Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ε μ μ η ν ό ρ ρ ο ι α : μετά τίς Ισραηλινές καί οι Αμερικανίδες ΘΥΜΑΤΑ του εμβολίου; Επιστημονική έρευνα σ΄εξέλιξη για διαταραχές στις εμμηνορροϊκές περιόδους από τα εμβόλια! Δραματικό μήνυμα Ισραηλινής για πολλαπλές BΛΑΒΕΣ, ως και ΘΑΝΑΤΟΥΣ μετά τον εμβολιασμό!Eπιστήμονες ξεκινούν μια μελέτη για να προσδιορίσουν, εάν τα εμβόλια Covid-19 προκαλούν αλλαγές στις εμμηνορροϊκές περιόδους αφού εκατοντάδες γυναίκες παρατηρήσουν μή κανονικότητα...

Η Δρ Kathryn Clancy είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Ιλλινόϊς στο Urbana-Champaign και η Δρ. Katherine Lee είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Τμήμα Επιστημών Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον στό Saint-Louis.Η Δρ Kathryn Clancy και η Δρ Katherine Lee δήλωσαν ότι βίωσαν μη φυσιολογικές εμμηνορροϊκές περιόδους μετά τον εμβολιασμό για Covid-19. 

Και οι δύο γυναίκες παρατήρησαν ότι εκτός από τις συνήθεις παρενέργειες – όπως ο πόνος στο σημείο της ένεσης – είχαν επίσης προσωρινές αλλαγές στους κύκλους της εμμήνου ρύσεως. 

Η Clancy συζήτησε για πρώτη φορά την ασυνήθιστη περίοδό της στο 'Twitter' στα τέλη Φεβρουαρίου, μετά τη λήψη του εμβολίου της κορωνοϊού της Moderna.

«Είμαι περίεργη να μάθω αν και άλλες γυναίκες έχουν παρατηρήσει αλλαγές», έγραψε.

“Είμαι μιάμιση εβδομάδα μετά από την πρώτη δόση του Moderna, είχα την περίοδό μου μια ή δύο ημέρες νωρίτερα, και έχω καυτές λάμψεις σαν να είμαι ξανά 20″.

“Είμαι στην τρίτη ημέρα της περιόδου μου και συνεχίζω να χρησιμοποιώ 'serviettes extra longues' πολλές φορές την ημέρα, ενώ συνήθως χρησιμοποιώ μόνο μια ή δύο νορμάλ.”

Το 'tweet' της πήρε περισσότερα από 1.200 like και έχει λάβει εκατοντάδες απαντήσεις από άλλες γυναίκες, που περιέγραψαν ασυνήθιστες αλλαγές στην περίοδο τους. 

Αυτές οι απαντήσεις ώθησαν την Clancy και την Lee να πραγματοποιήσουν επίσημη μελέτη. 

Η Clancy και η Lee συλλέγουν τώρα δεδομένα σχετικά με τις αλλαγές στον κύκλο μετά τον εμβολιασμό για να δουν αν υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο. 

Οι ειδικοί λένε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τεκμηριωμένη σχέση μεταξύ του εμβολίου και των εμμηνορροϊκών περιόδων και η ένεση είναι ασφαλής.

Στις 7 Απριλίου, η Clancy έγραψε ένα 'tweet' για τη μελέτη και επισύναψε έναν σύνδεσμο σε μια έρευνα στην οποία οι γυναίκες μπορούσαν να τεκμηριώσουν τις έμμηνες εμπειρίες τους μετά τη λήψη του εμβολίου. 

Πάνω από 25.000 γυναίκες συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο. 

Αυτό είναι ένα έργο για να μάθετε εάν τα εμβόλια Covid-19 επηρεάζουν την περίοδό σας – εάν έχετε ήδη υποβληθεί στην περίοδό σας και έχετε λάβει τον εμβολιασμό, αφιερώστε ένα τέταρτο της ώρας για να μας πείτε την εμπειρία σας.

Λογαριασμός Twitter Δρ Clancy:
Σύνδεσμος για έρευνα / μελέτη

dailymail.co.uk/reseauinternational 26/4/21

Το πιο εντυπωσιακό είναι το εξής μήνυμα που βέβαια χρήζει επαλήθευσης: Sophie Carle:

Mαρτυρία προσώπου που ζει στο Ισραήλ:

”Δεν έχετε εμβολιαστεί ακόμη; 
Διατηρήστε τον εαυτό σας και κυρίως μην το κάνετε. 

Έχετε ήδη εμβολιαστεί; 

Πείτε όχι στα επόμενα εμβόλια… 

Ζώντας στο Ισραήλ μαρτυρώ ότι ο αριθμός προσώπων από το περιβάλλον μου υποφέροντας από σοβαρές βλάβες στα νεφρά, το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη εκτινάχθηκε τους τελευταίους μήνες !!! 

Αρκετοί από αυτούς βρίσκονται στα πρόθυρα του θανάτου και άλλοι έχουν ήδη πεθάνει. ”

dimpenews.com

3 σχόλια:

 1. υπάρχουν αναφορές για προβλήματα σχετικά με αυτό, και στις μη εμβολιασμένες γυναίκες, όταν ζουν ή εργάζονται κοντά σε εμβολιασμένα άτομα. (συγγνώμη που το ξαναστέλνω)

  MANY DOCTORS AND NURSES SPEAK OUT TO WARN OF THE DANGERS TO THOSE TAKING THE "VACCINE" AND THOSE COMING IN CONTACT WITH THE "VACCINATED" THE FIRST VIDEO IS DR. LARRY PAVELSKY, A RENOWNED SPEAKER AND AUTHOR AND BOARD CERTIFIED PEDIATRICIAN. THE SECOND VIDEO IS DR. CHRISTINE NOTHRUP. THE THIRD VIDEO IS A MANY DOCTORS AND NURSES SPEAKING OUT.


  https://www.truthunmasked.org/p/stay-away.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ουσιαστική ενημέρωση είναι πάντοτε ωφέλιμη στούς πολλούς καί μήν ζητάτε συγνώμη γιά κάτι ευνόητο καί επιβεβλημένο σέ αυτό τό ιστολόγιο.
   Ευχαριστίες θερμές καί Καλή Ανάσταση!

   Διαγραφή
  2. σας ευχαριστώ! καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!