Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο – ”Ρουκέτα” Ρώσου δημοσιογράφου: ”Γκρίζοι Λύκοι (!) μεταφέρθηκαν στήν Ουκρανία”!

 


Toυ Aνδρέα Μουντζουρούλια

”Μαχητές της τουρκικής εξτρεμιστικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία.” 

Η εμφάνιση ακροδεξιών Τούρκων εθνικιστών στο ουκρανικό έδαφος αναφέρεται από τον Semyon Pegov, δημοσιογράφο του WarGonzo, ο οποίος καλύπτει από την αρχή τη στρατιωτική ειδική επιχείρηση των ρωσικών στρατευμάτων.



”Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές στην περιοχή που ελέγχεται από το Κίεβο, 3.000 Τούρκοι μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας πριν από περίπου 10 ημέρες.”

”Τώρα αυτοί οι σχηματισμοί των «Γκρι Λύκων» έχουν μεταφερθεί στις κατευθύνσεις Χάρκοβο και σε Οδησσό-Νικολάεφ. Όταν οι μαχητές πέρασαν από το Zhmerynka, σημειώθηκε ότι διέθεταν βαριά τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβολικό. Υποτίθεται ότι οι μαχητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αντεπίθεση στα ρωσικά στρατεύματα προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις.

Τονίζεται ότι οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν μεγάλη εμπειρία στη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων κατά του ρωσικού στρατού στη Συρία.”

Πρόκειται για μία καταγγελία-”βόμβα”. Μένει να αποδειχθεί εάν ισχύει, διότι υπάρχει και η περίπτωση, οι Ρώσοι να θέλουν να εκδικηθούν την Τουρκία, ή να πάρουν κάτι από την Άγκυρα μέσω αυτού του δημοσιεύματος.

directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!