Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Α ν δ ρ ε ί κ ε λ α καί μ ε ι ο δ ό τ ε ς ...... ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

Τα ανδρείκελα και οι μειοδότες στις θέσεις εξουσίας μας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι κατάντησαν την Πατρίδα μας αποτυχημένο κράτος (failed state) και προτεκτοράτο των ξένων. 

Η ιστορία μας αναθεωρείται συνεχώς, για να ευθυγραμμίζεται με τις ενέργειες των δουλικών «συμμαχιών» και με τα ιδιοτελή συμφέροντα ξένων και εγχώριων καρχαριών. 


Είναι ζήτημα χρόνου να μας σβήσουν απ’ τον χάρτη διότι λαός δίχως ιστορία είναι σαν δέντρο δίχως ρίζα.

Αν κάποιος θεωρεί όλα τούτα υπερβολές ας κοιτάξει τα hotspots των λαθρομεταναστών, τις ήδη αγνώριστες πόλεις μας, τα μαθήματα Ιστορίας, Γλώσσας, Θρησκευτικών στα σχολεία μας, και ας κοιτάξει και τα φιουτουρίστικ σεμινάρια γνωστών δεσποτάδων που προπαγανδίζουν ανοχή στο ισλάμ για την Ελλάδα του 2050. 

Προδότες πολιτικοί και οικουμενιστές ρασοφόροι, για άλλη μια φορά πορεύονται μαζί σε άλλο ένα ανθελληνικό σχέδιο. 

ΔΕΝ θα τους ανεχτούμε. 

ΔΕΝ θα τους το επιτρέψουμε. 

Έχουμε τον Θεό μαζί μας. 

Ήδη βλέπουμε τα σχέδιά τους στην Ουκρανία να ανατρέπονται.

Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης δήλωσαν σαν σε χορωδία ότι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πριν την «εισβολή της Ρωσσίας στην Ουκρανία» δεν υπήρξε καμμία σημαντική επίθεση εναντίον ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους. 

Για να μην χαλάσουν το αφήγημα του νεκραναστημένου ΝΑΤΟ και να μην θιχτούν τα συμφέροντα του αγαπημένου της Δύσης, του σφαγέα Τουρκομωχαμέτη, τα Ελληνόφωνα ανδρείκελα πουλάνε όσο-όσο στους διεθνείς οίκους ανοχής το αίμα των προγόνων μας αλλά και των Ορθοδόξων αδελφών στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Για να καταλάβουμε την διαστροφή και το βάθος της κακίας ας θυμηθούμε ότι λίγες ημέρες πριν, ο Μητσοτάκης επιβεβαίωνε και τα πρόστιμα στους άνω των 60 που δεν επιθυμούν να σφραγιστούν σαν τα μοσχάρια για τις φαρμακευτικές.

-https://www.youtube.com/watch?v=txkT9qSn4Oo&t=1s

Στην τραγική δήλωση του Μητσοτάκη, όπου «Διεθνές Δίκαιο» και «διεθνής νομιμότητα» βάζουμε Αγγλο-συμμαχία. Όπου «είμαστε ενωμένοι», «Ευρωπαϊκή Ένωση», «Ευρώπη» και λοιπές αστειότητες, βάζουμε τον νεκραναστημένο ΝΑΤΟ. 

Τέλος να σημειωθεί αυτή η διαχρονική συμπεριφορά του παρασιτισμού εις βάρος του πλούτου της Ελλάδος που χαρακτηρίζει τους πολιτικούς της μεταπολίτευσης. Ενώ δεν κάνει τίποτα ο ίδιος για να εξασφαλίσει χαμηλές τιμές στα καύσιμα, όπως οφείλει να κάνει και όπως έκαναν άλλοι ξένοι πρωθυπουργοί που επέστρεψαν στις παραδοσιακές πηγές ενέργειας, ο Μητσοτάκης επιμένει στις πράσινες περικοκλάδες και περιμένει τις μελέτες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ανακουφίσουν τους Έλληνες. 

Δικαιούμαστε κι εμείς να ρωτήσουμε πόσοι «ημέτεροι» πλούτισαν και πλουτίζουν από τις πράσινες περικοκλάδες πάνω στις πλάτες των Ελλήνων.

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια εξέλιξη που, πριν από λίγο, φάνταζε αδιανόητη. Την μεγαλύτερη στρατιωτική εισβολή σε ανεξάρτητη χώρα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν παραβιάζουν απλά το Διεθνές Δίκαιο, θέτουν σε αμφισβήτηση ολόκληρη την αρχιτεκτονική ασφάλεια της Ευρώπης και για αυτό και η απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι εξαιρετικά δυναμική.

Είμαστε εδώ πέρα, ενωμένοι, για να πάρουμε αποφάσεις λήψης σκληρών κυρώσεων απέναντι στην Ρωσσία. Είμαστε εδώ για να ζητήσουμε το συντομότερο δυνατό την παύση όλων των εχθροπραξιών, την αποχώρηση των Ρωσσικών στρατευμάτων από την Ουκρανία, την εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας.

Ταυτόχρονα είμαστε εδώ για να ετοιμάσουμε, να οικοδομήσουμε, την άμυνά μας απέναντι σε εξελίξεις που ενδεχομένως να πλήξουν τις Ευρωπαϊκές οικονομίες. Έχω ζητήσει να συμπεριληφθούν στα συμπεράσματα της Έκτακτης Συνόδου μία πρόβλεψη, η οποία θα εξουσιοδοτεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μελετήσει και να προτείνει άμεσα στο Συμβούλιο την λήψη εκτάκτων μέτρων υποστήριξης των κρατών – μελών απέναντι στις ενδεχόμενες απότομες αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να προστατευθούμε από έναν ενδεχόμενο εκβιασμό από Ρωσσικής πλευράς, και να δείξουμε ότι παραμένουμε αταλάντευτοι στον δρόμο υπεράσπισης του Διεθνούς Δικαίου και της διεθνούς νομιμότητας

Έχουν όμως οι άνθρωποι τα σχέδιά τους, ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!