Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Είπατε κάτι; Ο κορυφαίος ΕΜΒΟΛΙΟ-ΛΑΓΝΟΣ δρ. Φάουτσι, Δ Ι Π Λ Α Σ Ι Α Σ Ε την περιουσία του, μ έ σ α στήν κορωνοχούντα! Θά έτυχε....


Θα ήταν ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ενδιαφέρον, ΑΝ έβγαιναν ανάλογα στοιχεία 
καί για τους εν Ελλάδι (τηλεοπτικούς κυρίως) "ειδικούς".... 

Η καθαρή περιουσία του επικεφαλής ιατρού των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι ΑΥΞΗΘΗΚΕ στα 12,6 εκατομμύρια δολλάρια το 2021, σχεδόν διπλάσια από τα 7,6 εκατομμύρια δολλάρια το 2019.... αποκάλυψε την Παρασκευή η ομάδα παρακολούθησης 'OpenTheBooks', επικαλούμενη οικονομικές αποκαλύψεις που έλαβε από τον εργοδότη του Φάουτσι, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. 



Ήδη ο πιο ακριβοπληρωμένος υπάλληλος στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση πριν από την πανδημία ως διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών, ο Fauci μείωσε έναν μισθό 456.000 δολλαρίων το 2021 και 480.000 δολλαρίων το 2022. 

Ωστόσο, αυτός ο μισθός αντιπροσωπεύει μόνο ένα κλάσμα των χρημάτων που έβγαλε, ενώ οι πολιτικές του για τον Covid-19 (αυστηρά lockdown κ.α.) ώθησαν την οικονομία των ΗΠΑ σε ύφεση. (scr)

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=rYt15qPBJ5I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν όμως δημοσιευθεί οι "επιχορηγήσεις" που παίρνουν από διάφορες πηγές για "έρευνα" στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Όποιος θέλει μπορεί να τα δει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!