Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ: Ραδιοφωνικός σταθμός στη Γερμανία ΠΡΟΩΘΕΙ την ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ (!!!!!) δείχνοντας ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ (!;;;;) με το πώς αυτά τα (άθλια) αρπακτικά συνεχώς "καταπολεμούν (!!!) τις ορμές τους". (ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Άκρως ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ!!!)



Ένας δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός στη Γερμανία μετέδωσε πρόσφατα ένα απόσπασμα όπου εξυμνούσε έναν άνδρα που περιέγραψε τον εαυτό του ως «μη ποινικό παιδεραστή». Το δίκτυο προώθησε τη συμπάθεια και κατανόηση για τους παιδόφιλους, οι οποίοι σύμφωνα με την εκπομπή, πασχίζουν συνεχώς ενάντια στις παρορμήσεις τους να κακοποιούν και να βιάζουν παιδιά (https://bigleaguepolitics.com/german-public-radio-promotes-sympathy-for-pedophiles-profiles-woman-who-lets-a-pedophile-look-after-her-children/), λέτε και ο κόσμος πρέπει να τους είναι ευγνώμων για τις «καλοπροαίρετες προσπάθειές τους».


Το Deutschlandfunk (DLF) στις 26 Ιουλίου μετέδωσε το επεισόδιο με τίτλο "Under Control – How Pedophiles Live With Their Addiction", όπου παρουσίαζε ένα αρπακτικό που κρυβόταν πίσω από το όνομα "Max". Σύμφωνα με τον Max, η παιδεραστία είναι στην πραγματικότητα ΑΠΛΩΣ (!!!!!!!!!!!!!) μια «σεξουαλική προτίμηση (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) που αποκλίνει από τον κανόνα» (https://reduxx.info/a-sexual-preference-that-deviates-from-the-norm-pedophiles-profiled-sympathetically-on-national-public-radio-in-germany/). Αιτιολόγησε επίσης την παιδεραστία του λέγοντας ότι οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες δεν «επιτίθενται σε κάθε γυναίκα» που βρίσκουν ελκυστική (!!!!!!!!!!!).


Ο Max συνεργάζεται με μια οργάνωση που στοχεύει στην ενσωμάτωση των παιδεραστών και στη διευκόλυνση ενός δικτύου μεταξύ αυτών των αποκλίνοντων. Το Schicksal und Herausforderung (SUH), το οποίο μεταφράζεται σε Πεπρωμένο και Πρόκληση, έχει ως στόχο να προωθήσει την «αυτοβοήθεια μεταξύ των παιδεραστών» και να καταπολεμήσει «το τεράστιο στίγμα (!!!!!!!!!!!!!!!!!) και να κάνει τις πληροφορίες σχετικά με αυτή τη σεξουαλική προτίμηση εύκολα ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ (;;;;;;;;;;;;;)».


Είπε επίσης ότι θέλει να έχει σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες ηλικίας μεταξύ 5 και 12 ετών (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...). «Με ελκύουν κυρίως τα κορίτσια πριν και κατά την έναρξη της εφηβείας, αλλά με ελκύουν επίσης οι έφηβες και οι ενήλικες γυναίκες» (https://psycho.news/), ΕΙΠΕ ΩΜΑ στο προφίλ του στην ιστοσελίδα της ομάδας.


Η εν λόγω ομάδα έχει επίσης δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Children's Friends" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), την οποία ο Max βοήθησε να αναπτυχθεί. Η ταινία δίνει συμβουλές (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) «από την άποψη ενός παιδόφιλου» και θα προβληθεί (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) σε γερμανικό φεστιβάλ κινηματογράφου.


Τρεις άνδρες από το SUH επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης για μια «θεματική ημέρα παιδεραστίας» (!!!!;;;;;;;) το 2019 (https://www.uni-heidelberg.de/en), όπου μίλησαν σε νέους στην πανεπιστημιούπολη. (Σχετικά: Η ατζέντα των τρανς είναι βγαλμένη κατευθείαν από το εγχειρίδιο παιδεραστίας, λέει ο πράκτορας που απεικονίζεται στην επιτυχία του box office "Sound of Freedom". https://www.naturalnews.com/2023-07-12-trans-agenda-pedophilia-playbook-sound-of-freedom.html)




«Οι φοιτητές προέρχονταν από τα ιατρικά και ψυχολογικά τμήματα και ήταν γενικά αρκετά ενθουσιασμένοι  (!!!!!!!!!) με αυτή την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για αυτό το θέμα. Παραπονέθηκαν ότι δεν εμφανίστηκαν αρκετά από αυτά στο πρόγραμμα σπουδών τους, οπότε οργάνωσαν οι ίδιοι αυτή την εκδήλωση. Το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός των μαθητών ήταν πολύ ενθαρρυντικά», αναφέρει η σύνοψη της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα της ομάδας.


