Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Τήν "έ θ α ψ α ν" τότε μέ γρήγορες "κινήσεις".....

 



 
Η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη, αποκαλύπτει παιδεραστές δικαστές και αναφέρει ότι υπήρχε ειδικός χώρος, οίκος ανοχής, εντός του δικαστηρίου, όπου έκαναν τα ακατανόμαστα!.... 

Τα ξένα μέσα τό έδειχναν συνεχώς, τά δικά μας σαπροκάναλα τά κουκουλώνουν καί τά αποσιωπούν όπως πάντα. 
Εύγε κυρία Μαργαρίτη γιά τό θάρρος καί τήν ηθική σας. 🌺🌼









Scripta manent : 

Η δικαστής βγήκε εκτός δικαστικού σώματος, κατά την άποψη του Αρεοπαγίτη Κου Ευάγγελου Κρυσταλλάκη, με γενικόλογα και αοριστόλογα τύπου πολλές μηνύσεις σε δικαστές, και καθυστερήσεις σε αποφάσεις. 

Οι μηνύσεις σε δικαστές δεν είναι αδίκημα, και για κάθε περίπτωση, απαντάται με την δικογραφία που αναπτύσσεται. 

Οι καθυστερήσεις στις δίκες, πάλι δεν είναι αδίκημα, όταν σήμερα π.χ. στο Σ.τΕ., υπάρχουν δίκες που εκκρεμούν επί δεκαετία, λόγω συμφερόντων, και ουδείς εκ των Δικαστών ξεσηκώνει θύελλες πειθαρχικών παρεμβάσεων για τους υπεύθυνους στις καθυστερήσεις. 

Η δικαιοσύνη στις ημέρες μας αποτυπώνεται στο πρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας, της πρώην προέδρου τού Σ.τΕ., η οποία δέχτηκε και έκανε την θρησκευτική ορκωμοσία, λόγω της ρήτρας του Συντάγματος πως θα πρέπει να είναι Ορθόδοξη, όμως στην Δοξολογία στήν Μητρόπολη της Αθήνας, περιφρόνησε καί δεν ασπάσθηκε Τόν Τίμιο Σταυρό. 

Η δικαιοσύνη δείχνει τήν ταυτότητά της, στούς έχοντας τους οφθαλμούς τους ανοικτούς. 




 
Πηγή άρθρου : Εδώ
https://scripta---manent.blogspot.com/2021/01/blog-post_35.html

2 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ? ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ? ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΥΓΕ !!!!!!!!! ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σπουδαία γυναίκα! ο Θεός να την προστατεύει.
    ------------------------------------------------------------
    Bombshell Lin Wood Tapes: Justice Roberts & Epstein Selling Kids for Pedophilia, Clinton Plan to Assassinate Supreme Court Justices (Video)


    https://beforeitsnews.com/alternative/2021/01/bombshell-lin-wood-tapes-justice-roberts-epstein-selling-kids-for-pedophilia-clinton-plan-to-assassinate-supreme-court-justices-video-3740672.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!