Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ν Τ Ο Μ Α Τ Ε Σ καί ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...β ρ ο χ ή κατά Μακρόν στήν Βόρεια Γαλλία! Μά καλά, δέν είναι ..."δημοφιλής" καί "νικητής" ; ; ; ; ; . . . . . . . ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 


Καλά πήγε αυτό...

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν δέχθηκε επίθεση, ενώ συναντούσε κατοίκους της κοινότητας Cergy στα βόρεια της χώρας, όπου του πέταξαν πολλές ντομάτες. (σ.σ. κρίμα, είναι καί ακριβές!)

Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι BFM .


Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του αρχηγού του κράτους με επισκέπτες της τοπικής αγοράς, πέταξαν ντομάτες προς την κατεύθυνση του από το πλήθος, αλλά όλες χτύπησαν τον φρουρό που στεκόταν πίσω από τον πρόεδρο. 

Μετά από αυτό, η υπηρεσία ασφαλείας πήρε τον πρόεδρο σε ένα σφιχτό κλιό και άνοιξε μια ομπρέλλα από πάνω του για να αποφύγει μια δεύτερη επίθεση. 

Ωστόσο, ο Μακρόν συνέχισε σύντομα τη συνάντησή του με τους Γάλλους. Πληροφορίες για τη σύλληψη του δράστη δεν είναι ακόμη διαθέσιμες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!