Και ένας κίνδυνος είναι να κάνουμε υποχωρήσεις επί της ουσίας των εθνικών θεμάτων, απλώς και μόνο για να σώσουμε τους τύπους. 

Τα εθνικά θέματα απαιτούν να βλέπουμε την ουσία. 

Η αδιάλλακτη στάση ορισμένες φορές θα μπορούσε να αποφέρει κέρδη. 
Αν κάνουμε υποχωρήσεις σε θέματα ουσίας το παιχνίδι χάθηκε. 

Δεν θα ξανακερδίσουμε τα χαμένα. Αν μείνουμε σταθεροί στις θέσεις μας ίσως χαρακτηριστούμε αδιάλλακτοι, αλλά αυτό σύντομα θα ξεχαστεί. 
Θα έχουμε, πάντως, περισώσει τα εθνικά συμφέροντα.

Δίνω ένα παράδειγμα. Το 2002 - 2004 υπήρχαν συνέλληνες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι οποίοι πρότειναν πάση θυσία να πούμε ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, διότι κινδυνεύαμε να κατηγορηθούμε ως απορριπτικοί. 

Τι θα πουν οι ξένοι; 

Τι θα πουν οι Ευρωπαίοι; 

Δεν αδικώ αυτούς που το έλεγαν, πιστεύω ότι ήσαν καλοπροαίρετοι. 

Όμως είχαν άδικο. 

Η πραγματικότητα δικαίωσε τους «αδιάλλακτους».

Αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ τον Απρίλιο του 2004 και γλύτωσαν την Κυπριακή Δημοκρατία από τη διάλυση. Έσωσαν την Κύπρο από ένα σχέδιο διχοτομικό, ρατσιστικό, αντιδημοκρατικό και δυσλειτουργικό. 

Τελικά αυτή η «αδιάλλακτη» Κυπριακή Δημοκρατία εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το blame game δεν τρόμαξε την πλειοψηφία των Ελληνοκυπρίων. 

Κάποιοι στην Ευρώπη ενοχλήθηκαν, αλλά σήμερα η Κύπρος είναι πλήρες μέλος της Ένωσης και μπορεί ανά πάσαν στιγμήν να εμποδίσει την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

Θα είναι μεγάλο σφάλμα να παρασυρθούμε από τα φοβικά σύνδρομα του καλού παιδιού και να ακούσουμε αυτούς που μας προτείνουν να τα συζητήσουμε όλα με την Τουρκία. 

Οι κόκκινες γραμμές πρέπει να τηρηθούν. 

Συζητούμε μόνον για τις θαλάσσιες ζώνες. 

Το Καστελλόριζο είναι ελληνικό και έχει επήρεια στην χάραξη της ΑΟΖ. 

Η τουρκική κατοχή στην Κύπρο είναι παράνομη. 

Η Ελλάς δικαιούται να έχει στρατιωτικές δυνάμεις στα νησιά της. 

Στη Θράκη η μειονότητα είναι θρησκευτική και όχι τουρκική. 

Στην Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο η Τουρκία είναι εκείνη που παραβιάζει τα δικαιώματα των Ελλήνων.

Η επέτειος των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε την απάντηση του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη σε μία αντίστοιχη πρόταση. 

Ο Άγγλος πλοίαρχος Χάμιλτον τού πρότεινε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες με βρετανική μεσολάβηση, δηλαδή να σταματήσει η επανάσταση. 

Ο Γέρος του Μωριά δεν φοβήθηκε κανένα blame game και του απάντησε ότι «ο βασιλέας μας συνθήκη δεν έκαμε» εννοώντας τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, ο οποίος αρνήθηκε τις προτάσεις του Μωάμεθ για παράδοση της Πόλεως. Γι αυτό και εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε. Και ο Χάμιλτον δεν τόλμησε να του ξαναμιλήσει για συνθηκολόγηση!

Άρθρο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, 23.1.2021

Πηγή: Κωνσταντίνος Χολέβας

5 σχόλια:

 1. ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΟΤΑΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ 505 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΟΝΙΑ ΒΟΛΟΥ, ΗΜΟΥΝ 233 ΣΕΙΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 1994 ΣΤ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΙΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ..ΦΑΝΤΑΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ....ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ ΗΤΑΝ Η 232 94ΕΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 1996 ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ..ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΕΦΕΔΡΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΤΗΣ 2 ΜΑΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΣΣΟ 1995Δ,,,Ο Ε,,Μ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΣΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ 2 ΜΑΛ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ- ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ,,ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ 2ΜΑΛ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ..ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ..ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΑΣΔΕΝ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ..ΟΙ ΤΗΣ 2ΜΑΛ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΡΟΜΠΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑ ΕΝΑΣ ΟΥΚΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ Η ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ Κ.Τ.Λ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΛΑΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΥΚΑΔΕΣ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ Η ΤΟΥΤΚΙΑ ,Ο ΟΖΑΛ, Η ΤΣΙΛΕΡ Η Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΦΘΗΚΑΝ..ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΓΙΟΣ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΥΠΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ...ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΑΠΙΝΓΚ...https://www.youtube.com/watch?v=RFtOsa-54i4&t=114s

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήταν από τίς πλέον ΜΑΥΡΕΣ στιγμές στήν Ιστορία της νεωτέρας Ελλάδος η κρίση των Ιμίων.
   Θά αποφύγουμε νά μπούμε στό θέμα επί της ουσίας καί γιατί είναι Α Χ Α Ν Ε Σ καί γιατί είναι πολυδαίδαλο καί πολυπλόκαμο καί ΜΗΝ λησμονούμε ΔΕΝ γνωρίζουμε Ο Λ Ο τά παρασκήνιο!
   Παρά τά βιβλία που εξέδωσαν ορισμένοι πρωταγωνιστές καί μή...
   Παρά τίς συνεντεύξεις που παρεχώρησαν διάφοροι αυτόπτες καί αυτήκοοι....
   Κλείνοντας έχουμε μία απορία καί ΑΝ ξέρει κάποιος καί ΘΕΛΕΙ, άς μας απαντήσει: οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ που είχε η άτρακτος του ελικοπτέρου ΜΑΣ, που σήκωσε ειδικός γερανός τότε από τήν θάλασσα, μπορεί ποτέ νά προεκλήθησαν από τά τυφέκια, ή έστω τά ατομικά ημιαυτόματα απειροελαχίστων Τούρκων κομμάντος;
   Μιλάμε γιά ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ....
   Α π α ν τ ή σ ε ι ς ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

   Διαγραφή
 2. ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ 50ΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΙΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΛΟΚ.ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ''ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ''ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ..ΕΝΑΣ ΔΙΜΕΤΡΟΣ ΘΗΡΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ,,ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΟΠΛΙΤΩΝ..ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ''ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΟΤΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ''ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ''ΑΡΧΗΓΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΜΕ ΝΑΥΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΧΕΤΕΙ?'' ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΠΑΣΟΚΟΛΥΜΠΕΡΗΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΑ..''ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΧΕΤΕ? ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ..''ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ'' ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ...Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΛΛΑ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ..ΤΟ Π Ε Τ Α Ξ Ε..ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝΕ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΣΟΚ ΤΟ 1994 Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΒΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 1 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΟΝΟ Ο Σ Τ Ρ Α Τ Ο Σ ΞΗΡΑΣ. ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.1.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑ,2,ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,3.ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΙΚΟΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΕΥ ΜΑΧΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!