Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Η επόμενη γενιά προετοιμάζεται για καταστροφή – Εδώ, ο λόγος γιατί είναι ευάλωτη



Από τον Brandon Smith


Την περασμένη εβδομάδα η Εθνική Ένωση Εκπαίδευσης, η μεγαλύτερη ένωση εκπαιδευτικών στις ΗΠΑ, εξέδωσε κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη χρήση αριστερών ακτιβιστικών συμβόλων στις τάξεις των δημόσιων σχολείων (https://fox11online.com/news/nation-world/national-teachers-union-issues-guidance-for-hanging-pride-flags-blm-signs-in-classrooms-nea-black-lives-matter-school-board-meetings-queer-lgbt-race-children-crisis-in-the-classroom). Ως μέρος των συμβουλών τους προς τους δασκάλους, συνέστησαν την παραβίαση των περιφερειακών και πολιτειακών κανόνων και την ανάρτηση αντικειμένων όπως σημαίες υπερηφάνειας και σημαίες BLM. Αυτό αναφέρεται γενικά ως ένα μέσο για να «ξεκινήσει μια συζήτηση», ένας τρόπος για τους εκπαιδευτικούς να παρακάμψουν τους σχολικούς κανόνες. Μπορεί να μην είναι σε θέση να δίνουν κάθε μέρα μαθήματα σχετικά με τις έννοιες 'woke', αλλά αν ένα παιδί κάνει μια ερώτηση σχετικά με τις σημαίες στο δωμάτιο, τότε μπορεί να παρέχει «πλαίσιο».

Η Ένωση υπήρξε μία από τις κύριες κινητήριες δυνάμεις πίσω από την εισβολή της 'woke' ιδεολογίας στο δημόσιο σχολικό περιβάλλον (https://www.influencewatch.org/labor-union/national-education-association-nea/). Περίπου το 97% της πολιτικής τους συγκέντρωσης πηγαίνει σε Δημοκρατικούς υποψηφίους. Φαίνεται να έχουν εμμονή με τον προσηλυτισμό των παιδιών στο αριστερό μαντρί με μαθήματα επικεντρωμένα στην Κριτική Θεωρία της Φυλής, την έμφυλη ρευστή προπαγάνδα και τον σοσιαλισμό. Αν θέλετε να μάθετε από πού προήλθε η ξαφνική αύξηση της λατρείας της κοινωνικής δικαιοσύνης όσον αφορά τα παιδιά της Αμερικής, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ και η Εθνική Ένωση Εκπαίδευσης. (μήπως μας θυμίζει κάτι;;...)


Λάβετε υπόψη ότι τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών ενθαρρύνουν τα μέλη τους να παραβιάσουν το νόμο και να χάσουν τη δουλειά τους, μόνο και μόνο για να διπλασιάσουν την πολιτική κατήχηση. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι εκπαιδευτικοί ΔΕΝ έχουν δικαιώματα ελευθερίας του λόγου ενώ εργάζονται. Οι 'woke' δάσκαλοι μπορεί να φαντασιώνονται ότι είναι ο Robin Williams στην ταινία "Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" που αγωνίζεται ενάντια στο σύστημα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ΕΙΝΑΙ το σύστημα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι κανόνες για τη συμπεριφορά των εκπαιδευτικών είναι απαραίτητοι.

Οι ναρκισσιστές δάσκαλοι είναι παράσιτα που βλέπουν την τάξη ως ένα μέρος όπου τους οφείλεται επιβεβαίωση. Βλέπουν τα παιδιά στην τάξη τους ως ένα αιχμάλωτο ακροατήριο από το οποίο μπορούν να τρέφονται για να κερδίσουν την προσοχή, τον θαυμασμό και τη δικαίωση. Περιφρονούν τους γονείς ως κατώτερους και αντιμετωπίζουν τους μαθητές ως προσωπικές μαριονέτες τους για να πλάθουν και να ελέγχουν.

Στο μυαλό τους, τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς, τα παιδιά ανήκουν στην «κοινωνία».

