Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Η σατανική διευθύντρια του CDC, Rochelle Walensky, ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ (!!!!!!!!!!!!!) ότι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ από τα ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ COVID.



Μια έκθεση-βόμβα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) αποκάλυψε ότι 120.000 παιδιά στην Αμερική «πέθαναν ξαφνικά» μετά την ανάπτυξη των εμβολίων mRNA Covid.

Τα ανησυχητικά νέα έγιναν δεκτά με σιγή ασυρμάτου από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα οποία προφανώς δεν θεωρούν τους θανάτους άνω των εκατό χιλιάδων παιδιών στην Αμερική να έχουν οποιαδήποτε συνέπεια.

Εν τω μεταξύ, τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης αναλώνονται σε ρεπορτάζ σχετικά με τον Τραμπ και αποσπούν την προσοχή του κοινού με προπαγάνδα για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την λεγόμενη κλιματική κρίση.

Εάν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν πρόκειται να κάνουν τη δουλειά τους, τότε θα πρέπει να την κάνουμε ΕΜΕΙΣ γι' αυτούς, και να κοκκινίσουμε τις μάζες στη διαδικασία.

(βίντεο: εντός του συνδέσμου)


ΠΗΓΗ: https://www.brighteon.com/cc0b4d7d-287f-43ec-bbff-ae2bae50b318 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!