Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ε π ι κ ί ν δ υ ν ο βιολογικό υλικό, βρέθηκε μέσα σέ εργοστάσιο στήν ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ! ( Made in U.S.A. βεβαίως - βεβαίως - βεβαίως..... )

ΟΧΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ!
ΟΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ
ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ &
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
ΝΑ ΤΟ 
ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ....

Μία περίεργη ανακάλυψη ισχυρίζεται ότι έκανε ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής της Komsomolskaya PravdaΝτμίτρι Στέτσιν, στα υπόγεια του εργοστασίου Ίλιτς στήν Μαριούπολη. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο ήταν ένα από τα δύο κρησφύγετα των μαχητών της Αζόφ και των αντρών των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας... το οποίο όμως εκκενώθηκε με τους μαχητές να παραδίδονται στις ρωσικές δυνάμεις. 

Το άλλο εργοστάσιο, το Azovstal συνεχίζει να πολιορκείται.

Ο ανταποκριτής έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό που δείχνει ειδικές συσκευασίες για επικίνδυνα βιολογικά υλικά που αποτελούν βιολογική απειλή ή είναι μολυσματικά με κάποιο τρόπο. 

Αυτοί οι σφραγισμένοι δοκιμαστικοί σωλήνες – δοχεία κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, στην Καλιφόρνια, από μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή τέτοιων προϊόντων, σύμφωνα με τον Ρώσο.

Ο στρατιωτικός ανταποκριτής "KP" Steshin βρήκε δυσοίωνα δοχεία για βιοϋλικά

Από την αρχή του πολέμου υπάρχει μία παραφιλολογία για μυστικά εργαστήρια τα οποία χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ, στο έδαφος της Ουκρανίας.

 Ήταν ισχυρισμός που θα αποτελούσε άλλη μία θεωρία συνωμοσίας, έως την στιγμή που η βρετανική Daily Mail έδωσε στοιχεία για περίεργες χρηματοδοτήσεις του υιού Μπάιντεν, Χάντερ σε επιχειρήσεις σχετικού αντικειμένου στην Ουκρανία.

Η συλλογή του "φαρμάκου" είναι καταπληκτική
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο για τους ισχυρισμούς αυτούς του Ρώσου πολεμικού ανταποκριτή

Prime New

 Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/video/embed/877465/

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/04/blog-post_690.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!