Οι προοδευτικοί εκπαιδευτικοί βλέπουν τους εαυτούς τους ως τους καλοπροαίρετους ποιμένες που επιλέγονται από τη συλλογικότητα για να διαμορφώσουν τα μυαλά της επόμενης γενιάς. Η διδασκαλία των μαθημάτων είναι δευτερεύουσας σημασίας – η κατασκευή νέων αριστερών στρατολογημένων είναι πιο σημαντική για αυτούς. Αυτός είναι ο λόφος στον οποίο έχουν επιλέξει να πεθάνουν και δεν θα υποχωρήσουν από αυτόν. Έχουν καταστήσει σαφές ότι η στοχοποίηση των παιδιών είναι το πρωταρχικό τους μέλημα.

Σίγουρα, η λατρεία 'woke' χάνει ατμό τελευταία. Ακόμα και τα παιδιά αρχίζουν να αντεπιτίθενται, με την μεγαλύτερη άνοδος του συντηρητισμού μεταξύ αγοριών γυμνασίου που οι ΗΠΑ έχουν δει εδώ και πολύ καιρό. Έχουν βαρεθεί. Αλλά υπάρχουν σίγουρα καλοί λόγοι για τους οποίους οι αριστεροί εφαρμόζουν ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της νεολαίας της Αμερικής. Ας εξετάσουμε τι πιστεύω ότι είναι οι τρεις πρώτες ...


Λόγος #1: Οι νέοι είναι οι πιο ευάλωτοι οικονομικά

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΟΧΛΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ.

ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ Η « ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ», ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

Η Gen Z, για παράδειγμα, έχει πουληθεί πλήρως από την παιδική ηλικία με την ιδέα ότι γεννήθηκαν σε μια εποχή ιστορικής οικονομικής απελπισίας που γενιές πριν από αυτούς δεν χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσουν. Πολλά από αυτά τα παιδιά βρίσκονται στα 20 τους και μόλις βγήκαν από το κολλέγιο μόνο για να ανακαλύψουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα άχρηστο πτυχίο σε έναν τομέα με χαμηλές προοπτικές απασχόλησης και, επιπλέον, οφείλουν δεκάδες χιλιάδες δολλάρια σε φοιτητικά δάνεια. Αισθάνονται σαν να έχουν εξαπατηθεί, και κατά κάποιο τρόπο αυτό έχει συμβεί.

Τους έτρεφε μια αφήγηση που τους έλεγε ότι μόλις ενηλικιωθείς δικαιούνταν έναν αξιοπρεπή μισθό και σταθερές προοπτικές σταδιοδρομίας και ότι ένα πτυχίο κολλεγίου είναι ένα χρυσό εισιτήριο για την ευημερία. Νομίζουν ότι υποτίθεται ότι πρέπει να μεταπηδήσουν γρήγορα στην ιδιοκτησία σπιτιού και ότι η ζωή απλώς προσαρμόζεται στις ανάγκες τους. Νομίζουν ότι έτσι ήταν για τους Baby Boomers και τη Gen X και ότι τους έχουν παραδοθεί τα πενιχρά απομεινάρια μιας πιο ευημερούσας εποχής που σπατάλησαν οι προηγούμενες γενιές.

Αυτό είναι ανοησία.

Το γεγονός είναι ότι οι νέοι από κάθε γενιά είναι οικονομικά ευάλωτοι απλώς και μόνο επειδή έχουν σχεδόν μηδενική εμπειρία ζωής και δεν είχαν χρόνο να συσσωρεύσουν αποταμιεύσεις και ακίνητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι στα 20 τους δεν μεταπηδούν κατευθείαν σε μια καριέρα και ένα σπίτι ή ακόμα και έναν βιώσιμο μισθό. Κάθε γενιά είχε να αντιμετωπίσει οικονομικές διαμάχες. Η Gen Z δεν συνιστά κάτι το ιδιαίτερο.

Τι γίνεται όμως με τον πληθωρισμό; Τι γίνεται με την οικονομική κρίση; Ναι, υπάρχουν πολλές δημοσιονομικές απειλές που επικρατούν τα τελευταία χρόνια και ο στασιμοπληθωρισμός κάνει τη ζωή δύσκολη για όλους, όχι μόνο για τους νέους. Ωστόσο, αυτές οι συνθήκες δεν είναι πρωτοφανείς.

