Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Γιατί άρα γε Π Α Θ Ι Α Ζ Ε Τ Α Ι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Υ Π Ε Ρ των εμβολιασμών η μαντάμ Ντόρα; Γ ι α τ ί ; ; ; ( ΔΕΙΤΕ τό ΒΙΝΤΕΟ )!...Σε μία πρωτοφανή παρέμβαση στο επιστημονικό έργο που υποτίθεται πως η κυβέρνηση τόσο εμπιστεύεται, προχώρησε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε τους λοιμωξιολόγους να κρατούν τους πολίτες ....«στο σκοτάδι» καί νά ΜΗ μιλούν για τις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca, ώστε να πηγαίνουν να εμβολιαστούν!!!«Θα σας πω ξεκάθαρα την άποψή μου. Είναι ατυχέσταστες αυτές οι δηλώσεις και χρησιμοποιώ πολύ ευγενική έκφραση. 

Το είπα και για τον κ. Σχοινά, ο οποίος έκανε τη δήλωση όχι για την ποιότητα του εμβολίου, αλλά γιατί η εταιρεία δεν τήρησε τις υποσχέσεις της στις παραδόσεις.Και διάφοροι επιστήμονες που αφήνουν υπονοούμενα και λένε “ναι μεν, αλλά”, θα πρέπει να έχουν ένα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης. 

Δεν μπορεί όλοι οι ειδικοί να αποφαίνονται για κάτι και να βγαίνεις στις τηλεοράσεις και να δημιουργείς μια ανασφάλεια σε μια νέα κοπέλλα. 

Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου», είπε σε έντονο ύφος.

«Λυπάμαι για αυτή την ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί όταν βλέπουμε τα εκατομμύρια των εμβολιασμένων και τα ελάχιστα περιστατικά με παρενέργειες. 
Είναι άδικο να δημιουργείς αυτή την αγωνία στον κόσμο», σημείωσε.

Την ώρα που έχουν συμβεί εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες περιστατικά με θρομβώσεις σε όλο τον κόσμο, πολλά εκ των οποίων  θ α ν α τ η φ ό ρ α,  που συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca κι ενώ ο ΕΜΑ τις έχει ανακοινώσει επίσημα ως παρενέργειες, ενώ πολλές χώρες έχουν  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Ε Ι  τους εμβολιασμούς σε ορισμένες ηλιακές ομάδες και με κάποιες, όπως η Δανία να έχουν πετάξει τα εμβόλια της AstraZeneca στα σκουπίδια, η αδερφή του πρωθυπουργού και βουλευτής της Ν.Δ. ....«βάζει χέρι» στους Έλληνες ιατρούς γιατί τολμούν και μιλούν, προειδοποιώντας τον κόσμο για τις πιθανές παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου.

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση επιλέγει όπως και με το lockdown να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες για την αποτυχημένη επιλογή της να στηριχθεί στο φθηνό εμβόλιο της AstraZeneca και να χαρίσει στη Γερμανία 2 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων Moderna, για τα οποία δεν έχουν ακουστεί περιστατικά θρομβώσεων.

Υπενθυμίζεται, ότι η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού και όχι μόνο, έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί της ηλικιακής ομάδας 30-39 με το σκεύασμα της AstraZeneca.

pronews.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%ce%bd%cf%84-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%ce%ad%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82/

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΥΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!