Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ο αληθινός καί ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ που σήμερα, "γράφει" στά ...'παλαιώτερα των υποδημάτων του' τήν Ε.Ε.! Καί έχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

 

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, κατηγόρησε τις αρχές της Ε.Ε., ότι διεξάγουν «ιερό πόλεμο στο όνομα της ΠΦΟΥ@@ΙΑΣ και κάλεσε τις Βρυξέλλες, να μην παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας του!

 

Κατά τήν διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του για την κατάσταση του Έθνους, ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση, να σεβαστεί τις πολιτικές επιλογές της ανεξάρτητης Ουγγαρίας που «δεν προτίθεται να είναι σαν τήν Δύση».... 



και ΔΕΝ προτίθεται να υπακούσει στις διαταγές από το Τέταρτο Ράϊχ από τις Βρυξέλλες. 

Χωρίς το σεβασμό στην ανεξαρτησία και την κυριαρχία της Ουγγαρίας, «θα είναι αδύνατο να βρεθεί ένας κοινός τρόπος». 


«Η Ουγγαρία δεν θέλει να είναι σαν τήν Δυτική Ευρώπη. 
Και εμείς αναμένουμε ότι η Δύση, δεν θα υιοθετήσει την ουγγρική πολιτική έναντι της οικογένειας». 

Για αυτούς, το «Κράτος Δικαίου είναι το εργαλείο με το οποίο θέλουν να μας μετατρέψουν σε κάτι παρόμοιο με αυτούς», ανέφερε ο Ορμπάν . 

«Η Ε.Ε. έχει ξεκινήσει έναν «ιερό πόλεμο», ή ακόμα και 'τζιχάντ' εναντίον των διαφωνούντων με το Κράτος Δικαίου σχετικά με τα δικαιώματα των σεξουαλικών μειονοτήτων και των μεταναστών...

O OYΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΩΗΝ 
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ
ΧΩΡΑ ΤΟΥ!


https://www.theguardian.com/world/2022/feb/11/donald-trump-hungary-prime-minister-viktor-orban-reelection




2 σχόλια:

  1. Μακάρι να είναι γνήσιος πατριώτης για την χώρα του και ολα αυτά που έχει πεί και κάνει να ειναι αυθεντικά και όχι υποκριτικά.
    Δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει η διαίσθηση ότι τον τον αφηνουν οι νεοταξίτες να ενεργεί έτσι για ξεκάρφωμα τις κοινής γνώμης και ώς δούρειος ίππος των καταχθόνιων σχεδίων που θέλουν να εφαρμόσουν ΞΑΦΝΙΚΑ στην ανθρωπότητα.
    Δεν είναι καλό πιστεύω να εμπιστευόμασται κανέναν πολιτικό ηγέτη στο ακέραιο μεχρι ο χρονος να δείξει τις πραγματικές προθέσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά λάβουμε όμως κατά νού, ότι ο λαός του τόν έχει εκλέξει έως τώρα τρείς συνεχόμενες φορές!
      Καί επίσης η ιστορία των τελευταίων δεκαετιών καί πρίν τόν πόλεμο, μαρτυράει πώς η σκληρή δεξιά στήν χώρα αυτή έχει πάρα πολύ βαθιά ερείσματα σέ μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
      Τέλος, νά θυμίσουμε πώς τό σκληρότερο ακροδεξιό κόμμα σέ όλη τήν Ευρώπη, είναι τό ουγγρικό 'Jobbik', που οι τακτικές παρελάσεις (!) στήν Βουδαπέστη (καί όχι μόνο) των ε ν σ τ ό λ ω ν μελών του, θά άφηναν άφωνο κάθε παρατηρητή από άλλη χώρα.....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!