Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Γι' αυτό η ΕΛΛΑΔΑ μας π ο τ έ δέν θά πεθάνει! Ε ύ γ ε ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ μου, δώσε πόνο!....


Μ' αρέσει, ότι σας πονάει "κύριοι"
προοδευτικάριοι....

Καί η κοπέλλα σας έδωσε απλόχερα πόνο...


Καταλάβατε κάτι;

Καταλάβατε γιατί υπάρχουμε, πάνω από τουλάχιστον 5.000 χρόνια;

΄Αν όχι, ψάξτε τήν νοημοσύνη σας...



4 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ, ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ
    Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ !!!
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η Δύση Έπεσε" - Μαρία Δελιβάνη (Πρύτανης ΠΑΜΑΚ).

    Η Μαρία Δελιβάνη είναι η πρώτη γυναίκα πρύτανης Ελληνικού πανεπιστημίου, εκλεγμένη τρεις φορές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει γράψει πάνω από 50 βιβλία (θα τα βρεις στην περιγραφή), έχει τιμηθεί 4 φορές με τα χρυσά μετάλλια της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και το 2008 το γαλλικό κράτος της απένειμε το παράσημο του ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής για την επιστημονική της έρευνα και μελέτη.

    https://www.youtube.com/watch?v=np4uC_szAIo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ !!! χαιρομαι που ενα νεο και ΟΜΟΡΦΟ (στην ψυχη και στα χαρακτηριστικα) κοριτσι εχει τετοιες αποψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΠΑΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑ! Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΝΕΑΡΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Θ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ. ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΩΝΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ Σ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ. ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!