Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΣΟΚ από την κυβέρνηση (καί ΑΝΕΙΠΩΤΟ Θ Ρ Α Σ Ο Σ επίσης! ) : «Οι εμβολιασμένοι στήν Ελλάδα θά έχουν περισσότερα δικαιώματα»!!!!!!!!!

 


ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ;
ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ;
Ή ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ (ΜΑΣ) ΠΕΙΣ;

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου δήλωσε ρητά (!), πως οι εμβολιασμένοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες (!!!) στην Ελλάδα και πως οι ανακοινώσει για το θέμα θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Συγκεκριμένα η κ.Παπαευαγγέλου δήλωσε:





«Θα ήθελα να σταθώ στη συμπεριφορά αυτών που έχουν εμβολιαστεί. 
Στήν συμπεριφορά ημών που είμαστε οι τυχεροί (ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ....), που έχουμε κάνει δηλαδή δύο δόσεις εμβολίου. 

Ακούγονται πολλά τις τελευταίες ημέρες από διεθνείς οργανισμούς και ΜΜΕ σχετικά με τη χαλάρωση των μέτρων στους εμβολιασμένους».

Είναι προφανές, ότι μέσα στους επόμενους μήνες το καλοκαίρι και καθώς ένα μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας θα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, όσοι επέλεξαν να εμβολιαστούν, θα απολαμβάνουν ...μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, εντός κι εκτός Ελλάδος, συμμετοχή σε περισσότερες και διαφορετικού επιδημιολογικού κινδύνου δραστηριότητες»!

(ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ;

«Από κοινού οι δύο επιτροπές (εμβολιασμών & λοιμωξιλόγων) επεξεργαζόμαστε τις σχετικές οδηγίες που αναμένεται να εκδοθούν μετά το Πάσχα και τότε θα αναφερθούμε με λεπτομέρεια»

Ουσιαστικά η κ.Παπαευαγγέλου ανακοίνωσε πως μετά το Πάσχα, η κυβέρνηση θα δημιουργήσει δύο Ελλάδες, με όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν να θεωρούνται πολίτες β' κατηγορίας, των οποίων τα δικαιώματα θα βρίσκονται σε συνεχή καταστολή μέχρι να δεχθούν το εμβόλιο.

Μάλιστα η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αυτά τα δυστοπικά μέτρα εξαναγκασμού την ώρα που είναι - και σύμφωνα με τον ΕΜΑ - υπαρκτό ενδεχόμενο κάποιοι πολίτες να πάθουν θρόμβωση από τα εμβόλια της AstraZeneca, τα οποία όμως θα εξαναγκαστούν να κάνουν αν θέλουν να ξανακυκλοφορήσουν ελεύθεροι!

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/blog-post_4957.html

pronews.gr

4 σχόλια:

  1. Π.....Α ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ, ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άντε κάνε πέρα, πανούκλα! ε πανούκλα!........

    καλά ρε παιδιά, που βρέθηκαν τόσες ξέμπαρκες γραίες ξαφνικά και μιλάνε κιόλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    είναι κι αυτή από δαύτους που "η κοπριά του αιώνα κοιλοπονούσε για να την ξεράσει"...

    δεν ξέρω, αλλά πολύ μου άρεσε η φράση αυτή. τώρα πια, βλέπω κούλη, σκέφτομαι κοπριά, βλέπω ντόρα, το ίδιο! ακούω για πολιτικές, συγγνώμη πολιτικούς εννοούσα ή για κομπογιαννίτες,... συγγνώμη..."επιστήμονες" ή δημοσιοπόρνες, και πάλι η κοπριά έρχεται στο μυαλό μου. λέτε να υπάρχει κάποια σχέση ή είναι τυχαίο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λοιπόν, το βρήκα τί κάνουν! μπαίνουν στο ίντερνετ και απλά αντιγράφουν τον CDC. μιλάμε για τόσο άχρηστους και άσχετους

    CDC Updates Covid-19 Guidelines: Fully Vaccinated People Can Exercise, Gather Outdoors in Small Groups Without Face Masks

    https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/cdc-updates-covid-19-guidelines-fully-vaccinated-people-can-exercise-gather-outdoors-small-groups-without-face-masks/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=daily

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γίνω ρομποτάκι για να μου λένε ότι είμαι ελεύθερος. Το θέμα δεν είναι να σου λένε ότι είσαι ελεύθερος, το θέμα είναι να είμαι και να το νιώθεις και να το ξέρω.
    BIOTEC-βιο-τεχνολογία δηλαδή. QD-CODE: το γράφημα-απεικόνιση του προκάτ ναού του Σολωμόντα που θα ανεγείρουν σε χρόνο ρεκόρ για να στέψουν οι Εβραίοι τον "δήθεν" μεσσία τους και οι Γιαχβεδιστές τον δικό τους, ψευτοθεό τους.
    εμβόλιο mRNA επεμβαίνει στο DNA του ανθρώπου, άρα σε μεταβάλλει σταδιακά σε κάτι άλλο από ότι είσαι, δεν ξέρεις με σιγουριά τι. Η κ. Παγώνη σου λέει ότι θα το μάθεις το αργότερο σε 20 χρόνια από τώρα, μη βιάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!