Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Προστατεύω τό παιδί μου από τό 'self test'! ΓΟΝΕΙΣ ! Είστε ...ΕΔΩ;


ΒΗΜΑ 1ο:

Ενημερώνω τον διευθυντή του σχολείου με το παρακάτω κείμενο:

Κε Διευθυντά

Σχετικά με το τεστ που απαιτείτε να έχει κάνει το παιδί μου προκειμένου να το δεχτείτε στο σχολείο, σας ενημερώνω με τα κάτωθι:

1) Στις οδηγίες χρήσης του τεστ αναγράφεται μεταξύ άλλων και το εξής:

"ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ
ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ
ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ."



«SARS-CoV-2 Rapid Antigen Nasal Test

Οδηγίες ατομικής χρήσης από μη επαγγελματία υγείας

-Για πελάτες εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου: Περιέχει μία ουσία που προκαλεί πολύ μεγάλη ανησυχία (SVHC): Αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη.

Μην επιτρέψετε να καταλήξει στο περιβάλλον, στην αποχέτευση, ή σε επιφανειακά ύδατα …»

Από τις οδηγίες χρήσης προκύπτει το συμπέρασμα ότι η χημική ουσία Αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη, είναι τόσο επικίνδυνη, ώστε να απαγορεύεται η απόρριψή της ακόμα και στα ....σκουπίδια!

2) Η Υπουργική Απόφαση (510/2003 - ΦΕΚ 910/Β/18-6-2004) αναφέρεται στους:

«περιορισμούς κυκλοφορίας στην αγορά και χρήση μερικών επικίνδυνων ουσιών και παρασκευασμάτων (εννεϋλοφαινόλη, αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη και κονία)»

3) Σε δημοσίευμα (Νέα 30/08/2011) αναγράφονται τα εξής:

«Ο οργανισμός αναγνωρίζει αυτή την ουσία σαν ορμόνη, με αποτέλεσμα να προκαλεί διαταραχές όχι μόνο σε αυτόν που την καταναλώνει, αλλά και στους απογόνους του. 
Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, τα χημικά προκαλούν ορμονικές διαταραχές με αποτέλεσμα να απειλείται το αναπαραγωγικό σύστημα, η γονιμότητα, ακόμη και η φυσιολογική ανάπτυξη».

Κατόπιν των ανωτέρω πληροφοριών που σας προσκομίζω προκύπτει το συμπέρασμα ότι:

1) Οι ίδιοι οι δημιουργοί του 'τεστ' μας ενημερώνουν για την ύπαρξη της επικίνδυνης ουσίας.

2) Η Ελληνική πολιτεία αποδέχτηκε την επικινδυνότητα, επιβάλλοντας τον «περιορισμό της κυκλοφορίας της».

3) Σήμερα η Ελληνική Πολιτεία επιβάλλει την χρήση αυτών των επικίνδυνων τεστ στα παιδιά μας. "

Κατόπιν όλων αυτών αρνούμαι να βάλω σε κίνδυνο την υγεία ακόμα και την ζωή του παιδιού μου, υπακούοντας στις επικίνδυνες απαιτήσεις σας, παρακαλώντας να το δεχτείτε στα μαθήματα χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Άλλως θα με αναγκάσετε να προβώ στις απαιτούμενες, εις βάρος σας νομικές ενέργειες διότι, παρά την γνώση σας πλέον για την επικινδυνότητα του 'τεστ', εσείς επιμένετε να υποβάλετε το παιδί μου σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής του.

* Το κείμενο αυτό απαιτώ να καταχωρηθεί στα εισερχόμενα του σχολείου, με αριθμό πρωτοκόλλου, ζητώντας και αντίγραφο παραλαβής του.


ΒΗΜΑ 2ο


Υποβάλλω μήνυση εναντίον του διευθυντή του σχολείου διότι παρά την γνώση των κινδύνων για την υγεία του παιδιού μου (βάση των πληροφοριών που του προσκόμισα), αυτός επιμένει στην χρήση αυτού του τεστ, ως προϋπόθεση δυνατότητας του παιδιού μου να προσέλθει στα μαθήματα.

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ  Δ Ι Α Ρ Κ Ω Σ   
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΕ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ...."



http://ealoellas.blogspot.com/2021/04/self-test.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!