Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΤΟ 2023 ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Δημοσιεύθηκε στις 28 Αυγούστου 2023

Από τον Martin Armstrong

Η Τριμερής Επιτροπή είναι μια ιδιωτική ομάδα ελίτ που σχηματίστηκε το 1973 από τον David Rockefeller για να συζητήσει τον έλεγχο της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Η ιδιότητα μέλους είναι μόνο με πρόσκληση και οι συναντήσεις τους καλύπτονται από μυστικότητα. Οι Takeshi Niinami, Meghan O'Sullivan και Axel Weber είναι οι τρεις πρόεδροι του οργανισμού. Αν και τα μέλη αυτής της οργάνωσης δεν είναι γνωστά ονόματα, είναι πολύ ισχυροί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων - η ελίτ που διορίζεται από το δολλάριο.

Σε σημειώσεις που διέρρευσαν από ένα συνέδριο που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα φέτος, ένας ομιλητής δήλωσε ότι το 2023 είναι το έτος 1 της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (https://asia.nikkei.com/Politics/International-relations/Indo-Pacific/Trilateral-Commission-calls-2023-Year-One-of-new-world-order)

Τρεις δεκαετίες παγκοσμιοποίησης – που ορίζεται ως ολοκληρωμένη, βασισμένη στην ελεύθερη αγορά και αποπληθωριστική – έχει αντικατασταθεί από αυτό που θα είναι μια περίοδος πολλών δεκαετιών παγκοσμιοποίησης που ορίζεται ως κατακερματισμένη, μη βασισμένη στην ελεύθερη αγορά, αλλά βασισμένη στη βιομηχανική πολιτική και δομικά πληθωριστική. Φέτος, το 2023, είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης».

Αυτή η ομάδα εργάζεται επίσης με μυστικότητα για να αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε. Είναι μια άλλη εκδοχή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ με κάθε δυνατό τρόπο. Ανέπτυξαν μια Ομάδα Εργασίας για τον Παγκόσμιο Καπιταλισμό σε Μετάβαση για τη μετάβαση του σύγχρονου κόσμου μακριά από τον καπιταλισμό. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους: «Υπάρχουν αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με το εάν οι οικονομίες που βασίζονται στην αγορά θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τρεις μεγάλες προκλήσεις. Πρώτον, η κλιματική αλλαγή. Δεύτερον, οι διαταραχές που προκλήθηκαν από την ψηφιακή επανάσταση. Τρίτον, οι αυξανόμενες ανισότητες». (https://www.trilateral.org/task-force-on-global-capitalism-in-transition/)

Και το 2023 είναι το πρώτο έτος αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, καθώς έχουμε δει όλους τους παγκοσμιοποιητές που είναι ενσωματωμένοι στην πολιτική να εφαρμόζουν πολιτικές για την επίτευξη αυτών των στόχων. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ - ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

«Η μετάβαση προς έναν πιο βιώσιμο και χωρίς αποκλεισμούς καπιταλισμό είναι μια καθοριστική πρόκληση της εποχής μας. Η ομάδα εργασίας ελπίζει ότι το έργο της θα τονώσει τη συζήτηση, τη συζήτηση και, τελικά, τη λήψη αποφάσεων», αναφέρει επίσης η ιστοσελίδα. Ο «συμπεριληπτικός καπιταλισμός» είναι οξύμωρο. Ο καπιταλισμός εξ ορισμού είναι «ένα οικονομικό και πολιτικό σύστημα στο οποίο το εμπόριο και η βιομηχανία μιας χώρας ελέγχονται από ιδιώτες για κέρδος». Δεν προορίζεται να είναι ένα δίκαιο και ισότιμο σύστημα. Όλοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σε αυτό το κερδοσκοπικό σύστημα που απαιτεί σκληρή δουλειά πάνω από την ευημερία.

Η Τριμερής Επιτροπή είναι κάτι που θα συζητήσω περισσότερο, καθώς πολλοί δεν έχουν ακούσει για την οργάνωση. Είναι τόσο σίγουροι ότι τα ιδανικά τους έχουν ενσωματωθεί στην κοινωνία μας που υποτίθεται ότι αυτό είναι το έτος 1. Οι ελιτιστές θα αποτύχουν παταγωδώς, αλλά έρχονται χαοτικοί καιροί.

Δεν αποτελεί πλέον συνωμοσία ότι υπάρχει μια παγκόσμια κλίκα ελιτιστών που αλλάζουν ενεργά την κοινωνία στο σύνολό της.

ΠΗΓΗ: https://www.armstrongeconomics.com/international-news/great-reset/trilateral-commission-2023-is-year-1-of-new-world-order/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!