Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Σχεδόν έτοιμο (;) τό πρώτο τουρκικό αεροπλανοφόρο ( 'L-400 TCG Anadolu' ) / ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΣΤΟΧΟΣ γιά τά υποβρύχιά μας! Σ υ μ φ ω ν ε ί τ ε ;

 

"ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ" ...ΧΩΡΙΣ
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ;
ΜΟΝΟ 'DRONES'
ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ....
(Ω, ΤΙ "ΠΑΧΟΥΛΟΣ" ΣΤΟΧΟΣ!... )






Και ο Μητσοτάκης συναντά τον Ερντογάν...

Την ίδια στιγμή που ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Ρ.Τ.Ερντογάν η Άγκυρα θεώρησε, πως ήταν η σωστή στιγμή για να βγάλει προς επίδειξη το τουρκικό αεροπλανοφόρο, TCG Anadolu Landing Helicopter Dock (LHD), για δοκιμαστικούς πλόες και επιχειρησιακές δοκιμές στην Θάλασσα του Μαρμαρά.

Αυτό σημαίνει πως είναι έτοιμο να ξεκινήσει διαδρομές σύντομα και στο Αιγαίο...

Με τα UAV και τα ελικόπτερα που θα μεταφέρει πλέον αλλάζει τα επιχειρησιακά δεδομένα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και το εθνικό σύστημα ασφάλειας.

Τώρα βρίσκεται στην θάλασσα του Μαρμαρά, έχοντας αποπλεύσει χωρίς τυμπανοκρουσίες από τα ναυπηγεία 'Sedef' στην Τούζλα στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη απειλή θα αντιμετωπίσει στο Αιγαίο η Ελλάδα εδώ και αιώνες.

Γύρω από το τουρκικό αεροπλανοφόρο θα υπάρχει ένα Battle Group που θα αποτελείται μόνιμα από μία ή δύο φρεγάτες ή εναλλακτικά μία φρεγάτα και μία κορβέτα κλάσης ADA, δύο ΤΠΚ, ένα πλοίο ανεφοδιασμού κι ένα υποβρύχιο.

Προς το παρόν μόνο ελικόπτερα θα μπορούν να επιχειρούν, αλλά ετοιμάζεται το UAV TB3 Bayractar με τεράστιες δυνατότητες πλήγματος σε έδαφος και επιφάνεια.

Θα μεταφέρει έναν αριθμό μεταξύ 50 και 110 UAV και κατ’αυτόν τόν τρόπο η καταστρεπτική του ισχύς θα ισοδυναμεί με τρεις Μοίρες μαχητικών κρούσης!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ ΠΙΠΙΝΟΣ
    ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
    ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΑ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΕ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!