Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Στην Αυστραλία Θ Α Υ Μ Α της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ, πρόσφατα.

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η Παναγία η επονομαζόμενη Παρηγορήτρια στον Άγιο Δημήτριο στον Βύρωνα των Αθηνών δεν κλαίει τόσο καιρό μόνο (σχεδόν πέντε μήνες δακρύζει αδιάλειπτα), αλλά διατρέχει τις τέσσερες γωνιές του Πλανήτη και θαυματουργεί ως Μεγαλόχαρη Ελεούσα Παραμυθία Παντάνασσα.

Πρόσφατο καταγεγραμμένο θαύμα της από τα τόσα που ενεργεί στις ημέρες μας έγινε στην μακρινή Αυστραλία, όπως σε λόγο του το περιέγραψε ο προϊστάμενος κληρικός του ιερού ναού.

Ένα νέο παλληκάρι νόσησε από την διαβόητη ασθένεια των ημερών μας, τον κορονοιό.

Ίσως το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν ασθενές και η εξέλιξη της νόσου πρόσβαλε τους πνεύμονες του με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην αντίστοιχη εκεί ΜΕΘ.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο νέος, κάποια στιγμή εισήλθε στο χώρο της περίθαλψης μία ΜΑΥΡΟΦΟΡΑ υψηλή γυναίκα πλησιάζοντας τον.

Ο νέος παραξενεύθηκε πως μια ΜΑΥΡΟΦΟΡΑ βρέθηκε ανάμεσα σε λευκοντυμένες νοσηλεύτριες και την ερώτησε:

- Εσείς ποιά είστε;

Και η απάντηση που έλαβε ήταν:

- Είμαι η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ!

Η οποία αμέσως μετά ακούμπησε το μέτωπο του νέου και το σταύρωσε.

Το αποτέλεσμα ήταν ο νέος αμέσως να ανακλιθεί και να ανασάνει φυσιολογικά, αλλά και να πέσει ο πυρετός του στα φυσιολογικά επίπεδα.

Μπορεί το νοσηλευτικό προσωπικό να μην είδε την ΜΑΥΡΟΦΟΡΑ που συστήθηκε στον νέο ως ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ, αλλά έμπροσθεν του είχε ένα ολοζώντανο ΘΑΥΜΑ δηλ. την άμεση ίαση του νέου.

Ο νέος σημείωσε ακριβώς την ώρα που τον επισκέφτηκε η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ και αμέσως μόλις εξήλθε , πήρε τηλέφωνο μέσα στην χαρά τους συγγενείς του στην Ελλάδα να τους πει τα καθέκαστα.

Πήρε και την ΘΕΙΑ του, η οποία μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός συγκλονίστηκε, γιατί προσδιορίζοντας την χρονική στιγμή και την ώρα, κατάλαβε ότι εκείνη ακριβώς την στιγμή που επισκέφτηκε η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ τον ανιψιό της στην εντατική, η ίδια διάβαζε την Παράκληση της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ ιστάμενη πλησίον της Εφεστίου Εικόνας ΤΗΣ, της Δακρυορρούσης στο Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα Αθηνών.


Τι να πούμε άλλο αδελφοί, μόνο ότι τα χαριτόβρυτα αγιαστικά νάματα των δακρύων της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ που τόσες ημέρες τα βλέπουμε ως δροσοσταλίδες να κυλούν από το ΠΑΝΑΓΙΟ Πρόσωπο ΤΗΣ και να καταμουσκεύουν το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ μέσα στην αγκαλιά της πριν συγκεντρωθούν ως λαμπυρίζουσες λίμνες κάτωθεν της εικόνος ΤΗΣ , μόνο δάκρυα μετανοίας , συγκίνησης και παρηγοριάς μπορούν να προκαλέσουν σε εμάς τους αμαρτωλούς.Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό το ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ που επισυμβαίνει αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ στον Βύρωνα και φυσικά δεν υπάρχουν λόγια γιατί μας λείπουν οι άγιοι στις ημέρες μας , όπως ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ που εορτάζει για να μας εξηγήσουν ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ, όλα αυτά τα επιγενόμενα και να κτυπήσουν όχι απλώς συναγερμό, ή καμπανάκι, αλλά τις καμπάνες ώστε να μας καλέσουν σε ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ απέναντι στην αντίχριστη επίθεση που δέχονται τα Ιερά και τα Όσια της ΠΙΣΤΕΩΣ μας.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!