Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

"Ιδιοκτήτες του Τ Ι Π Ο Τ Α".......... / ΚΑΥΤΟ Β Ι Ν Τ Ε Ο! Δείτε το, όχι μία, αλλά ...εκατόν μία φορές, ώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ίσως "πάρετε μυρωδιά".... )

 



ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΧΕΚΑΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΡΙΜΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

1 σχόλιο:

  1. Κυβερνοεπίθεση: Στόχος 800 υπηρεσίες του Gov.gr και το
    TAXISnet – «Πάγωσαν» συνταγές
    Επρόκειτο για πρωτοφανή επίθεση τύπου DDoS, που σύμφωνα με έγκυρες πηγές προήλθε από την Ολλανδία


    https://www.ot.gr/2022/11/14/texnologia/kyvernoepithesi-stoxos-800-ypiresies-tou-gov-gr-kai-to-taxisnet-pagosan-syntages/

    Υ.Γ. ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ??????????

    ΔΟΚΙΜΗ ΧΑΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ???????????
    Η` ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ??????

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!