Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Bloomberg: «Η Ελλάδα έχει τό πιό Σ Κ Λ Η Ρ Ο καί Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο 'Lockdown' του Πλανήτου» ! ! ! .......ΒΟΑ όλος ο κόσμος καί ο ...ντουνιάς μέ τά χάλια μας !


Μετά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το Economist, το Παν/μιο Οξφόρδης, την La Libre κ.α., επανέρχεται με δεύτερο δημοσίευμα το Bloomberg σε «ειδικούς» και κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς για έναν ακόμη μήνα κατατάσσει την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις σε ότι αφορά την διαχείριση της πανδημίας.Μάλιστα σύμφωνα με τη λίστα η Ελλάδα έχει (ξανά) το πιο αυστηρό lockdown, καθώς βαθμολογείται με 88 (!) ο οποίος είναι ο δείκτης αυστηρότητας του lockdown, όταν η Τουρκία και το Μπαγκλαντές που βρίσκονται από κάτω της έχουν 83.

Η Ελλάδα πλέον έχει ξεπεράσει τους 10.000 νεκρούς, με το Bloomberg στη λίστα που δημοσιεύει να κατατάσσει τη χώρα μας στην 39η θέση στη διαχείριση της πανδημίας, ανάμεσα σε 53 χώρες.

Η Ελλάδα έχει πιο αυστηρό lockdown ακόμα και από την Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν

Χαρακτηριστικό είναι πως πίσω από την Ελλάδα βρίσκεται μόλις η Γαλλία, η Ρουμανία, η Τσεχία και η Πολωνία από ευρωπαϊκές χώρες, ενώ οι άλλες είναι το Ιράν, η Βραζιλία, το Μπαγκλαντές, η Αργεντινή, το Περού κτλ.

Η λίστα του Bloomberg επιβεβαιώνει γι’ ακόμα μία φορά τα λεγόμενα του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος τονίζει συνεχώς πως ο αυστηρός εγκλεισμός αυξάνει τους θανάτους, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας

Δεν είναι τυχαίο δε πως η Ελλάδα έχει από τον Δεκέμβριο το πιο αυστηρό lockdown, την ώρα που οι νεκροί και τα κρούσματα αυξήθηκαν ραγδαία στη χώρα μας από τον Νοέμβριο και μετά.

Ταυτόχρονα «καταρρέει» και το επίσημο αφήγημα της κυβέρνησης περί «απείθαρχους» πολίτες, καθώς σύμφωνα με τη λίστα έχει μειωθεί κατά 38,1% η κινητικότητα των πολιτών, κάτι που κατατάσσει την Ελλάδα στην 47η θέση ανάμεσα σε 53 χώρες. Λιγότερη κινητικότητα υπήρξε μόνο σε Βρετανία, Ιρλανδία, Φιλιππίνες και Ιράν (για το Ιράν δεν υπάρχουν επίσημα δεδομένα).

Σε αρκετά χαμηλή θέση (43η) βρίσκεται η Ελλάδα και σε ότι αφορά την θνησιμότητα, ενώ παρά το «αφήγημα» για τους εμβολιασμούς που «τρέχουν» η Ελλάδα βρίσκεται στην 22η θέση στη σχετική λίστα

Μία ναι μεν καλύτερη θέση σε σχέση με την αντίστοιχη που έχει σε άλλες κατηγορίες, παρόλα αυτά η χώρα μας βρίσκεται πιο ψηλά κυρίως από ασιατικές και αμερικανικές χώρες.

Όλα αυτά «καταρρέουν» το αφήγημα της κυβέρνησης περί πετυχημένης διαχείρισης της πανδημίας, μην ξεχνάμε άλλωστε πως και χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για… «μουρμούρα», ενώ υποστήριξε γι’ ακόμη μία φορά ότι η Ελλάδα τα «πάει καλά»!

Ο πίνακας για το πιο αυστηρό lockdown:

Όπως βλέπετε δίπλα από τις χώρες η Ελλάδα έχει τον αριθμό 39, αυτός είναι η θέση που βρίσκεται σε ότι αφορά την διαχείριση της πανδημίας, η Ελλάδα έχει ανεβεί μία θέση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (ήμασταν 40οι).

tgnews.gr

https://www.triklopodia.gr/bloomberg-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ac%cf%87%cf%81%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!