Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Α ν ί ε ρ α συλλείτουργα, της νατοϊκής ψ ε υ δ ο ε κ κ λ η σ ί α ς των Σκοπίων, στά Ιεροσόλυμα! [ Κ Α Τ Η Φ Ο Ρ Ο Σ δίχως φρένα... ]

Ζούμε μία έξαρση σχισματικών και αιρετικών μορφωμάτων τα οποία πετάγονται σαν τα μανιτάρια καθώς δημιουργήθηκαν για να ανατρέψουν τις γεωπολιτικές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή μας. 

Οι σχισματοαιρετικοί των Σκοπίων, ευνοούμενοι από την περιρρέουσα αστάθεια αποθρασύνονται όλο και περισσότερο, ψευδόμενοι ασυστόλως ενώπιον Θεού και ανθρώπων.


Το σκοπιανό ψευδοεκκλησιαστικό μόρφωμα δημιουργήθηκε για να ενισχύσει το ψευδοκράτος των Σκοπίων που φέρει το όνομα της Μακεδονίας μας. 

Η τοποθέτηση μαριονεττών πολιτικών που δέχτηκαν την συμφωνία Κοτζιά – Δημητρώφ έχει δώσει την εντύπωση στους σκοπιανούς ότι τους έκατσε το λαχείο. Λογαριάζουνε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. 

Αντιστεκόμενοι και υπερασπιζόμενοι την Αλήθεια μέχρι τέλους και για όσο επιτρέπει ο Κύριος, κρατούμε το μυαλό μας καθαρό και την μύτη μας μακριά από την αναδυόμενη μπόχα του ψεύδους.

Στην ιστοσελίδα «Μονής» των Σκοπίων η οποία διαθέτει και «μακεδονική γλώσσα», το σλαβικό δηλαδή ιδίωμα που συγγενεύει με την Βουλγαρική γλώσσα, αναφέρονται δύο επισκέψεις των σχισματικών σε προσκυνήματα στα Ιεροσόλυμα.

Στην πρώτη αναφέρεται ότι ο «γέροντας» μαζί με αντιπροσωπεία της «Μονής» συναντήθηκαν με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, ο οποίος τους έδωσε την άδεια να λειτουργήσουν στους Αγίους Τόπους. 

Χάρηκε (!!!) μάλιστα ο Πατριάρχης, γράφει η

 ιστοσελίδα, που βρίσκονται «σε κανονική και

 λειτουργική ενότητα με όλη την ορθόδοξη

 οικουμένη». 

Το γράφουνε για να το πιστέψουνε, αλλά

 γνωρίζουνε πολύ καλά

 ότι ο Ελληνικός λαός όπως ποτέ δεν δέχτηκε το

 ψευδοκράτος

 τους, άλλο τόσο δεν δέχεται το

 ψευδοεκκλησιαστικό τους μόρφωμα.

Η φώτο είναι από το Ναό της Αναστάσεως όπου ο ψευτοηγούμενος συλλειτούργησε με τον Αρχιεπίσκοπο Μαδάβων Αριστόβουλο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο, λέει ο λαός. 

Οι σκοπιανοί τόσα χρόνια το ψέμμα το έχουνε κάνει επάγγελμα. 

Είναι αξιοπρόσεκτο πώς αναφέρονται με επιμέλεια στην «Αρχιεπισκοπή Αχρίδος» ενώ ο ψευδοΣτέφανος που τους έδωσε «ευλογία» να πάνε στα Ιεροσόλυμα αναφέρεται επιμελώς στην «Μακεδονική Εκκλησία»!

Στο δεύτερο προσκύνημα στον Τάφο της Παναγίας στην Γεσθημανή, έγινε συλλείτουργο με τον Μητροπολίτη Ελενουπόλεως Ιωακείμ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, απ’ όπου και η φωτογραφία.

Αυτά συμβαίνουνε στις άλλες Τοπικές Εκκλησίες, κάτω

 από την μύτη μας, γύρω και παντού, ακόμα και μέσα

 στην Ελλάδα από κάποιους προδότες, την ώρα που η

 εγκληματική ιεραρχία, ο χειρότερος αρχιεπίσκοπος

 και οι χειρότεροι ιεράρχες που έχουν περάσει ποτέ από

 την Ελλάδα έχουνε ράψει, για άλλη μια φορά, το

 στόμα τους στέλνοντας το θέμα της αναγνώρισης των

 σχισματικών των Σκοπίων στις συνοδικές

 επιτροπές, δηλαδή στο φούρνο μέχρι να μας βγει

 ψημμένο.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!