Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ο ΣΤΑΛΙΝ καί η ...ΚΟΤΑ!

 


Σέ μία από τις συνηθισμένες συναντήσεις με τους συνεργάτες του, ο Στάλιν ζήτησε να του φέρουν μία κότα, την πήρε στην αγκαλιά του και πιέζοντας την σφιχτά με το ένα χέρι, με το άλλο άρχισε να την ξεπουπουλίζει.

Η κότα φώναζε από πόνο και προσπαθούσε να δραπετεύσει με κάθε τρόπο χωρίς επιτυχία, η λαβή ήταν πολύ δυνατή για εκείνη...

Ο Στάλιν κατάφερε να αφαιρέσει όλα τα φτερά χωρίς μεγάλα προβλήματα και αφού τελείωσε είπε στους συνεργάτες του:

"Τώρα κοιτάξτε τι θα συμβεί."

Έβαλε την κότα στο έδαφος και απομακρύνθηκε από αυτήν, πήγε και πήρε λίγο σιτάρι, ενώ οι συνεργάτες του παρακολουθούσαν με έκπληξη καθώς, παρά τους πόνους και την αιμορραγία, η κότα έτρεξε προς αυτόν μόλις έρριξε χούφτες σιτάρι στο έδαφος, περιμετρικά στο δωμάτιο.

Η κότα όχι μόνο δεν έφυγε αλλά τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα.

Σε αυτό το σημείο ο Στάλιν στράφηκε στους βοηθούς του, που έκπληκτοι παρατηρούσαν το θέαμα και είπε: 

"Είδατε, έτσι κυβερνώνται οι ανόητοι άνθρωποι.

Είδατε πως η κότα με ακολουθούσε παρά τον πόνο που της προκάλεσα;

Οι περισσότεροι λαοί είναι έτσι, συνεχίζουν να ακολουθούν τους κυβερνήτες και τους πολιτικούς τους παρά τον ΠΟΝΟ που τους προκαλούν, με μοναδικό σκοπό να λάβουν ένα δωράκι, ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ή απλώς κάποιο φαγητό για να ΞΕΧΑΣΟΥΝ την πείνα τους για λίγες ημέρες".

Από ότι φαίνεται ο Έλληνας ανήκει σ’ αυτην την κατηγορία!

3 σχόλια:

  1. αυτή την ιστορία, μία από τις αστείρευτα πολλές που έλεγε και λέει ο πατέρας μου, την είχα ακούσει σε μικρή ηλικία. την ίδια φρίκη προκαλεί ακόμη. κάποιοι "άνθρωποι" είναι απερίγραπτα ανώμαλοι. πόσο κτήνος χρειάζεται να είναι κανείς για να σκέφτεται και να πράττει έτσι. πείτε μου, αξίζει σε τέτοιους άραγε να ζουν; αμφιβάλλω κι αν είναι χρήσιμοι ως κοπριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτό έχουν πείσει τον κόσμο οτι ο ΑΛΛΟΣ ήταν κακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΩΡΕ? ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40, ΣΤΟ 1821, ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΩΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!