Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Είναι "έτοιμος" γιά διορισμό (!) στό ΝΑΤΟ ο κ.Κούλης μας; Άμ, πώς; ( Κανείς "καλός" δέν χάνεται... Τό ξέρετε... )

 

Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ετοιμάζεται να “δραπετεύσει” της πολιτικής σκηνής της χώρας και σκέπτεται ήδη το πολιτικό του μέλλον πέραν της Ελλάδος, αφού αυτή η χώρα δεν τον αντέχει άλλο, δεν αντέχει την παρουσία του!


Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η μεταλλαγμένη γαλάζια παράταξη, καθημερινώς καταρρέει, με τα ποσοστά της να γκρεμοτσακίζονται στο βάθος της αβύσσου λόγω των άθλιων επιλογών του Προέδρου της!

Χτύπησε αλύπητα την κοινωνία μας, τους συνταξιούχους, τους υγειονομικούς, τα ελληνικά νοικοκυριά, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

Η άθλια αντιμετώπιση από τον ίδιο και την κυβέρνησή του στην αντιμετώπιση του Covid-19 με τα συνεχή Lockdown, με τις φασιστικού τύπου απαγορεύσεις κυκλοφορίας, με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, με την δικτατορική, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική επιβολή διοικητικού προστίμου στα άλλοτε “περήφανα γηρατειά”, “φόρτωσε” στον ελληνικό λαό τεράστια ψυχολογικά προβλήματα!

Χτύπησαν αλύπητα την Ορθοδοξία με συνένοχους – συμμέτοχους τον Αρχιεπίσκοπο και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος!

Παρουσίασαν ένα απάνθρωπο πρόσωπο, που δυστυχώς συνεχίζουν να δείχνουν στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, παρ΄ ότι ανακοίνωσαν πως από την 1η Μαΐου 2022 όλα τα υγειονομικά μέτρα αναστέλλονται!

Η εμμονή τους στην υποστήριξη ακραίων και αναποτελεσματικών μέτρων διέλυσε το ΕΣΥ και οδήγησε στον θάνατο χιλιάδες συνανθρώπους μας!

Η δουλικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επιθυμίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, στη συμμετοχή της Ελλάδος στην επιβολή οικονομικών κυρώσεων στη Ρωσία και η απομάκρυνση από την χώρα Ρώσων διπλωματών, θέτει την Πατρίδα σε μεγάλο κίνδυνο, αφού ήδη στοχοποιείται από την Ρωσία και χαρακτηρίζεται ως εχθρική της χώρα!

Αλλά και η εμμονή, η δουλικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη να θεωρεί πως μπορεί να συνεννοηθεί με τον Τούρκο εισβολέα στην Κύπρο, με εκείνον/ους που καθημερινά πρόστυχα μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να διαπραγματευθούμε τα κυριαρχικά δικαιώματά μας, έχουν εξοργίσει τον ελληνικό λαό κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, της κυβέρνησής του και της ΝΔ!

Θα τον βολέψουν στο ΝΑΤΟ τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Αλλά αυτή η κατάρρευση καθημερινά μεγαλώνει και πλέον η αμφισβήτηση έρχεται και από πλέον ένθερμους υποστηρικτές της, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως το “μαύρισμα” θα είναι πολύ μεγάλο και αλλάζουν σιγά-σιγά πλεύση!

Όταν Συστημικές δημοσκοπήσεις φιλοκυβερνητικών Μέσων δεν μπορούν να κρύψουν τα χαμηλά ποσοστά της ΝΔ, εισπράττοντας την τηλεφωνική οργή του λαού!

Στις μυστικές δημοσκοπήσεις των κομμάτων αλλά και των ξένων πρεσβειών, τα ποσοστά της ΝΔ φτάνουν στα ίδια με της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά!

Η πολιτική συνταξιοδότηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται πιο γρήγορα από ότι είχε φανταστεί! Έρχεται με θόρυβο, από τις “αναμμένες μηχανές” των αυριανών “δελφίνων” της ηγεσίας της ΝΔ!

Σήμερα με ενημερώνουν τι θα γίνει μετά την πολιτική συνταξιοδότηση από την ελληνική πολιτική σκηνή του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Η πληροφόρηση που έχω κάνει λόγο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει Α΄ βοηθός του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Νορβηγού πρώην Πρωθυπουργού, Γενς Στόλτενμπεργκ!

Ως ανταμοιβή των τεράστιων υπηρεσιών που προσέφερε ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει τον Αλέξη Τσίπρα…

Είναι λοιπόν πανθομολογούμενο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταγραφεί ως ο χειρότερος Πρωθυπουργός της Ελλάδος!

Χειρότερος και από τον Γιώργο Παπανδρέου, εφευρέτη του “λεφτά υπάρχουν”, του ανθρώπου που σαδιστικά από το ακριτικό Καστελόριζο ανήγγειλε την υπαγωγή της χώρας στα Μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις της εξαθλίωσης και κυριαρχικής δέσμευσης στο ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ΕΕ!

