Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Κλιμάκωση; ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ Τσετσένοι αναχωρούν Π Α Ν Ο Π Λ Ο Ι γιά Ουκρανία! – Εντυπωσιακό 'Β Ι Ν Τ Ε Ο', μαζί τους ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ!

 



Κλιμάκωση, ή κίνηση εντυπωσιασμού;;;

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με χιλιάδες Τσετσένους να έχουν παραταχθεί πάνοπλοι σε μία τεράστια έκταση έτοιμοι να αναχωρήσουν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, στο πλευρό των Ρώσων, προβάλλεται τις τελευταίες ώρες στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης., καθώς το μέτωπο δείχνει να κλιμακώνεται!!!



Μαζί με τους χιλιάδες Τσετσένους στρατιώτες υπάρχουν και εκατοντάδες άρματα μάχης και στρατιωτικά οχήματα.

Οι μαχητές του Καντίροφ δείχνουν πανέτοιμοι να ριχτούν στην μάχη, προκειμένου να προχωρήσει η ρωσική επέλαση στην Ουκρανία, μετά και από τις σημερινές πυραυλικές επιθέσεις!!! 

Εκτός και αν πρόκειται απλά για κίνηση εντυπωσιασμού.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν έκανε τον Τσετσένο αρχηγό Καντίροφ υποστράτηγο του ρωσικού στρατού, ενώ υπάρχουν φήμες πως τον προορίζει για υπουργό Άμυνας, με την θέση του Σοϊγκού να είναι πλέον επισφαλής.

scr

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!