Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Ν.Τ.Π. : Στέρηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, κατάργηση αυτονόητων ελευθεριών καί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πογκρόμ, απαρτχάϊντ, γκετοποίηση, εμπάργκο, στοχοποίηση λαών, ή πολιτών, μέ βάση τήν εθνικότητα, ή τίς ιδέες τους!




Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι ο Παγκόσμιος Πόλεμος που κήρυξε σύσσωμη η Δύση κατά της μοναδικής Ορθόδοξης Υπερδύναμης Ρωσίας είναι το επόμενο στάδιο της εποχής 'covid19'...

Το επιβεβαιώνουν καθημερινά ειδήσεις σαν κι αυτές:




–Το κοινοβούλιο της Λεττονίας ενέκρινε το νόμο για τήν στέρηση της ιθαγένειας για την υποστήριξη της ρωσικής στρατιωτικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία

Οι πολίτες με διπλή υπηκοότητα (Λετονία +Χ) μπορούν να στερηθούν τη λετονική υπηκοότητα.



–Οι Ρώσοι και Λευκορώσοι τεννίστες αποκλείονται από το Wimbledon λόγω εθνικότητας. 
Το νο. 2 παγκοσμίως ο Medvedev και το νο. 4 η Sabalenka θα στερηθούν τη δυνατότητα συμμετοχής.

Χρησιμοποιούν την ίδια μεθοδολογία που εγκαθίδρυσαν στην εποχή 'κόβιντ'. 

Στέρηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, κατάργηση αυτονόητων ελευθεριών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πογκρόμ, απαρτχάϊντ, γκετοποίηση, εμπάργκο, στοχοποίηση λαών, ή πολιτών, με βάση τήν εθνικότητα, ή τίς ιδέες τους! 

Πάντα συνέβαινε.. Αυτό που τώρα συμβαίνει είναι ότι η διεθνής κοινότητα επιτίθεται ως άρρηκτη συμμαχία κατά πολιτών ή μεμονωμένων λαών και η ψηφιακή εποχή δίνει τη δυνατότητα για ολοκληρωτικό αποκλεισμό, απομόνωση….

Χωρίς πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων σε Παγκόσμια πλέον κλίμακα είσαι ανύπαρκτος…

Και καθώς τίθεται επιτακτικά το ερώτημα αν είμαστε και πάλι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας …

-Από που πάνε για την Ανάσταση;;;

[Απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από τό ιστολόγιο :dimpenews.com ]

2 σχόλια:

  1. Ποιά ορθόδοξη υπερδύναμη; Αυτή που έβαλε τους δολοφόνους ισλαμιστές Τσετσένους στην Μαριούπολη να ουρλιάζουν "αλλάχου άκμπαρ" την Μεγάλη Εβδομάδα; Αυτήν που δέν δεχτηκε κατάπαυση πυρός για τις ημέρες του Πάσχα; Ενας KGBίτης σιωνιστής μπολσεβίκος είναι ο Πούτιν (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) που νοσταλγεί την δικτατορία της σοβιετίας. Οσο για τους δυτικούς είναι τα γνωστά σιωνιστικά καθίκια που υποδούλωσαν στους εκλεκτούς του γιαχβέ τους την λευκή φυλή και της επιβάλλουν να υποστηρίζει την εξαφάνισή της μέσω του σχεδίου Kalergi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως οι Ουκρανοί θυσιάζονται κατ' εντολή των Εβραιοσιωνιστών, στον πόλεμο κατά της Ρωσσίας, έτσι θα συμβεί και με υπάκουα σκυλάκια, τους Ευρωπαίους. "Ευτυχώς" εξελέγη ο Μακρόν, που πιστεύει "ιδεολογικά" στην Ευρωπαϊκή ένωση, για να εξασφαλίσει την καταστροφή της.
    Χαζοί είναι οι Εγγλέζοι που έφυγαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!