Τρίτη 26 Απριλίου 2022

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!!!! Η Λευκορωσία σέ ερείπια! Ο δυνατός άνεμος ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ σπίτια στό Μίνσκ! ( Φυσικό φαινόμενο ; ; ; )

 



https://www.youtube.com/watch?v=pE197KSnhkw&ab_channel=HAARP

'HAARP', ή όχι;
Παρακαλώ σχολιάστε κατωτέρω! #belarus #belarussia #minsk #lukashenko #AlexanderLukashenko #wind #strongwind #heavywind #russia #ukraine Ισχυρές ριπές ανέμου προκάλεσαν πτώση δέντρων σε αρκετές περιοχές της Λευκορωσίας και του Μινσκ, τα στοιχεία δεν φύλαξαν αυτοκίνητα, στέγες σπιτιών και καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.
Υπενθυμίζουμε ότι το κόκκινο επίπεδο κινδύνου λόγω των ισχυρών ανέμων ανακοίνωσαν προχθές οι μετεωρολόγοι και το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών. Έτσι, στην περιοχή του Γκρόντνο οι ριπές ανέμου έφτασαν τα 18 μέτρα το δευτερόλεπτο.

Ως αποτέλεσμα, η περιφερειακή υπηρεσία διάσωσης έλαβε 9 αναφορές για πτώση δέντρων, ανακοίνωσε το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.
Επιπλέον, έξι δέντρα έπεσαν στο οδόστρωμα, ένα στη γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος, ένα ακόμη δέντρο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην επίθεση του ανέμου στο έδαφος του φυτωρίου στο Γκρόντνο.
Επιπλέον, η πτώση κλαδιών δέντρων προκάλεσε διακοπή στην ηλεκτροδότηση οκτώ οικισμών στην περιοχή Γκρόντνο.
Τα στοιχεία εκδηλώθηκαν επίσης στην περιοχή της Βρέστης - προκάλεσαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, έσκισαν την οροφή ενός εικοσαώροφου κτιρίου και άλλα κτίρια.

Επιπλέον, ο άνεμος κατέρριψε μεταλλικούς φράχτες σε μία από τις υπό κατασκευή εγκαταστάσεις και λαμαρίνες από το μπαλκόνι πενταόροφου κτιρίου.
Δεν άντεξε τον δυνατό αέρα και μερικά μητροπολιτικά δέντρα.

Επίσης στο Μίνσκ φύλλα κασσίτερου σκίστηκαν από κάποια αντικείμενα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αέρας ταρακουνά τους ιστούς φωτισμού.
Όπως σημειώνεται στο υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, αυτή τη στιγμή, διεξάγεται παντού ενεργό έργο για την εξάλειψη των συνεπειών της καταστροφής.

2 σχόλια:

  1. Όλα είναι 100% ενέργειες τού Θεού !!! Ακόμη και τών πονηρών εξουσιαστών να είναι , πήραν την έγκριση τού Θεού !!! Αυτή είναι η πάσα αλήθεια και δεν πρέπει να ανησυχούμε !!! Μόνον ο Κύριος γνωρίζει γιατί τα κάνει ή τα επιτρέπει που ορά τα πάντα , και ξέρει τι σκέπτονταν στην περιοχή . ..........λέω εγώ τώρα , μήπως σε κείνει την περιοχή ήταν οι κάτοικοι Άθεοι ή με την Ουκρανία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόνομη και Διαφανής Επιστημονική Έρευνα στην Εποχή Covid-19 - Δωρεάν βιβλίο από τον Δρ. Ανδρέα Ράλλη (PhD)

    https://www.ertopen.com/news/ellada/item/63819-aytonomh-kai-diafanhs-episthmonikh-ereyna-sthn-epochh-covid-19-dwrean-biblio-apo-ton-dr-andrea-rallh-phd

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!