Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

P.McCullough: «Αυτό προκαλεί η ακίδα πρωτεΐνης μετά το εμβόλιο – Παραμένει στο σώμα για τουλάχιστον ένα χρόνο» !Νέοι ισχυρισμοί από τον P. McCullough για τα εμβόλια Covid-19

O γνωστός Αμερικανός καρδιολόγος Peter Andrew McCullough έκανε νέους τρομακτικούς ισχυρισμούς για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. 

Ο P.McCullough αναφέρθηκε στην ακίδα πρωτεΐνης και στα όσα προκαλεί αυτή στο σώμα.


Αναλυτικά όσα είπε: 

«Τα εμβόλια covid-19 έχουν επίσημες προειδοποιήσεις, και τώρα μια μεγάλη βιβλιογραφία με περισσότερες από χίλιες  δημοσιεύσεις ομοτίμων στην εθνική βιβλιοθήκη Ιατρικής, και το σύστημα προεκτύπωσης, δείχνουν ότι τα εμβόλια προκαλούν θρόμβους αίματος.

Και το τμήμα του εμβολίου που το προκαλεί είναι, η ακίδα πρωτεΐνης που  δημιουργείται μετά την εγκατάσταση του  γενετικού υλικού στο ανθρώπινο σώμα.

Προάγει θρόμβους αίματος χωρίς αμφιβολία. Το FDA έχει προειδοποιήσεις για θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 49 ετών, με το εμβόλιο johnson & johnson για παράδειγμα. 

Αλλά είναι ανησυχητικό, τώρα έχουμε ένα χαρτί από τον Ηulkin και τους συναδέλφους, που δείχνει ότι ο αγγελιοφόρος RNA παραμένει στο σώμα 60 μέρες.

Έχει βρεθεί στους λεμφαδένες και παραμένει στο σώμα πάρα πολύ καιρό. 

Η ακίδα πρωτεΐνης  πιστεύεται τώρα ότι παραμένει στο σώμα για περισσότερο από έναν χρόνο, και οι συνεχείς δόσεις (εμβολίου), σημαίνει συνεχιζόμενη συσσώρευση ακίδας πρωτεΐνης».

 ΠΗΓΗ
https://ethnegersis.blogspot.com/2022/04/pmccullough.html#more

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!