Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Κυανούς Ουρανός : ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 


Κάθε τρεις και λίγο διαβάζω άρθρα, όπως αυτό σήμερα www.triklopodia.gr/γιατί-δεν-ενώνονται-οι-έλληνες/ και θλίβομαι αφάνταστα γιατί και οι περισσότεροι από αυτούς που πραγματικά θέλουν την ένωσιν των Ελλήνων αγνοούν βασικότατα στοιχεία περί ΕΝΩΣΕΩΣ.

Αρχίζω το σκεπτικό μου από αλλού : 

Με την περίπτωσιν του κορωνοεμβολίου ερωτήθηκε ο σεβαστός γέρων Ευθύμιος της Καψάλας, αν το εμβόλιον είναι εκ Θεού και απάντησε «ό,τι είναι εκ Χριστού δεν διχάζει».


 Αυτήν την εκπληκτική και άνευ κατακρίσεως απάντησίν του με σεβασμόν την μεταποιώ «ό,τι διχάζει δεν είναι εκ Χριστού».

Κάποιοι θα προτρέξουν να πουν “ποία η σχέσις ενώσεως των Ελλήνων με τον Χριστόν;”. Θα το δούμε στην συνέχεια. 

Το θέμα όμως είναι ότι για να υπάρχει ένωσις πρέπει να υπάρχει συνδετικόν υλικόν. 

Δεν είναι φιλοσοφία αλλά απλή λογική να υπάρχει κόλλα για να κολλήσεις! 

Όπως για να κάνεις οικογένεια απαιτούνται κοινά στοιχεία, πολύ περισσότερο για ένα κράτος απαιτούνται σημαντικώς περισσότερα ενωτικά στοιχεία. 

Όταν λοιπόν βλέπω να μου κραδαίνουν τα δόρατα και τα σπαθιά, με μια νοοτροπία “όλα τα μασάει ο Κουταλιανός” απλά απαντώ “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ”.

Επανέρχομαι στην δημιουργία οικογενείας. 

Οι περισσότεροι και περισσότερες σήμερον έχουν κριτήρια GNTM. 

Θα βρεί μία σύντροφον και θα σου πει “να δεις κάτι βυζά που έχει!” και θα βρει έναν σύντροφον λέγοντας “να δεις τι δυναμίτης είναι στο sex!”. 

Αν λοιπόν με αυτά τα ενωτικά κριτήρια προχωρήσουν εις γάμον, με την παρέλευσιν του χρόνου και τα βυζά θα κρεμάσουν και ο δυναμίτης θα χάσει την εκρηκτικήν του δυνατότητα και όλα θα γίνουν μπάχαλο εις τα εξ ων συνετέθησαν.

Ακριβώς σε αντίστοιχα ενωτικά κριτήρια αποβλέπουν οι περισσότεροι, ακόμα και καλοπροαίρετοι, “ενωτές” των Ελλήνων. 

Εις το πως κραδαίνουμε τα σπαθιά και “όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω”, όπως δηλαδή οι τζιχαντιστές. Πες ότι τους έσφαξες όλους, μετά τι θα γίνει; Θα σφάζεσαι με τους δικούς σου, όπως συμβαίνει από αιώνων στην Ελλάδα;

Επαναλαμβάνω λοιπόν για πολλοστή φορά κάτι που οι περισσότεροι αγνοούν : “Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΔΟΥ” (και με την ευκαιρία τονίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ άλλος πολιτισμός επί γης πέραν των Ελλήνων). 

Ο Αρχαίος Έλληνας έμαθε να σκέπτεται και μετά δίδαξε τους λοιπούς ανθρώπους να σκέπτονται. Η αρχαιοελληνική σκέψις έφερε το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και τον στόχον του «καλός κ’αγαθός». 

Σιγά-σιγά βελτίωσε τα όπλα, την τεχνική του, την σωματικήν του ρώμην, την στρατηγική του και δεν έμαθε απλά να κουνάει απειλητικά το σπαθί χιαστί στον αέρα σαν ινδός πεχλιβάνης. 

Η στρατιωτική νίκη ήταν αποτέλεσμα ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ κι όχι ατομικό, όμως υπήρχαν και τρανταχτά παραδείγματα ηρώων, χάριν του θυσιαστικού των φρονήματος για το κοινό καλό! Αλλά αν δεν προϋπήρχε πνευματική άνοδος, όλες οι επιτεύξεις θα ήσαν ανύπαρκτες!