Οι Baby Boomers και η Gen X είδαν μια δεκαετή στασιμοπληθωριστική κρίση στη δεκαετία του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80 μαζί με τον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο παππούς μου έχασε εκατομμύρια στην επιχείρηση εμπορευματικών μεταφορών λόγω της έκρηξης των επιτοκίων στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Η Μεγαλύτερη Γενιά ασχολήθηκε με τη Μεγάλη Ύφεση, τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Πόλεμο της Κορέας. Οι νέοι σήμερα πρέπει να κατανοήσουν την πραγματικότητα και να καταλάβουν ότι δεν ξέρουν τι είναι ο αληθινός αγώνας, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Κατά βάθος, κάποιοι από εμάς γεννιόμαστε σε περιόδους αβεβαιότητας. Οι προηγούμενες γενιές προσπάθησαν να ανταποκριθούν στην πρόκληση. Η Gen Z (και οι Millennials) είναι οι πρώτες γενιές που θεωρούν ότι τους οφείλεται αποζημίωση για την ταλαιπωρία τους. Αυτό δεν είναι μια προσπάθεια να μειωθούν τα προβλήματά τους, απλά να τεθούν αυτά τα προβλήματα σε ιστορική προοπτική. Οι αριστεροί χρησιμοποιούν αρπακτικές τακτικές για να δελεάσουν τους νέους με ισχυρισμούς ότι η ζωή τους είναι άδικη – αλλά το γεγονός είναι ότι η ζωή είναι άδικη και πάντα θα είναι.

Δεν μπαίνεις στον κόσμο της εργασίας χωρίς δεξιότητες και χωρίς εμπειρία και ένα άχρηστο πτυχίο κολλεγίου περιμένοντας να γίνεις άμεση επιτυχία. Ζείτε από μισθό σε μισθό, μεγαλώνετε ως άτομο και τελικά βρίσκετε τη θέση σας. Εάν είστε έξυπνοι, πολυμήχανοι, υπεύθυνοι και είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε προσπάθεια, θα βρείτε έναν τρόπο. Αν όχι, τότε δεν αξίζετε ευημερία.

Λόγος #2: Οι νεαροί ενήλικες καθοδηγούνται από το σεξ και την παρόρμηση, όχι από την επίτευξη στόχων

Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι οι νέοι στον δυτικό κόσμο είναι περισσότερο σεξουαλικά προσανατολισμένοι παρά προσανατολισμένοι στην επίτευξη στόχων. Σε πολλές άλλες κοινωνίες οι νέοι ωθούνται να αγωνιστούν για προσωπική επιτυχία ΠΡΟΤΟΥ επιδιώξουν σχέσεις, γάμο ή σεξ. Στη Δύση, το σεξ είναι καθαρά ψυχαγωγικό και είναι η κινητήρια δύναμη για τους εφήβους, τους εικοσάρηδες και τους τριαντάρηδες. Συγκεκριμένα, σεξ χωρίς συνέπειες.

Υποψιάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αμερικανική καινοτομία, η εργασιακή ηθική και η ακαδημαϊκή αριστεία βρίσκονται σε διαρκή πτώση. Η τεχνολογία έχει αναλάβει μέρος της χαλάρωσης όσον αφορά την παραγωγικότητα, αλλά οι νεώτερες γενιές φαίνεται να είναι οι πιο εντυπωσιακές όσον αφορά τη φιλοδοξία και την αριστεία. Δεν θα υπάρχει Albert Einstein ή Richard Feynman ή Kurt Godel ή Nikola Tesla ή ακόμα και Steve Wosniak που παράγεται από την Gen Z. επειδή είναι υπερβολικά απασχολημένοι με το να είναι θύματα και να ικανοποιούνται σεξουαλικά ...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ. Γνωρίζουν ότι το μυαλό των νέων αποσπάται εύκολα με σκέψεις σεξουαλικής επανάστασης, γενικά επειδή πιστεύουν ότι σημαίνει πιο εύκολη πρόσβαση στο σεξ χωρίς ευθύνη.

Οι έφηβοι και οι νεαροί ενήλικες είναι πιο πιθανό να υποστηρίξουν σεξουαλικές πολιτικές για το λόγο αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι πιο πιθανό να υποστηρίξουν την άμβλωση. Οι αριστεροί γνωρίζουν ότι το σεξ πουλάει και το να διευκολύνεις τους ανθρώπους να σκοτώσουν τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες είναι ένας τρόπος να πουλήσεις το σεξ.

