Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε δεσποινίδες καί κυρίες! Προσεκτικά! / Αποκαλυπτικότατο Β Ι Ν Τ Ε Ο!

Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α ; 
Ή μήπως 1.000% ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ;
...Γ  Ρ  Α  Φ  Ε  Ν  Ι  Ο  τώρα καί σέ σερβιέτες γιά τήν περίοδο !

https://pbs.twimg.com/media/FASTw37UcAAWMgZ.jpg

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!

ΒΡΕΧΟΜΕΝΗ (...) ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Η ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΥΤΗ, Η ΜΕΣΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΗΛ. ΡΕΥΜΑ, ΠΟΥ ....ΑΝΑΒΕΙ ΛΑΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ  Π Ρ Ο Κ Λ Η Θ Ο Υ Ν   ΑΜΕΣΑ, ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ;

Δ  Ε  Ι  Τ  Ε :


ΠΑΡΑΝΟΙΑ;  ...“ΟΧΙ”…  ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ...  Όχι… γι “αυτούς” δεν είναι παρανοϊκό…Γι “αυτούς” είναι … στόχος…

_ Το γραφένιο πλέον μπαίνει σε πολλά προϊόντα, από το εμβόλιο κατά του covid, τις βιταμίνες, τα δημητριακά, τις σερβιέτες και πολλά άλλα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα μυαλά που σκέφτονται τέτοια επινοήματα στα παραγόμενα προιόντα τους έχουν ξεπεράσει ακόμα και την πονηρία των δαιμόνων. Πραγματικά σε εκπλήσουν αυτά τα υπάνθρωπα σατανικά μυαλά.
    Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τίποτα πλέον απο αυτά που μας "σερβίρουν"και ιδιαίτερα ότι έχει σχέση με ιατρικά σκευάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!