Χειρότερος και από τον Αλέξη Τσίπρα, εμπνευστή της προδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών” παρά την αντίθετη λαϊκή αντίδραση, που εκφράστηκε με πολυπληθείς λαοσυνάξεις και με μάχες σώμα με σώμα των Ελλήνων πατριωτών με την φασιστικής νοοτροπίας Αστυνομία του δόγματος “πρώτη φορά αριστερά”!

Έτσι δυστυχώς σήμερα για την Πατρίδα δεν υπάρχει πολιτική λύση που θα εκφράσει τον ελληνικό λαό!

Και ενώ τα λάθη της εκάστοτε κυβερνήσεως τα εισέπραττε η αξιωματική αντιπολίτευση, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει καθηλωμένος σε χαμηλές δημοσκοπικές πτήσεις!

Σήμερα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν μόνο τα κομματόσκυλα, που περιφέρονται από πολιτικό γραφείο σε γραφείο, προκειμένου να βολευτούν! Χωρίς καμιά ιδεολογική ταυτότητα, χωρίς ίχνος κοινωνικής και πατριωτικής ευαισθησίας!

Έτσι μπροστά σε αυτήν την εκλογική καθίζηση της ΝΔ, ενδεχομένως να δούμε πάλι Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα! Δηλαδή ο Τσίπρας έφερε τον Μητσοτάκη και ο Μητσοτάκης φέρνει εκ νέου τον Τσίπρα!

Έρχονται για να μοιράσουν το Αιγαίο, αν δεν προλάβει ο Μητσοτάκης…

Θα επανέλθουν δηλαδή στην Εξουσία εθνομηδενιστές – μπαχαλάκηδες, όπως ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και σημερινός Βουλευτής του Θεόδωρος Δρίτσας, ο οποίος είχε την παρακάτω θέση για τη “Συμφωνία των Πρεσπών”:

«Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να στεριώσει, να μην αμφισβητείται από κανέναν και να ανοίξει τον δρόμο για την ειρηνική συνεργασία και τη συν-ανάπτυξη των βαλκανικών χωρών. Όποια δυσκολία, πρέπει να ξεπερνιέται με αμοιβαιότητα και συνεννόηση. Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, η ελληνική οικονομία, η ελληνική ιστορία και ο ελληνικός πολιτισμός δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από αυτήν την ιστορική Συμφωνία.»!

Όπως ο πρώην Δωδεκανήσιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός (εκλέχθηκε στην Κω) που από του βήματος της Βουλής είπε:

«..Πόσο καλά θα ήμασταν και εμείς (σ.σ. οι Δωδεκανήσιοι) εάν είχαμε μία Συμφωνία (το αναφέρει σε άλλο σημείο, των Πρεσπών) ώστε να είχαμε τέτοιες σχέσεις με τους γείτονες και να μην είχαμε αυτά εδώ τα προβλήματα; Πόσο καλά θα ήμασταν να πηγαίναμε απέναντι – που είναι κοντά – και να είχαμε ένα σωρό δραστηριότητες, ενώ τώρα πρέπει να πηγαίνουμε επί ώρες και επί μέρες από εδώ και από εκεί; Σας ζηλεύουμε, αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες. Να το ξέρετε και λάβετέ το υπόψη σας.»!

Όπως ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και σημερινός Βουλευτής του Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος είχε δηλώσει εντελώς ξεδιάντροπα, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προστατέψει την μη ακυρότητα της “Συμφωνίας των Πρεσπών”:

«Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει μία γενική αρχή του διεθνούς δικαίου που λέει ότι οι χώρες που έχουν συμφωνήσει σε μία συμφωνία, μπορούν να την τροποποιήσουν εκτός πάλι αν οι ίδιες έχουν δηλώσει ότι ορισμένες από τις συμφωνίες αυτές δεν είναι ανατρέψιμες. Παρόμοιο όρο μη ανατροπής των συμφωνηθέντων έχει η συνθήκη των Πρεσπών, ακριβώς για να διατηρήσει το ιστορικό κεκτημένο μιας τίμιας συμφωνίας που σεβάστηκε και τα βασικά, τα κεντρικά συμφέροντα και των δύο κρατών.»!

Θεέ μου έρχεται πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Έρχονται να αναλάβουν τις τύχες και του λαού της εκ νέου, εκείνοι που τους πρόδωσαν, δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς;

Έρχονται ξανά εκείνοι, που τάχθηκαν κατά της ελληνικής κοινωνίας με σκληρότερο και πλέον απάνθρωπο Μνημόνιο;

Εκείνοι που έκαναν κουρελόχαρτο την απόφαση του λαού και η οποία εκφράστηκε με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2015;

Πού στο ερώτημα αν θα πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών θεσμών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), το εκλογικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν η απόρριψη της πρότασης του σχεδίου συμφωνίας με ποσοστό 61,31% και ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοώντας τον ελληνικό λαό εξυπηρέτησε τα θέλω των δανειστών μας;

