Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Μά, ναί! Όταν είναι ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ η ΝΟΘΕΙΑ, δέν ....ενοχλείται Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !

 Βραζιλία - Ἡ Δημοκρατία 

κρέμεται ἀπό μία κλωστή....

Τουλάχιστον 100 ηλεκτρονικές κάλπες δεν περιείχαν ούτε μία ψήφο υπέρ του Μπολσονάρο. 5 εκατομμύρια ψήφοι απορρίφθηκαν. 

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Λούλα φέρεται να κέρδισε το 50,9% των ψήφων και ο Μπολσονάρο το 49,1%.

Οι περισσότεροι από 3 εκατομμύρια Βραζιλιάνοι που φορούν το κίτρινο και το πράσινο, τα χρώματα της εθνικής σημαίας, απαιτούν από τις ένοπλες δυνάμεις να επέμβουν για να εμποδίσουν τους κομμουνιστές να πάρουν την εξουσία.

Η συγκάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης πυροδοτεί ακόμη περισσότερη οργή και απογοήτευση στον βραζιλιάνικο λαό.

από τον Μάρκο, 

henrymakow.com

Γραφείο San Paolo

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. 

Φαίνεται ότι ο καρκίνος στον λαιμό του Λούλα επέστρεψε και έχει πάει δύο φορές στο νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα. 

Μπορεί να έχει πεθάνει μέχρι τώρα.

Ο Μπολσονάρο είναι τελείως ήσυχος εδώ και ένα μήνα. Κάποιοι λένε ότι σχεδιάζουν την (νόμιμη, συνταγματικήστρατιωτική επέμβαση. Άλλοι λένε ότι έχει απλώς κατάθλιψη. Έχει επίσης μια άσχημη, νεκρωτική πληγή στο πόδι του.

Θα μάθουμε σίγουρα στις 12, ημέρα που θα επισημοποιήσουν τον νικητή των εκλογών. 

Εν τω μεταξύ, το αριστερό, παγκοσμιοποιημένο, διεφθαρμένο Ανώτατο Δικαστήριο έχει πάει ο Στάλιν και στην πράξη κυβερνά τη χώρα ενάντια στο σύνταγμα. Έχουν λογοκρίνει δέκα βουλευτές, οι οποίοι έχουν δικαίωμα για απόλυτη ελευθερία του λόγου κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα.

Επίσης, ακυρώνουν τις καταδίκες πολλών διεφθαρμένων που καταδικάστηκαν στην έρευνα του Car Wash

Είναι απολύτως σουρεαλιστικό. Απλώς δημιουργούν νόμους από το τίποταακυρώνουν κάθε απόφαση του Μπολσονάρο και αποφασίζουν ακόμη και μικρές λεπτομέρειες στη ζωή της χώρας, πάντα προς όφελος των εγκληματιών, ακόμη και των εμπόρων ναρκωτικών.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι ο στρατός θα κάνει κάτι. Εδώ είναι η άποψή μου:

Ο Λούλα προσεγγίστηκε από τους εκπροσώπους της παγκοσμιοποιητικής ελίτ στη Βραζιλία, το Ανώτατο Δικαστήριο, τον πρώην πρόεδρο Μισέλ Τέμερμασσώνους κ.λπ., ενώ ήταν στη φυλακή, και υποσχέθηκαν παντοτινή απαλλαγή γι' αυτόν και τους γιους του, αν προσκαλούσε τον άνθρωπό τους Τζέραλντο Άλκμιν να γίνει Αντιπρόεδρος, αποχωρώντας αργότερα μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής νοθείας που απομακρύνει τον αντι-νεοταξίτη Μπολσονάρο με ό,τι αντιπροσωπεύει σέ θέματα πατριωτισμούκυριαρχίας και τις αναφορές του στον Θεό.

Γιατί  τον Λούλα; Γιατί παρόλο που είναι γνωστός εγκληματίαςπαλιά ήταν δημοφιλής κάτι που θα έκανε την απάτη πιο πειστική. Η αριστερά στην πραγματικότητα δεν έχει κανέναν άλλο

Ο Geraldo Alckmin, ο αριστερός, είναι ένα παράσιτο που ήταν κυβερνήτης της πολιτείας του Σάο Πάολο, μέλος του  ψευδο-αντιπολιτευόμενου κόμματος PSDB (σοσιαλδημοκράτης) που συνήθιζε να αποκαλεί τον Λούλα εγκληματία και το Εργατικό Κόμμα του συμμορία κλεφτών.

Είναι επίσης κορυφαίο μέλος των Opus Dei και πιθανώς μασσώνος. Όχι ένας αδαής όπως ο Λούλα, είναι ο τέλειος άνθρωπος για να παραδώσει τη Βραζιλία στη Μεγάλη Επαναφορά πλήρως υποταγμένηκατεστραμμένη.  Ένας υποδεέστερος εταίροςΑντίο Amazon!

Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος για τον Λούλα να καλέσει αυτόν τον άνθρωπο που θα του έφερνε μηδενικούς ψήφους και που τώρα ανήκει σε ένα μικρό σκοτεινό κόμμα μετά την αποχώρησή του από το PSDB. Πολιτικά είναι ένα τίποτα

Η μόνη αμφιβολία είναι για το πόσο καιρό θα δώσουν στο κόμμα του Λούλα για να καταστρέψει τη Βραζιλία πριν φέρουν τον Άλκμιν ως «σωτήρα». Η στρατηγική του να βάλεις μια βρώμικη κατσίκα στο δωμάτιο. Οτιδήποτε άλλο μυρίζει καλύτερα!  Η μοίρα της Βραζιλίας είναι να γίνει μια φτωχή εκδοχή του Καναδά του Τρυντό.

Ὁλόκληρο τό θέμα στό : henrymakow.com

Ἡ πρόβα τζενεράλε τῆς καλπονοθείας,ἔγινε στίς ἐκλογές τοῦ ᾿20 στίς ΗΠΑ καί τίς μετέπειτα ἐξελίξεις τούς ἀναλόγους νόμους περί ἐγχώριας τρομοκρατίας . Ὅταν πετυχαίνει ἐκεῖ ὁπουδήποτε ἀλλοῦ εἶναι ...παιχνιδάκι...! 

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2022/12/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!