Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Πυρηνική ΒΟΜΒΑ από τόν δρ. Μπαγκντί ! Μέ αυτό θά ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ τά εμβόλια ΑΜΕΣΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 





ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ τόν δρ. Bhakdi !

ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!


2 σχόλια:

  1. Οι φαρμακευτικές θέλουν να αντικαταστήσουν όλα τα φάρμακα με την τεχνολογία mRNA.

    Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

    Share

    Τα δολοφονικά σκευάσματα mRNA πρόκειται να αντικαταστήσουν όλα τα φάρμακά μας, σύμφωνα με στελέχη της Big Pharma, που προειδοποιούν ότι θα αναγκαζόμαστε να λαμβάνουμε εκατοντάδες εμβόλια mRNA κάθε χρόνο, αν θέλουμε να συμμετέχουμε στην κοινωνία.

    Παρά την καταστροφή που επέφεραν στους ανθρώπους και πέθαναν ξαφνικά ή υπέστησαν καταστροφικές συνέπειες στην υγεία, έχουν το θράσος ακόμη και τώρα να διαφημίζουν τα εμβόλια mRNA ως τεράστια επιτυχία.

    Σύμφωνα με τα στελέχη της Big Pharma «Όλα τα φάρμακα θα αντικατασταθούν με την τεχνολογία mRNA», συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων και του καρκίνου, που τυχαίνει να είναι τα δύο κύρια προβλήματα που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA.

    Αντί να παραπεμφθεί ενώπιον του διεθνούς δικαστηρίου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, η ελίτ της παγκοσμιοποίησης που κυριαρχεί στις μάζες, παρουσιάζουν ότι τα lockdown, οι μάσκες προσώπου και τα αναγκαστικά τρυπήματα του Covid ήταν όλα επιτυχημένα.

    Ο Άντονι Φάουτσι βγήκε από την λακούβα του αυτή την εβδομάδα για να δηλώσει ότι οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να τεθούν σε καραντίνα αυτόν τον χειμώνα.

    Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Πανεπιστήμιο Georgetown, ο Fauci κατέστησε σαφές ότι υποστηρίζει την τιμωρία όσων δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

    «Υπάρχει ένα επερχόμενο τσουνάμι φαρμάκων mRNA», σύμφωνα με την Melissa J. Moore, επικεφαλής επιστημονική υπεύθυνη της Moderna.

    Αν αυτό δεν ακούγεται αρκετά ενοχλητικό, η επικεφαλής της Moderna είπε επίσης ότι σύντομα θα κάνει έγχυση mRNA κατευθείαν στις καρδιές των ανθρώπων. Ναι, μιλάει για τις ίδιες καρδιές που ήταν υγιείς έως ότου κυκλοφόρησε το εμβόλιο και δημιούργησε εκατομμύρια καρδιακά προβλήματα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των υγιών νέων και των αθλητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι ψυχοπαθείς.... σατανάδες, σαυροειδή,
    βρέ ΟΥΣΤ απο'δώ...δολοφόνοι τών λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!