Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

«Μετά τήν δολοφονία του ΗΡΩΟΣ Ηλιάκη, εμείς γκριζάραμε τό Αιγαίο»! Αποκαλυπτικός Σ.Καραβίδας.

 




https://www.youtube.com/watch?v=KULQfQDT0Is

Ο Επισμηναγός (Ι) ε.α με 20 χρόνια υπηρεσίας (1999-2019) στην ΠΑ, εκπαιδευτής ΣΟΤ/ΚΕΑΤ και σήμερα Εκπαιδευτής πτήσεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Στέφανος Καραβίδας δε «μασάει τα λόγια» αναλύοντας όσα γίνονται στο Αιγαίο τα τελευταία 24ωρα:

«Κάποτε θα φθάναμε στο δια ταύτα… Έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση από το 1974 και φθάσαμε στο σημείο να θεωρούμε όλα όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο κανονικότητα…

Εμείς δώσαμε χώρο στην Τουρκία…Μέχρι τη δολοφονία του Σμηναγού Ηλιάκη , η ΠΑ έμπαινε σε κλειστές εμπλοκές και έδειχνε ποιος είναι ο κυρίαρχος στο Αιγαίο.

Από εκεί και πέρα αντί να κάνουν οι Τούρκοι πίσω, κάναμε εμείς πίσω φθάνοντας στο «νατοϊκό air policy» στο Αιγαίο.

Δεν φέρουν ευθύνη μόνο οι πολιτικές ηγεσίες αλλά και οι στρατιωτικές.

Δώσαμε χώρο στο Αιγαίο ,γκριζάραμε το Αιγαίο, όταν τα Ίμια έχουν μετατραπεί σε no fly zone και η πτήση στο Καστελλόριζο , στη Μεγίστη , στη Ρω και στη Στρογγύλη απαιτεί έγκριση από πάρα πολύ ψηλά ενώ παλαιότερα ήταν στην εκπαιδευτική διαδικασία της Π.Α., αυτό δείχνει κάτι»… Ο Σ.Καραβίδας σχολιάζει και τις χθεσινές διαρροές περί «ενεργοποίησης της ελληνικής αντιαεροπορικής άμυνας».

Έχει σημασία η άποψη του όπως και τα όσα λέει για την κατάσταση της αντιαεροπορικής άμυνας όπως αυτή διαμορφώνεται μετά από τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. Έχουν άμεση σχέση αυτά τα θέματα.
Ο Σ.Καραβίδας είναι καταιγιστικός.

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!