Έρχονται εκείνοι, που έγιναν οι πλέον δουλικοί των προσταγών της γερμανικής Καγκελαρίας (της Άγκελα Μέρκελ) και των Αμερικανών, που κάποτε τους αποκαλούσαν “δολοφόνους”;

Πού το 1999 “έκαιγαν” την Αθήνα στην έλευση στην Πρωτεύουσα του τότε Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, επειδή είχε αιματοκυλήσει και διαμελίσει μια ελεύθερη χώρα, τη Γιουγκοσλαβία;

Έρχονται εκείνοι, πού έγιναν οι καλύτεροι φίλοι με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ (πρέσβης στην Ουκρανία 2013-2016), ο οποίος επιμελήθηκε την μεταμόρφωση της σημερινής νεοναζιστικής Ουκρανίας, εμπλεκόμενος σε διπλωματικό σκάνδαλο τον Ιανουάριο του 2014;

Μεγάλες εντάσεις στο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ…

Μα αυτοί είναι διχασμένοι μεταξύ τους! Αυτοί δεν έχουν ιδεολογικές διαφορές! Δεν έχουν πολιτικές αποκλίσεις! Αυτοί έχουν υπαρξιακές διαφορές!

Αυτοί “σφάχτηκαν” στο πρόσφατο συνέδριό τους, με τον Πάνο Σκουρλέτη (νυν Βουλευτής, πρώην Υπουργός, αλλά και πρώην Γ.Γ. Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ) και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο (νυν Βουλευτής, πρώην Υπουργός), να αμφισβητούν τον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα ακούστηκαν και έντονες αποδοκιμασίες! Σε ένα Συνέδριο, όπου έκλειναν “δημοκρατικά” τα μικρόφωνα για να μην ακουστεί η αντίθετη άποψη!

Μια διαδικασία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο να προτείνει οι όποιες αποφάσεις να ληφθούν στις 15 Μαΐου, όταν θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές για πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή!

Αυτοί είναι σκληρά αμετανόητοι! Αυτοί τόλμησαν και έφεραν στο Συνέδριό τους τον Ζόραν Ζάεφ, τον οποίο υποδέχτηκαν με αγκαλιές και φιλιά! Είναι άνθρωποι δηλητηριασμένοι μεταξύ τους και κατά της Πατρίδος και μόνον ένας Ζάεφ θα ένωνε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Κοτζιά!

Ποτέ μα ποτέ ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ…

Αλλά από τη στιγμή που αναφέρθηκα στον κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, ας θυμηθούμε τι ακριβώς αποκάλυπτα σε άρθρο μου στις 29 Ιουνίου 2018:

«Η σύνταξη του κατάπτυστου, επαίσχυντου και προδοτικού συμφώνου των Πρεσπών συντάχθηκε σε γραφείο του Λονδίνου, από τους Αντώνη Τζανακόπουλο, Χάρη Παμπούκη και Χρήστο Ροζάκη!

Αμέσως μόλις έφτασε σε μας αυτή η είδηση, ανατρέξαμε για περισσότερες πληροφορίες προκειμένου διά μέσω αυτών των πληροφοριών, να διαπιστώσουμε αν ευσταθεί αυτή η πληροφορία μεγατόνων, που σε άλλη χώρα ενδεχομένως να έριχνε την κυβέρνηση!

Ο Αντώνης Τζανακόπουλος είναι ο μικρότερος αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους πολιτικούς του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδικότερα με το Εργατικό Κόμμα, λόγω των σκληρών “αριστερών” του καταβολών και πεποιθήσεων!

Ο Αντώνης Τζανακόπουλος ζει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στο Λονδίνο! Έχει άριστες σχέσεις με αξιωματούχους του ΟΗΕ, γι΄ αυτό συμμετείχε της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας στις συζητήσεις για το Κυπριακό που έγιναν στην Ελβετία!

Τον Αντώνη Τζανακόπουλο, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς τον τοποθέτησε με απόφασή του, ως μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του υπουργείου Εξωτερικών, με θητεία τριών ετών, με αρμοδιότητα τις διεθνείς συμβάσεις και τις διεθνείς συμφωνίες.

Στην ίδια Επιτροπή, που δημιούργησε σεισμικές αναταράξεις στο ΥΠΕΞ από διπλωμάτες του, οι οποίοι ενοχλήθηκαν βαθύτατα από τη στιγμή που την αποκλειστική ευθύνη νομικών υποθέσεων και συμβάσεων, την είχαν εκείνοι και τώρα αυτές οι αρμοδιότητες μετατοπίζονται για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος, μετέχουν και ο Χρήστος Ροζάκης (ΕΛΙΑΜΕΠ), εξ απορρήτων συνεργάτης και Υπουργός του ολετήρα πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και ο  Χάρης Παμπούκης, εξ απορρήτων συνεργάτης και Υπουργός του άλλου ολετήρα πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου!

Να σημειωθεί επίσης, ότι άπαντες οι αναφερόμενοι και ο Νίκος Κοτζιάς γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και προφανώς απηχούν τις ίδιες ανθελληνικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις!»!!

https://egerssi.gr/%ce%b7-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b7%ce%b4%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%cf%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!