Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ δ ι α μ α ρ τ υ ρ ί α ς, γιά τήν αυτοκτονία της 36χρονης οδοντιάτρου, που ήταν σέ αναστολή... / Β Ι Ν Τ Ε Ο



Φόρο τιμής κρατώντας ένα απλό κεράκι και λίγα λουλούδια, απέτισαν στην Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωΐ δεκάδες υγειονομικοί σε αναστολή, στην 36χρονη Χρυσάνθη, που αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της...





Η νεαρή οδοντίατρος βρισκόταν σε αναστολή εργασίας, επειδή δεν δεχόταν να εμβολιαστεί για περισσότερο από έναν χρόνο με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αδιέξοδο και οικονομική ασφυξία. 

Έτσι, ανεμβολίαστοι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 11:00 έξω από την 3η Υγειονομική περιφέρεια για να αποχαιρετήσουν την 36χρονη συνάδελφό τους που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.



«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με αυτό που συνέβη. Πλέον η κατάσταση η οποία βιώνουμε σήμερα, είναι παρά πολύ δύσκολη», δήλωσε από το σημείο ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Υ., Γιώργος Σύρπης, ψυχίατρος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται σε αναστολή εργασίας.

Υπενθυμίζεται όπως έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις υγειονομικών η 36χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!