Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΚΥΡΙΕ, λ υ π ή σ ο υ μας.....

 

Μέ τό ζόρι νά τούς ἀλλάξουν φύλο !!!


Ξεκίνησαν στα κολέγια, αλλά οι τρανς ντουλάπες με  ρούχα και αξεσουάρ για τρανς -για να αλλάζουν οι μαθητές μετά την άφιξή τους στο σχολείο και να τα επιστρέφουν πριν πάνε σπίτι - ανακαλύπτονται στα δημόσια  σχολεία με ενδείξεις ότι κρατούνται μυστικές από τους γονείς .


( Ἀριστερά,ὁ τράνς καθηγητής Thomas Martin-Edwards,πού διαχειρίζεται τήν ντουλάπα πού ἀλλάζει τό φύλο τῶν μαθητῶν,κρυφά ἀπό τούς γονεῖς,ἐννοεῖται...Ἡ φωτό ἀπό ἐδῶ)

Ένας δάσκαλος από την Καλιφόρνια υπονοεί ότι οι τρανς ντουλάπες που ξεκίνησαν στο γυμνάσιο όπου εργάζεται προορίζονται να κρατηθούν μυστικές από τους γονείς.

«Ο στόχος της μεταβατικής ντουλάπας είναι οι μαθητές μας που φορούν τα ρούχα που εγκρίνουν οι γονείς τους, όταν έρθουν στο σχολείο και μετά να αλλάξουν με τα ρούχα που ταιριάζουν με αυτό που πραγματικά είναι», είπε ο δάσκαλος.

Το Οικογενειακό Συμβούλιο της Καλιφόρνια και άλλοι τελικά επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του δασκάλου ως καθηγητή Ισπανικών τον Thomas Martin-Edwards στην Ενοποιημένη Σχολική Περιοχή του Όκλαντ, ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής της «Queer Teacher Fellowship».

Ο Μάρτιν-Έντουαρντς, ο δάσκαλος που διευθύνει την τρανς ντουλάπα, είναι επίσης τρανς. Έχει δημοσιεύσει βίντεο με τον εαυτό του στην τάξη να δείχνει τις γόβες-στιλέτο που φοράει στο σχολείο.

Ούτε ο Μάρτιν-Έντουαρντς, πρώην βοηθός διευθυντή σε άλλη σχολική περιφέρεια, ούτε το σχολείο απάντησαν σε ερωτήσεις των The Epoch Times σχετικά με την τρανς ντουλάπα.

«Αυτό είναι [ένα] παράδειγμα της εξαπάτησης που χρησιμοποιούν τα σχολεία σκόπιμα για να πραγματοποιήσουν ένα αυξανόμενο κίνημα τρανς στα δημόσια σχολεία πίσω από την πλάτη των γονέων», έγραψε στον ιστότοπό της η χριστιανική συντηρητική ομάδα Καλιφόρνια Οικογενειακό Συμβούλιο.

«Εκτός από την τρέλλα της ιδεολογίας του φύλου, αυτό το σχολείο διδάσκει στα παιδιά ότι είναι αποδεκτό να αψηφούν τους γονείς τους».

Το Οικογενειακό Συμβούλιο της Καλιφόρνια ανακάλυψε για πρώτη φορά την τρανς ντουλάπα μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook από μια μη κερδοσκοπική ομάδα που αυτοαποκαλείται "The Transition Closet".

Στη σελίδα του στο Facebook, το The Transition Closet δηλώνει ότι συνεργάζεται με ένα από τα λύκεια της περιφέρειας για τη δημιουργία μιας τρανς ντουλάπας — αναρτώντας «είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στη συνεργασία με το Fremont High School του Όκλαντ, Καλιφόρνια, μαζί με το αγαπημένο μας δάσκαλος του TikTok/@justaqueerteacher."


Η Amare Roush, ιδρύτρια της The Transition Closet, είπε στους The Epoch Times ότι η οργάνωσή της υποστηρίζει τη διατήρηση της ύπαρξης τρανς ντουλαπιών στα σχολεία μυστική από τους γονείς, λόγω της κακοποίησης που λέει ότι τα παιδιά αντιμετωπίζουν συχνά στο σπίτι εάν αποκαλύψουν στους γονείς τους ότι είναι τρανς. .

«όταν είσαι έτοιμος να βγεις από την ντουλάπα, μπες στο δικό μας κατάστημα» και διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που περιλαμβάνει μια ποικιλία αξεσουάρ για τρανς. ( ἡ φωτό ἀπό ἐδῶ)

«Παρέχουμε έναν ασφαλή χώρο για τα παιδιά των οποίων οι γονείς δεν το δέχονται, γιατί είναι γνωστό ότι βοηθά στη μείωση του ποσοστού αυτοκτονιών», δήλωσε η Roush, η οποία είναι επίσης πιστοποιημένος συνήγορος για θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

«Αυτά τα παιδιά θα το κάνουν ούτως ή άλλως, θέλουμε απλώς να τους προσφέρουμε έναν τρόπο να το κάνουν με ασφάλεια εκεί που δεν φορούσαν ρούχα που ήταν πολύ μικρά για αυτά, ή να το έκαναν με τρόπο που αυτό θα τους πλήγωνε από τους γονείς τους».

Η Ρους τόνισε ότι το σχολείο ήταν ο καλύτερος χώρος για να παρέχει στα τρανς παιδιά ρούχα τρανς.

....

Ἀπό : The Epoch Times 

ἀπό ἐδῶ

Αυτή η ατζέντα είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στα σχολεία και ακόμη και σε ορισμένες εκκλησίες που θα χρειαστούν ΠΟΛΛΑ για να την αφαιρέσουμε, αν μπορεί να γίνει αυτό

Καθώς οι τρανς ντουλάπες μεγαλώνουν, τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα. 

Είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο οι σχολικές επιτροπές βρίσκονται στο επίκεντρο του θέματος - όσο περισσότεροι γονείς εμπλέκονται τόσο το καλύτερο, παρά το γεγονός ότι ερευνούνται από την κυβέρνηση. ( ἀπό ἐδῶ)

Ὅπως οἱ ντουλάπες μετάβασης φύλου γιά τούς μαθητές, κρατοῦνται μυστικές ἀπό τούς γονεῖς πού σημαίνει πώς τά παιδιά τους τά ἔχουν καταστρέψει καί δέν τό γνωρίζουν,ἔτσι κι᾿ἐμεῖς 
ἔχουμε τελειώσει ὡς κοινωνίες καί δέν τό ξέρουμε... !  

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2022/04/blog-post_27.html#comment-form

4 σχόλια:

  1. Δος αυτοίς κακά Κύριε, δος αυτοίς κακά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι αφύσικες διαστροφές των ανθρώπων, θα "θεραπευτούν" με πολλούς πόνους, δάκρυα και αίμα.

    Εάν πιστεύουν οι άνθρωποι ότι θα εμπαίζουν και θα βλασφημούν αιωνίως τον αληθινό και ζώντα Θεό, τότε προφανώς βρίσκονται σε βαθύτατη πλάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!