Ερωτώ λοιπόν : ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΑ ΕΝΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΜΕΝ ΕΞ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΟΘΗΣΑΝ;

Προς τους κραδαίνοντες τα δόρατα και τα σπαθιά θέτω ακόμα έναν προβληματισμό : “ποίο το αποτέλεσμα των αρχαιοελληνικών κατακτήσεων και ειδικώς του Μεγάλου Αλεξάνδρου για τον Ελληνισμόν; 

Γιατί παραγνωρίζεται ή αποκρύπτεται ότι ο Ελληνισμός κατέληξε δουλάκι των ρωμαίων;” 

Ο αρθρογράφος Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος της Τρικλοποδιάς έχει απίστευτα τεκμηριωμένα άρθρα (θα τα βρείτε από την στήλην αρθρογράφων) για το κατάντημα του Ελληνισμού επί Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. 

Ανάλογο κατάντημα με σήμερα. Εκεί θα είμασταν ακόμα αν το “χέρι” του Χριστού δια του Μεγάλου Κωνσταντίνου δεν μας τραβούσε, εγκαθιστώντας μας κοσμοκράτορες αλλά και φωτιστές του κόσμου δια της Ρωμανίας.

Όπως λοιπόν ο πολιτικώς ανύπαρκτος και πολιτιστικώς παντελώς ξεθωριασμένος Ελληνισμός επί Ρώμης, αναστήθηκε εκ της τέφρας, καταστρέφων την παγκοσμιοποιητική απόπειρα της Ρώμης έτσι και ο σημερινός Ελληνισμός θα αναστηθεί πάλιν εκ της τέφρας, με την ίδια Χείρα, εξαχνώνων την τρέχουσα παγκοσμιοποιητική απόπειρα.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΛΑΪ ΤΟΥ.

Εδώ λοιπόν έχει εφαρμογήν το προαναφερθέν «ό,τι διχάζει δεν είναι εκ Χριστού»!

Ο σημερινός πνευματικός αγών συνίσταται στην αποτοξίνωσιν από κάθε τοξικόν πνευματικόν στοιχείον, που μας φύτεψαν στους αιώνες οι παγκοσμιοποιητές. Όσοι περιμένουμε να πάμε να πολεμήσουμε και να γυρίσουμε σε κάθε GNTM ή να τσακωνόμαστε στα καφενεία για μπάλα ή για πολιτική, είμαστε απωλεσμένοι πάραυτα! ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ!!!

Η ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΙΝ ΤΩΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΞΙΚΟΝΟΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

Αυτό το σκεπτικόν έχω αναπτύξει πολλάκις και ειδικώς στο άρθρο «ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΟΝΕΣ» (www.triklopodia.gr/προσ-την-ψευτοεπιτροπη-ελλαδα-2021-και/), που κακώς αλλάχθηκε ο τίτλος (δεν αναφέρομαι στην Τρικλοποδιά αλλά στην αρχική πηγή) αλλοιώνοντας βαναύσως το σκεπτικό του άρθρου.

Κάποια σημαντικότατα από εκεί :

Το 1821 η Α’ Εθνοσυνέλευσις καθόρισε ποιοί είναι Έλληνες :

«… ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ …»

και παρακάτω αναφέρει ότι θα πολιτογραφηθούν ξένοι

«… ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ …»

www.hellenicparliament.gr/UserFiles/f3c70a23-7696-49db-9148-f24dce6a27c8/syn06.pdf )

Το ακούνε στα γραφεία των πολιτικών αποκομμάτων; Αυτών των ανθελληνικών συμμοριών, που “ιθαγενοποιούν” στρατιές αφρικανοασιατών μουσουλμάνων;

Στη βιβλιοθήκη του κατ’όνομα κοινοβουλίου είναι καταχωρημένο.

ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ & ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ “ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ”

Ο ΘΕΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

ΤΟ 1821 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ “ΔΕΛΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΗΙΝΑ ΚΙΤΑΠΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΟΥΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑ ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΕΜΨΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Λοιπόν για να τελειώνουμε : «Έλληνας» ούτε γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι. Έλληνας πεθαίνεις!

Είναι τίτλος. Είναι παράσημο. Είναι προνόμιο, που σε βάζει πλάι σε Λεωνίδα και Παπαφλέσσα.

Έλληνας δεν μπορεί να λογίζεται ο τρυφερόκωλος αριστοκράτης που παίρνει άδεια από το κέντρο νεοσυλλέκτων πριν την ορκωμοσία. Έλληνας δεν μπορεί να θεωρείται ο φασιστάκος που σχηματίζει τον αητό της Αλβανίας ντυμένος στα χρώματα του ελληνικού στρατού.

Ας αφήσουν οι διακοσμητικοί καρεκλοκένταυροι τις πομφόλυγες περί «μετεχόντων της ελληνικής παιδείας». Ας αφήσουν οι εθνομηδενιστές τα φληναφήματα περί «ενσωμάτωσης».

