Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Έ τ σ ι .....

 

Ε Τ Σ Ι !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ
ΕΥΓΕ...!!!!
=======================================
💥 Με ανεστραμμένα όπλα και αποστροφή του βλέμματος υποδέχθηκαν οι στρατιώτες του αγήματος στο χωριό Ασκητές την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλλαροπούλου.


Μια πολύ σπάνια στιγμή, καθώς η απόδοση τιμών στο άτομο που κατέχει το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, είναι συνήθως το ακριβώς αντίστροφο.

Πήρε ότι της αξίζει....
👇👇👇

m.facebook.com...

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/04/blog-post_37.html

4 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΟΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή ζει εκτός τόπου και χρόνου. Κάποιοι άλλοι που καραδοκούν και κάνοντας χρήση του αξιώματός της, ίσως κινηθούν με το γλείψιμο, αρπάζοντας την ευκαιρία. Αλλά σίγουρα θα τιμωρηθούν και κάποιοι αξιωματικοί! Πάντως, ούτως ή άλλως η κίνηση αυτή για να γίνει, χρειάζεται ψυχή και λεβεντιά! Και τα παιδιά απέδειξαν πως διαθέτουν αυτές τις αρετές και όχι μόνο!
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην γράφετε ιστορίες για αγρίους. Όταν κάνεις άγημα νεκρικής πομπής ή Επιταφίου και περιμένεις τον Επιτάφιο να βγει από την Εκκλησία, τα όπλα είναι έτσι όπως φαίνονται στη φωτογραφία. Δεν γίνεται ποτέ "Παρουσιάστε" στους επίσημους στον Επιτάφιο. Όταν ξεκινήσει η περιφορά, τότε τα όπλα μπαίνουν "υπό μάλης" και συνοδεύεται ο Επιτάφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!