Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΑ είναι η αλήθεια σήμερα γιά τήν Σανγκάη ; ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )


Σαγκάη 2022.






Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες προσπαθούν να παρακάμψουν τη λογοκρισία για να αναρτήσουν εξάλεπτο βίντεο με τίτλο «Η Φωνή του Απριλίου», στο οποίο ακούγονται φωνές που έχουν καταγραφεί κατά τήν διάρκεια της έξαρσης στήν Σανγκάη. 


Στο 'βίντεο', που περιλαμβάνει εικόνες από τους σιωπηλούς ουρανοξύστες της Σανγκάης, ακούγονται κάτοικοι που παραπονιούνται για την έλλειψη τροφίμων και φαρμάκων καθώς και την αυστηρή πολιτική των αρχών της πόλεως. 

Όλες οι παραπομπές στο 'βίντεο' αφαιρέθηκαν από την πλατφόρμα 'Weibo' έως σήμερα το πρωΐ, αν και ορισμένα σχόλια που επικρίνουν τη λογοκρισία κατάφεραν να επιβιώσουν.

ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (;) ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ
ΕΛΕΓΧΟ 'RAPID TEST'!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ
ΕΙΚΟΝΕΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ)
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ
ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.....


«Μπορώ μόνο να πω ότι εάν δεν θες καν να ακούσεις μόνο λίγες πραγματικές φωνές, τότε είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό», ανέφερε ένας χρήστης.

Η απόλυτη τρέλλα στήν Σαγκάη: Σκοτώνουν κατοικίδια ασθενών με Covid - Αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες

Ποια είναι η αλήθεια για τη Σαγκάη

 

http://ixnos.blogspot.com/2022/04/2022.html

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά , δεν ξέρω Κινέζικα , ούτε και είδα κάτι !!! Προσωπικά είμαι δύσπιστος περι Κίνας και δεν μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα . Πώς από την μια είναι με τον ελευθερωτή Πούτιν κι από την άλλη με την σκλαβιά τής Ν.Τ.Π ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=xqd3OUf8nN4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!