Το ενδιαφέρον πράγμα που συμβαίνει τελευταία, όμως, είναι ότι η πολιτική αριστερά γίνεται όλο και πιο εχθρική προς το στρέητ σεξ. Ο ελεύθερος έρωτας για όλους ήταν το προοδευτικό μάντρα, αλλά όχι πια.

Η αρρενωπότητα τώρα επιπλήττεται ως αρπακτική και οι γυναίκες ενθαρρύνονται να αντιμετωπίζουν το ανδρικό ενδιαφέρον ως απειλή. Η αριστερά συστηματικά αποσεξουαλικοποιεί τους στρέητ ανθρώπους. Ταυτόχρονα, υπερ-σεξουαλικοποιούν τα ΛΟΑΤ άτομα σε σημείο που οι παρελάσεις υπερηφάνειας να χειροκροτούνται για τις γκροτέσκες επιδείξεις τους στους δρόμους μπροστά σε παιδιά. Οι νεαροί στρέητ άνδρες μπαίνουν σε έναν κόσμο γνωριμιών που τους λέει ότι αν δεν ενδιαφέρονται για τις «τρανς γυναίκες» (!!!!!!!!) είναι μισαλλόδοξοι και κακοί.

Ο στόχος είναι να ελιχθούν οι νέοι στο LGBT μαντρί ως το μόνο μέρος όπου η σεξουαλική «ελευθερία» είναι αποδεκτή. Όσο δεν θέλετε παιδιά ή δεν μπορείτε να έχετε παιδιά, το αριστερό κατεστημένο είναι στην ευχάριστη θέση να προωθήσει έναν κόσμο χωρίς περιορισμούς. Οι 'woke' μιλούν συχνά για ελευθερία, αλλά αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ηδονισμός – Η επιδίωξη της ευχαρίστησης εις βάρος της συνείδησης και της ηθικής πυξίδας.


Λόγος #3: Οι νέοι ζητούν απελπισμένα να βρουν νόημα

Για όσους μπορούν να θυμηθούν πίσω στην εφηβεία και τα είκοσί τους, είναι κοινό χαρακτηριστικό να έχει κανείς εμμονή με το προσωπικό πεπρωμένο σχεδόν όσο και με το σεξ. Στη δυτική κοινωνία δίνεται μεγάλη αξία στη διασημότητα καθώς και στην κοινωνική κληρονομιά. Όλοι έχουν όνειρα να γίνουν γνωστοί, αρεστοί, να ηγηθούν ενός κινήματος που αλλάζει τα πράγματα προς το καλύτερο, αφήνοντας το στίγμα τους. Η αλήθεια είναι, στατιστικά μιλώντας, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα κάνει πολύ λίγα για να αφήσει ένα σημάδι στον κόσμο με τον τρόπο που φαντάζεται.

Πιθανώς μια από τις πιο τρομακτικές συνειδητοποιήσεις για τον μέσο άνθρωπο στην εφηβεία και τα 20 του είναι το γεγονός ότι δεν είναι ξεχωριστός. Δεν γεννιούνται με ενσωματωμένο μεγαλείο και δεν είναι προορισμένοι να παίξουν τον μεσσία. Αν θέλουν να κάνουν κάτι εξαιρετικό ως άτομα, θα πρέπει να εργαστούν σκληρά γι' αυτό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν σπουδαία πράγματα δεν είναι απαραίτητα πιο έξυπνοι από τον απλό πολίτη, απλώς κάνουν τη δουλειά που άλλοι αρνούνται να κάνουν.

Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που καινοτομούν. Η γοητεία του άμεσου σκοπού και της άμεσης προσοχής δεν ήταν ποτέ πιο ισχυρή από ό, τι είναι σήμερα στην ψηφιακή εποχή. Οι επαναστάτες χωρίς αιτία ήταν απομονωμένοι ο ένας από τον άλλο και έτσι λιγότερο διατεθειμένοι να κάνουν ο,τιδήποτε ανόητο. Τώρα, αυτοί οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους μέσα σε μικροδευτερόλεπτα και μπορούν να οργανωθούν σε ανόητους όχλους με την πτώση ενός καπέλου.