«Έλληνας» σημαίνει θάνατος. Έλληνας είναι όποιος πεθαίνει για την Ελλάδα.

Κι επειδή λίγοι πια έχουν τέτοια τύχη, ας λέγεται Έλληνας κι όποιος ΘΑ πέθαινε για την Ελλάδα. Όποιος ακούει τον εθνικό ύμνο και συγκινείται. Όποιος ατενίζει τη γαλανόλευκη και αγαλλιάζει.

Ο μπαγάσας με το τρελόχαρτο δεν είναι Έλληνας όπου και αν γεννήθηκε, από όποιους και αν γεννήθηκε. Ο απατεώνας που απέκτησε γραφειοκρατική ιθαγένεια γιατί κάπου έπρεπε να τρυπώσει δεν είναι Έλληνας. «Έλληνας» σημαίνει θάνατος.

Ας κρατήσουν τις φανφάρες οι απόγονοι των ναζί, από όποια πλευρά των συνόρων κι αν γεννήθηκαν. Ας κρατήσουν τις απειλές οι φασίστες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι.

Ο Έλληνας δεν ζει ΣΤΗΝ Ελλάδα. Ζει ΓΙΑ την Ελλάδα

Και, πάνω απ΄όλα, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

(https://aristidisdikaios.blogspot.com/2017/01/blog-post.html )

ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ.

ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ (& ΤΗΣ “ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΗΣ”) Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΛΟΓΙΕΤΑΙ.

https://i.postimg.cc/qv56jgd8/image.jpg

ΠΑΡΑΙΝΕΣΙΣ : Όποιος ξαναμιλήσει για ένωσιν των Ελλήνων, να μας παραθέσει το προτεινόμενον ενωτικό στοιχείον. Με ευχολόγια, παραμυθιάσματα κλπ δεν γίνεται τίποτα. Ειδικώς δε κάποιοι που παραινούν “ας ενωθούμε τώρα και τα βρίσκουμε μετά”, μάλλον αγνοούν την πρόσφατον Ιστορίαν. Προ 82 ετών οι Έλληνες εκστράτευσαν στην Αλβανία “με το χαμόγελο στα χείλη”. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Τελικά, όπως λέει ο λαός “με πορδές δεν βάφονται αυγά”.

Ο Ελληνισμός κατ’εμέ είναι αυτός ►

https://www.brighteon.com/2170036f-df63-4039-9bb7-0cf5dbf95342

και όποιος θέλει μια συνταγή πνευματικής ανόδου ας ακολουθήσει αυτό ►

https://www.brighteon.com/0a9f6fc8-3e7e-4b3b-9757-8829bf40cd52

Κυανούς Ουρανός

(cyanuranus@post.com )

https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%cf%85%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bd/

3 σχόλια:

  1. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΩΣΗ, θα πραγματοποιηθεί, ΟΤΑΝ θα πραγματοποιηθεί (μετά από πολλές και σκληρές θλίψεις), ΜΕΣΑ στον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό ΚΑΙ στην ΑΛΗΘΙΝΗ Εκκλησία του (την Ορθόδοξη Χριστιανική).
    Οι υπόλοιπες "ενώσεις", είναι ΜΗ πραγματοποιήσιμες στην πράξη, και διασπώνται πάρα πολύ εύκολα.
    Μετά από την ΠΤΩΣΗ του Αδάμ και της Εύας, στον αρχαίο Παράδεισο του Θεού, ολόκληρο το ανθρώπινο γένος είναι ΑΡΡΩΣΤΟ ψυχο-σωματικά. Η θεραπεία των ανθρώπων γίνεται μέσα στον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό και στην αληθινή Εκκλησία του, ΑΝΑΛΟΓΑ με την συνειδητή και μεθοδική προσπάθεια του κάθε ανθρώπου για να θεραπευτεί.

    Η επίγεια ΖΩΗ του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ της επίγειας ζωής όλων των ανθρώπων, και ΜΕΤΑ (δευτερευόντως, βοηθητικά για τους περισσότερους ανθρώπους) ακολουθούν οι επίγειες ζωές των Αγίων της Εκκλησίας διότι αυτοί οι Άγιοι ακολούθησαν το προαναφερόμενο απόλυτο πρότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί συμφωνώ με όλα τα παραπάνω αλλά δεν χρειάζονται πολλά λόγια που μπερδεύουν τους πολλούς.
    Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ είναι ο συνδετικός κρίκος που θα μας ενώσει και πάλι για να μεγαλουργήσουμε.
    Νέτα σκέτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ , ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ.
    ΣΚΑΣΜΟΣ ...ΔΙΚΑΙΟΙ!
    ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ .
    ΛΑΜΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!