Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Φ ώ ν α ζ ε ὁ δαίμονας, πρίν τα ΑΓΙΑ ΦΩΤΑ ....“φέτος τα νερά είναι δικά μου”!!!







Στο ιστορικό, άγιο και μαρτυρικό Μεσολόγγι που το περικυκλώνουν τόσα νέρα (ουσιαστικά πλέει μέσα σε αυτά) συνέβη το εξής γεγονός που μας μεταφέρθηκε προς ΔΟΞΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

Ένας αξιολύπητος συνάνθρωπος μας, μια δυσκολεμένη ψυχούλα κατέφυγε στο Πετραχήλι του Ιερέως τις γιορτινές ημέρες, που ήταν βάσει της ΚΥΑ ανοιχτοί οι Ιεροί Ναοί, για να του διαβάσει τις ευχές που έχει η εκκλησία μας για τον εξορκισμό. 

Τα παρακάτω , όπως μας μεταφέρθηκαν:

“Στο Μεσολόγγι τα Χριστούγεννα ένας ιερέας έκανε εξορκισμό σε μια ψυχή, ο δαίμονας από μέσα φώναζε: τραγόπαπες ότι καί νά κάνετε εφέτος τά νερά είναι δικά μου, ακούτε, δικά μουυυυυυ —“

 
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΓΙΑΣΜΟ – ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
 
ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
 
ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ – ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ – ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ (και όπως φαίνεται ο τελευταίος μιλάει και χαίρεται, για λίγο όμως ακόμα , ουσιαστικά αποκαλύπτεται. )
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
 
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/01/blog-post_57.html

1 σχόλιο:

  1. Ο δαίμονας κάνει ό,τι του ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ο Θεός ΚΑΙ οι άνθρωποι.
    ΕΑΝ οι πολλοί άνθρωποι συμπλέουν με τον δαίμονα, λόγω της αδιαφορίας τους για τον Θεό, τότε δεν φταίει μόνο ο δαίμονας αλλά φταίνε κυρίως και οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!