Οι αριστεροί κάνουν την εύρεση ενός σκοπού εύκολη – Δεν χρειάζεται να πετύχετε τίποτε. Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε ή να επιμένετε. Δεν χρειάζεται να είστε δημιουργικοί ή εφευρετικοί. Δεν χρειάζεται να ανταγωνιστείτε ή να ανεβείτε στην κορυφή. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε πάνω από τις κατασκευές που έχτισαν άλλοι άνθρωποι και να τις κάψετε ισοπεδώνοντάς τις. Αυτό είναι. Είναι απλό.

Ένα πολιτικό κίνημα χωρίς ντροπή είναι ένα δύσκολο κίνημα να ηττηθεί, μόνο και μόνο επειδή το σωστό και το λάθος δεν αποτελούν πλέον παράγοντα συμμετοχής. Όταν η δικαιολόγηση βασίζεται σε υποκειμενικά συναισθήματα, παρόρμηση και αυτοπροβολή και όχι στη λογική και τη συνείδηση, δεν υπάρχει τρόπος να αποτρέψουμε αυτούς τους ακτιβιστές από τους στόχους τους. Όταν η καταστροφή είναι το μόνο ιδανικό, η διπλωματία και η συζήτηση είναι αδιανόητες. Είναι σαν να προσπαθείς να διαπραγματευτείς με μια ωρολογιακή βόμβα ή έναν όγκο στον εγκέφαλο.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. Οι αριστεροί γνωρίζουν ότι οι νέοι δεν είναι διατεθειμένοι να σκεφτούν δέκα κινήσεις μπροστά στη σκακιέρα. Θα προτιμούσαν να ρίξουν τη σκακιέρα στο έδαφος και στη συνέχεια να περπατήσουν σαν να κέρδισαν το παιχνίδι.

Το πρόβλημα είναι ότι, αν το νόημα βρίσκεται μόνο στον εκτροχιασμό και την καύση, και η κληρονομιά βρίσκεται μόνο στη ματαιοδοξία, τότε ο εμπρησμός πρέπει να συνεχιστεί στο άπειρο. Τι συμβαίνει όταν δεν έχει απομείνει τίποτε να καταστρέψει; Υπάρχουν μόνο δύο πιθανά αποτελέσματα: Οι αριστεροί με την τυφλή θέρμη τους συνεχίζουν να καταστρέφουν ο ένας τον άλλον, ή το κατεστημένο ξεγελά την επόμενη γενιά κατασκευάζοντας τα δικά της γκουλάγκ. Το τελευταίο φαίνεται να είναι το τελικό παιχνίδι για τις προοδευτικές ελίτ και τους παγκοσμιοποιητές – Χρησιμοποιήστε νέους χρήσιμους ηλίθιους ως όπλο για να εισαγάγετε βίαια μαζική κοινωνική αναταραχή, στη συνέχεια να τους κλειδώσετε σε ένα στρατόπεδο σκλάβων και να το ονομάσετε Ουτοπία.




ΠΗΓΗ: https://alt-market.us/the-next-generation-is-being-groomed-for-destruction-heres-why-they-are-vulnerable/




1 σχόλιο:

  1. Ο JOHN D. ROCKEFELLER, ΚΑΙ Ο FREDERICK T. GATES , ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ SOUTHERN EDUCATION BOARD ( SEB ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΘΗΚΕ ΣΤΟ GENERAL EDUCATION BOARD ( GEB ) ΤΟ 1933, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΤΟΥ 1930. ΟΤΑΝ Ο ΦΡΑΝΚΛΙΝ ΝΤΕΛΑΝΟ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΤΟ 1933 , ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ``ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ`` ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ CPUSA ( ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ) . ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ `` ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ `` . ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ( Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ) ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ , ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η CPUSA ΗΤΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ ΤΡΟΥΜΑΝ , ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΤΟΝ ΑΛΓΚΕΡ ΧΙΣ, ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΧΟΠΚΙΝΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΝΤΕΞΤΕΡ ΓΟΥΑΪΤ. ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΡΩΣΣΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΟ PARK AVE. ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΘΕΪΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΡΟΚ ΤΣΙΣΟΛΜ ( 1896- 1971 ) Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ( ΠΟΥ ) . Ο ΤΣΙΣΟΛΜ ( Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ) ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. `` ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ , Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ `` ( ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ASILOMAR ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1954 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!