Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ακόμα καί επτά ζωές νά είχαν καί νά τούς ε κ τ ε λ ο ύ σ α ν επτά φορές, όλο καί κάποιο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ θά έμενε ατιμώρητο.....

 

Periklis Bozinakis,

 "Όχι, δεν είχαμε κάνει τις απαραίτητες δοκιμές πριν ξεκινήσει η μαζική χρήση (!) ώστε να ξέρουμε ότι το σκεύασμα δεν σταματάει τη μετάδοση."

Pfeizer / Ευρωκοινοβούλιο (προσφάτως)
"Δεν είχαμε καταλάβει (!) ότι πρόκειται για κάτι όπως η απλή γρίπη, που αφορά κυρίως τους υπερήλικες, με πολύ χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας."

Bill Gates (προσφάτως)

"Πιστεύαμε (!) ότι το εμβόλιο θα σταματούσε τη μετάδοση και ότι θα μπορούσε να υπάρξει τείχος ανοσίας (!) Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, οπότε όλη η υπόθεση με τα πιστοποιητικά είναι λάθος. Οι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους."
Καπραβέλος (προσφάτως)

Να προσθέσω την κατακόρυφη αύξηση των θανάτων που αφορά χρήστες του σκευάσματος Συνδρόμου Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας όπως καταγράφεται επισήμως.

Αποφάσισα να αναφέρω, γραπτώς, όλα τα κακουργήματα που έχει διαπράξει αυτή η ανθρώπινη λεκάνη του καμπινέ που υποδύεται τον "υπουργό υγείας" υπό τις οδηγίες του ημιπαράφρονα υπαλληλίσκου ξένων συμφερόντων που υποδύεται τον "πρωθυπουργό". 

Ιδού:

-Συνεργία σε κατάλυση πολιτεύματος και τυπικά (η ουσιαστική είχε διαπραχθεί με το Μάαστριχτ και είχε επισημοποιηθεί με τα παράνομα Μνημόνια)
-Συνεργία σε κατάλυση του Συντάγματος και τυπικά (για την ουσιαστική ισχύει το ίδιο)
-Εκβίαση.
-Εκβίαση με σκοπό την κακουργηματική επιβολή ιατρικής πράξης.
-Εκβίαση με σκοπό την κακουργηματική επιβολή ιατρικής πράξης αποδεδειγμένα ανωφελούς.
-Εκβίαση με σκοπό την κακουργηματική επιβολή ιατρικής πράξης αποδεδειγμένα ανωφελούς και επικίνδυνης για τη δημόσια υγεία.
-Συνεργία σε εξαγορά ή / και εκβίαση της Δικαιοσύνης.
-Συνεργία σε εξαγορά ή / και εκβίαση ιατρικού προσωπικού.
-Συνεργία σε διασπορά ψευδών ειδήσεων επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία.
-Συνεργία σε απόκρυψη στοιχείων.
-Συνεργία σε δολιοφθορά του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
-Συνεργία σε απόπειρα γενοκτονίας.
-Ηθική αυτουργία σε δολοφονίες πολιτών.
-Συνεργία σε εσχάτη προδοσία κατά συρροή.

Όλα τα ανωτέρω, προς εξυπηρέτηση παράνομων διεθνών συμφερόντων από τα οποία ελέγχεται και εξαρτάται το πολιτικό προσωπικό τής (ουσιαστικά και τυπικά) Αποικίας της Ελλάδας.

Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να αποκατασταθεί το Σύνταγμα (και ακολούθως να αναθεωρηθεί), η Δικαιοσύνη και η Ισοπολιτεία στην πατρίδα μας, έστω στοιχειωδώς. 

Θα προωθήσουμε την επαναφορά της εσχάτης των ποινών, εκτάκτως και για ειδικό σκοπό.. 

Θα ψάξουμε, και θα τους βρούμε. 

Πριν προλάβουν να διαφύγουν στο εξωτερικό. 

Το έχω ξαναγράψει: ακόμα και εφτά ζωές να είχαν και να τους εκτελούσαν εφτά φορές, όλο και κάποιο κακούργημα θα έμενε ατιμώρητο.


7 σχόλια:

  1. έτσι θαναι τα γκαβα του οταν θα ψοφαει κρεμασμενο αναποδα στοσυνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΜΟΥΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ! ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΜΥΑΛΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=D2qZ77W6NcM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρέμασμα για όλους αυτούς που δεν καταλάβανε, που δεν ξέρανε, ενώ ΕΠΡΕΠΕ να ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θ.Πλευρηs:Εντολοδοχοs συμφεροντων η Ν.Δ.-YouTube
    Real gr ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ-YouTube
    τηs PERISTEROXESMENOS KARATZAMPOYRDEIOS SCHOOL OF TRIXES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την υποκρισία υπάρχει εμβόλιο να του το κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός δεν θέλει το Ε.Σ.Υ., θέλει το ΕΜΕΙΣ οι εμβολιασμένοι γιατροί και οι άλλοι στην απ' έξω. Σαν να μην έχουν δίπλωμα ιατρικής οι άλλοι που δεν εμβολιάστηκαν. Και όλα αυτά για να μην βλέπει κανείς την αλήθεια στα νοσοκομεία.
    Ακόμα απορώ ο Τσιάρας είναι μικροβιολόγος αλλά είναι υπουργός δικαιοσύνης. Ο Θ.Πλεύρης είναι δικηγόρος αλλά είναι υπουργός Υγείας. Έχει γίνει κάτι λάθος στα υπουργεία; Άντε τα πρόσωπα τα ήθελε εξ αρχής στο κυβερνητικό σχήμα. Ρε Κυριάκο Μητσοτάκη τους ρώτησες αν γνωρίζουν τίποτα για το αντικείμενο τους πριν αναλάβουν; Είναι σαν να μας λες ότι ο μικροβιολόγος στις σπουδές του διάβαζε νομικά και ο νομικός διάβαζε ιατρικά. Για σοβαρέψου, στην κυβέρνηση είστε, δεν είστε αντιπολίτευση της αντιπολίτευσης για να μοιράζεται απλά αρμοδιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!