Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ; Στεvός συvεργάτnς τoυ υπουργού Ν. Mnταράκn, λαμβάvει .....επiδoμα α π ό ρ o υ ! ! !

 Κι εσύ τίμιε ΄Ελληνα, περίμενε νά φάς απ΄ τό καλάθι του φτωχού, που περιέχει σκυλοτροφές καί γατοτροφές...



Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι ο στενός συνεργάτης του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, έκανε αίτηση και έλαβε επίδομα απόρου, παρά το γεγονός ότι εργάζεται ως μετακλητός!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, ο στενός συνεργάτης του Μηταράκη, Απόστολος Ζέρμας παρότι εργάζεται εδώ και χρόνια ως μετακλητός υπάλληλος δίπλα στον υπουργό, λαμβάνει επίδομα… απόρου!

Ενώ εργάζεται στο υπουργείο Μετανάστευσης, ο ίδιος κατέθεσε αίτηση στις 14 Απριλίου 2020  στον Δήμο Καλλιθέας προκειμένου να λάβει βοήθημα άπορου πολίτη. Στις 2 Ιουνίου οριστικοποιήθηκε η απόφαση της πληρωμής, ωστόσο στο χρηματικό ένταλμα δεν φαίνονται το όνομά του και ο ΑΦΜ του.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, σε αυτόν τον ΑΦΜ που πήρε το βοήθημα απόρου ο κ. Ζέρμας, λαμβάνει και χρήματα για τα έξοδα μετακίνησής του από το υπουργείο Μετανάστευσης.

Τί έγγραφα άρα γε κατέθεσε ο εν ενέργεια μετακλητός υπάλληλος, τα οποία δικαιολογούν το επίδομα το οποίο δίνεται σε εξαιρετικά έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, έπειτα από εισήγηση των κοινωνικών λειτουργών; 

Και για ποιο λόγο ένας συνεργάτης του υπουργού, που λαμβάνει έξοδα μετακίνησης από 500 έως τουλάχιστον 1.380 ευρώ το καθένα, έχει ανάγκη τo επίδομα;

πηγη

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/11/vo-vn-o-mnn-v-io-oo-k-o-vo.html

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΙΖΝΕΣ......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ.................

    https://twitter.com/ElIian1901/status/1589721608549470210?cxt=HHwWhMDUlavY6Y8sAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!