Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Α - Η - Δ Ι - Α ! Πακιστανοί ως νέοι «κατακτητές», υψώνουν τήν σημαία τους(!!!) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Άσεμνες χειρονομίες, μπροστά από τό άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.... [ Όχι απλώς ΑΣΥΔΟΤΟΙ, αλλά ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΟΙ! Ποιόν νά φοβηθούν τάχα; ]


 Ένα νέο βίντεο, από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έρχεται στη δημοσιότητα, με φιλότουρκους Πακιστανούς να υψώνουν την σημαία τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δίπλα από το άγαλμα του Αριστοτέλη!!!!!


Το βίντεο μάλλον τραβήχτηκε το καλοκαίρι, αλλά  τώρα είδε το φως της δημοσιότητας, όμως δεν έχει καμία σημασία το πότε έγινε,  αλλά γιατί έγινε.

Μάλιστα ύψωσαν την σημαία τους δίπλα στο άγαλμα του Αριστοτέλη, ενώ έκαναν και βόλτα με την πακιστανική σημαία στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, ως νέοι κατακτητές.

4 σχόλια:

  1. Θεωρουν την Ελλαδα αποκια τους Λαθροπακιστανισταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρουν την Ελλαδα αποκια τους Λαθροπακιστανισταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κριμα που απλως τους κοιτουσαν , και δεν ορμησαν πανω τους να τους τσακισουν στο ξυλο .Παντα πρεπει να εχουμε μαζι μας ''οπλα ''τειζερ , ροπαλο , γκλοπ, και γιατι οχι καυστικο υγρο , να γινουν οι μουρες τους κιμας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις πέσει η πρώτη τουφεκιά τότε να δώ θα αναρτούν τέτοια βιντεάκια στο τικ τόκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!