Τρίτη 27 Απριλίου 2021

TI TOY ΠΕΙΡΑΖΑΝ καί ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ τίς Ελληνικές Σημαίες στόν Έβρο ; ; ; Α λ η θ ε ύ ε ι ; ; ;

 

κάτι τρέχει στον έβρο

Τρία χρόνια πριν οι ανήλικοι μαθητές ύψωναν τις ελληνικές σημαίες στον οικισμό του Απαλού.
Τρία χρόνια πρίν, οι ανήλικοι μαθητές ύψωναν τις ελληνικές σημαίες στον οικισμό του Απαλού.

Κατέβασαν τις ελληνικές σημαίες από τον οικισμό του Απαλού!
Οργή έχει προκαλέσει η απόφαση κάποιων να κατεβάσουν τις ελληνικές σημαίες από την Ανατολική πλευρά της πόλεως και συγκεκριμένα από τον οικισμό του Απαλού.



Υπενθυμίζεται ότι το συγκεριμένο εγχείρημα είχαν αναλάβει μαθητές του Απαλού οι οποίοι έφεραν οι ίδιοι σε πέρας, αγοράζοντας τις σημαίες με δικά τους έξοδα και τις τοποθέτησαν με σκάλα στους στύλους.

Συγκεκριμένα, οι έφηβοι μαθητές τοποθέτησαν τις ελληνικές σημαίες επί της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων, στους στύλους ηλεκτροδότησης του δρόμου, γιατί ήθελαν στον οικισμό τους να κυματίζει η γαλανόλευκη. 

Ένα καθ' ολα ελληνικό καλοσώρισμα!

Σήμερα τρία χρόνια μετά οι σημαίες έχουν εξαφανιστεί από τον οικισμό του Απαλού και σύμφωνα με πληροφορίες κατέβηκαν από συνεργείο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! 

Ε  Ρ  Ω  Τ  Α  Μ  Ε !

Α  Λ  Η Θ  Ε  Υ  Ε  Ι ;

Μια κίνηση που προκάλεσε πολλά ερωτήματα, αλλά και την έντονη δυσαρέσκεια των παιδιών, που με τόσο ζήλο όλα αυτά τα χρόνια ύψωναν την γαλανόλευκη στον οικισμό τους.

https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/katebasan-tis-ellhnikes-shmaies-apo-ton-oikismo-toy-apaloy/post43358

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!