Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! Νόμος (!) στό Μέριλαντ, θά επιτρέπει στίς μητέρες ΝΑ ...ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ (!!!!!!), έως καί 28 ημέρες μετά τήν γέννησή τους !!!!!! ( Φ Ρ Ι Κ Α Ρ Ε Ι κάθε άνθρωπος! )


ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ
ΕΙΝΑΙ ..."ΤΙΜΗ & ΚΑΜΑΡΙ"
ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΑΪΝΤΕΝ;

ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 
Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ι Α 
ΒΡΕΦΩΝ ; ; ; 

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ
ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ
ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ
ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ;



('Natural News') 
Ο Αμερικανός Γερουσιαστής των Δημοκρατικών (...) William Smith (D-Md.), πρότεινε μια νέα νομοθεσία στο Μέριλαντ, που θα νομιμοποιήσει την "άμβλωση" έως και 28 ημέρες ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!!!
(ΤΙ ΣΟΪ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒΡΕΦΩΝ; ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" ΤΟΥ ΚΑΘΕ - ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ! - ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ ΤΖΟ...)


Το νομοσχέδιο 669 (δείτε τον αριθμό!!!!!!) της Γερουσίας, που ονομάζεται επίσης "Νόμος για την Ελευθερία (!!!!) των Εγκύων του 2022", προβλέπει ότι, ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η "ΜΗΤΕΡΑ[Σ]" ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ...

Η ακρόαση για το νομοσχέδιο έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου, όταν οι νομοθέτες θα το συζητήσουν.




"Το νομοσχέδιο προτείνει επίσης μια αναθεώρηση του νόμου περί δολοφονίας/ανθρωποκτονίας εμβρύου, που θα χρησιμεύσει για να περιορίσει τήν διερεύνηση βρεφικών θανάτων που δεν σχετίζονται με την άμβλωση", τόνισε η δικηγόρος του Αμερικανικού Κέντρου για το Δίκαιο και τη Δικαιοσύνη (ACLJ), Olivia Summers.



Ο λόγος για αυτό έχει να κάνει με τη διατύπωση στήν νομοθεσία που θα απαγόρευε τις έρευνες και τις ποινικές διώξεις γυναικών και επαγγελματιών υγείας για "αποτυχία να αντιδράσουν" σε σχέση με τον "περιγεννητικό θάνατο".

"Με άλλα λόγια, ένα μωρό που γεννιέται ζωντανό και υγιές, θα μπορούσε να εγκαταλειφθεί και να αφεθεί να λιμοκτονήσει ή να παγώσει μέχρι θανάτου" (!!!!!), είπε η Summers. 

"Και τίποτα δεν μπορούσε να γίνει για να τιμωρηθούν όσοι συμμετείχαν σε αυτόν τον σκληρό θάνατο".

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ  Ε Μ Μ Ο Ν Η    ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒΡΕΦΩΝ;

Όπως προειδοποιεί η Summers, η γλώσσα που χρησιμοποιεί η νέα νομοθεσία είναι τόσο ασαφής που θα μπορούσε πραγματικά "να αποτρέψει την διεξαγωγή των ερευνών σχετικά με τον θάνατο βρεφών τουλάχιστον επτά ημέρες μετά τη γέννησή τους και μπορεί να επεκταθεί σε βρέφη ηλικίας έως και τεσσάρων εβδομάδων".

Ο κώδικας του Μέριλαντ δεν προσδιορίζει επί του παρόντος τον όρο "περιγεννητική" [φάση]. 
Ωστόσο, ένας νόμος του 2020 ορίζει την "περιγεννητική φροντίδα" ως "παροχή φροντίδας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού, και της περιόδου μετά τον τοκετό και της φροντίδας των νεογνών".


Σύμφωνα με το 'MedicineNet', ο επίσημος ορισμός “η 20η μέχρι την 28η εβδομάδα της κύησης” έως “1 με 4 εβδομάδες μετά την γέννηση.”

Το Μέριλαντ έχει ήδη θεσπίσει νόμο για το "Ασφαλές Καταφύγιο" που επιτρέπει στους γονείς των νεογέννητων να τα παραδώσουν σε έναν υπεύθυνο ενήλικα χωρίς φόβο δίωξης. 

Γιατί λοιπόν χρειάζεται το νομοσχέδιο 'SB 669', εκτός από την επέκταση του χρονικού εύρους κατά το οποίο ένα μωρό μπορεί να δολοφονηθεί;

"Σύμφωνα με το νόμο 'Safe Haven', ένας γονέας που δεν είναι σε θέση, ή δεν θέλει να φροντίσει το βρέφος του μπορεί με ασφάλεια να παραιτηθεί από την επιμέλεια του μωρού του, χωρίς ερωτήσεις", δήλωσε το Υπουργείο Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Μέριλαντ . 
"Τα νεογνά μπορούν να αφεθούν σε νοσοκομεία ή σε σταθμούς επιβολής του νόμου".

"Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για την προσπάθεια του 'νόμου 669' της Γερουσίας του Μέριλαντ να αποτρέψει τήν διερεύνηση κάποιου που αφήνει το μωρό του να πεθάνει", έγραψε η Summers σε μια ανάλυση του νομοσχεδίου.

"Αυτό το νομοσχέδιο απλώς αποκαλύπτει περαιτέρω την πλήρη έλλειψη σεβασμού που έχουν οι υποστηρικτές (οι Δημοκρατικοί δηλαδή!)  των αμβλώσεων για την αθώα ανθρώπινη ζωή".

Εάν οι Δημοκρατικοί που προωθούν τήν νομοθεσία θέλουν πραγματικά να προστατεύσουν τήν ζωή και τις γυναίκες, τότε το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να επεκτείνουν το εύρος των διατάξεων που ισχύουν ήδη. 
Εφ΄όσον δεν το κάνουν αυτό, φαίνεται ότι ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Δεν είναι σχεδόν η πρώτη φορά που αριστεροί πολιτικοί προτείνουν νομοθεσία που στοχεύει στην αύξηση της νομικής καταλληλότητας για τη δολοφονία βρεφών. 

Η Nancy PELOSI (D-Ca.) ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που πρότεινε ο βουλευτής Andy Harris (R-Md.) η οποία ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΒΡΕΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

"Δηλαδή, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ;" ρώτησε κάποιος στο 'LifeSiteNews'. 

"ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ; 

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΧΡΗΣΙΜΗ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ; 

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; 

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ";

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις μπορείτε να βρείτε στο Abortions.news

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-09-maryland-proposed-law-allows-babies-be-murdered.html

&

https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2022/march/aclj-warns-proposed-maryland-senate-bill-could-legalize-infanticide-up-to-28-days-after-birth

ACLJ Warns Proposed Maryland Senate Bill 'Could Legalize Infanticide Up to 28 Days After Birth'

3 σχόλια:

  1. Ο εικονιζόμενος Γερουσιαστής περισσότερο μοιάζει με ζόμπι παρά με φυσιολογικό άνθρωπο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εικονιζόμενος Γερουσιαστής περισσότερο μοιάζει με ζόμπι παρά με φυσιολογικό άνθρωπο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτό και για πολλά άλλα ανομήματα η αμερική θα γίνει "μ ε ρ ι κ ή".
    Το τέλος της δεν είναι μακρυά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!