Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Θλίψη στήν Φθιώτιδα: Ξ α φ ν ι κ ό ς (...) θ ά ν α τ ο ς 50χρονου, ενώ οδηγούσε!

 




https://www.pronews.gr/koinonia/thlipsi-sti-fthiotida-ksafnikos-thanatos-50xronou-eno-odigouse/

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς έχει τη γνώση και αποκαλύπτει ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ!!! “Η μεγάλη συγκομιδή έφτασε και θερίζει…”

    Καρκίνος θερίζει στελέχη των ΕΔ.

    Αρρωσταινουν εφηβάκια, νέα παιδιά με κίρρωση ήπατος και λιπώδη εκφύληση, λες και είναι 30 χρόνια μπεκρήδες. Και το αποδίδουν στην τύχη! Γονείς και γιατρός.

    Καρκίνος θερίζει στελέχη των ΕΔ. Εκει που ήταν 2-3 καρκινοπαθείς σε όλο το ΠΝ, γέμισε πτέρυγα ολόκληρη με καρκινοπαθείς Εν Ενεργεία τώρα που μιλάμε!! Πρωτάκουστο!!!!

    https://attikanea.info/%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%84%CF%85%CF%87%CF%8E%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαληθεύεται ήδη με απόλυτη ακρίβεια, η προφητεία που είχε πει σωματικά ζωντανός, ο Άγιος Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Τσαλίκης της Εύβοιας:

    Οι άνθρωποι θα πέφτουν ξαφνικά νεκροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως ο μακαριστός Αρχιμανδρίτης πατέρας Ανανίας Κουστένης, έσωσε ομογενή από την τραγωδία των Διδύμων Πύργων στην Νέα Υόρκη.

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/10/blog-post_76.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!