Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Καθηγητής Αντώνιος Φώσκολος: Είναι Π Α Ρ Α Μ Υ Θ Ι η κλιματική αλλαγή, σας κ ο ρ ο ϊ δ ε ύ ο υ ν! Α Κ Ο Υ Μ Ε ; / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 




https://www.youtube.com/watch?v=g89FerNKx9I&ab_channel=AMAZINGDIO

Ο Ομότιμος Καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, μέλος της Γεωλογικής Ακαδημίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος, εξηγεί τι ισχύει με την κλιματική αλλαγή.

Ακούστε τον προσεκτικά , δείτε τι λέει και αντιληφθείτε πόσο διαφορετική πραγματικότητα γνωρίζουμε. Το 1986 εξελέγην καθηγητής στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, αλλά παραμένει έως σήμερα ομότιμος επιστημονικός ερευνητής του Ινστιτούτου. Δίδαξε “Ανόργανη και Οργανική Γεωχημεία και Οργανική Πετρογραφία των Ιζηματογενών Πετρωμάτων”.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος ακαδημαϊκών θεμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, πρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και σύμβουλος για ενεργειακά θέματα του ΟΗΕ.

Έχει 84 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημανικά περιοδικά με Citation Index of 338, 47 ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια σε Ευρώπη και Αμερική και 14 τεχνικές εκθέσεις για λογαριασμό των ΔΕΠ-ΕΚΥ, ΔΕΗ, ΙΓΜΕ και ΟΗΕ.

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΑΠΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ................... ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ @ΑΛΑΚΕΣ), ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΣΦΑΛΗ''. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ''ΤΡΕΛΛΟ'' ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μοιάζει πάντως πολύ με την φάτσα του κλάους ή κάνω λάθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύουμε α κ ρ α δ ά ν τ ω ς, ότι ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ υπονοούμενο εδώ, ανώνυμε 8:46' μ.μ.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!