Ένας άλλος ακόμη παιδόφιλος αποκαλύπτει τις ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ φαντασιώσεις του στο DLF

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος παιδόφιλος που ονομάζεται Franz εμφανίστηκε στον δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό. Παραδέχτηκε τις ΒΙΑΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ του ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ που περιελάμβαναν ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και είχε φαντασιώσεις που περιελάμβαναν ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).


«Θέλω να κυριαρχήσω. Είναι σαν παντοδυναμία: να καταστρέψεις το παιδί (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), να έχεις εξουσία πάνω στο παιδί, να τα ταπεινώσεις και να τα βασανίσεις όλα (!!!!!!!!!!!!!!!!!), και τέτοια σαδιστικά πράγματα», ανέφερε η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ.


Μια άλλη ανησυχητική ιστορία στην εκπομπή ήταν μιας μητέρας που ονομάζεται Anna, η οποία επιτρέπει σε έναν παιδόφιλο να φροντίζει τα παιδιά της (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Το πιο ενοχλητικό είναι ότι χρησιμοποιεί τον υποτιθέμενο σεξισμό που έχει βιώσει ως δικαιολογία για να επιτρέψει σε αυτό το αρπακτικό να έχει πρόσβαση στα παιδιά της. Ωστόσο, η μητέρα επέμεινε ότι έχει πει στα παιδιά της να απορρίπτουν (!!!!!!!!!!!!!!!!) τις όποιες κινήσεις σεξουαλικού περιεχομένου των ενηλίκων «σπρώχνοντάς τα χέρια τους από πάνω τους» (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).


Ο παιδόφιλος / sitter που ονομάζεται Pascal, εν τω μεταξύ, παραδέχτηκε ότι διεγέρθηκε σεξουαλικά όταν είδε τα παιδιά της Anna στο σπίτι γυμνά. Είπε ότι οι παιδόφιλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στα παιδιά ως μορφή θεραπείας (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).


Η δημοσιογράφος Judith Basad, με έδρα το Βερολίνο, η οποία εξέτασε το περιεχόμενο του επεισοδίου, εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία της για το πώς οι άνδρες με παρόρμηση να κακοποιούν παιδιά θεωρούνται αξιέπαινοι. «Είναι προφανές ότι αυτό στοχεύει στην κανονικοποίηση της παιδεραστίας ως σεξουαλικής ταυτότητας. Άνδρες με διεστραμμένες φαντασιώσεις βιασμού που αφορούν παιδιά απεικονίζονται ως θύματα που αξίζουν συμπάθειας», σχολίασε.


«Είναι αρκετά ανησυχητικό όταν μια τέτοια κανονικοποίηση προέρχεται από μεμονωμένες ομάδες παιδεραστίας. Αυτό που είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι ότι ένα από τα πιο αξιόπιστα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας παρέχει μια πλατφόρμα για αυτές τις τρομερές απαιτήσεις, με την υποστήριξη του κράτους.

Για τους επικριτές και τους παρατηρητές, είναι δύσκολο ακόμη και να φανταστεί κανείς ότι αυτές οι ενέργειες γίνονται αποδεκτές, πόσο μάλλον κανονικοποιούνται, και θα μπορούσαν να νομιμοποιηθούν νωρίτερα παρά αργότερα. Ο «'woke' όχλος» και η «αριστερή λατρεία» έχουν ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο στην προσπάθειά τους να προωθήσουν τις ιδεολογίες τους.


Επισκεφτείτε το Twisted.news για παρόμοιες ιστορίες για ψυχοπαθείς, σατανικούς και βίαιους ανθρώπους.


Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

BigLeaguePolitics.com

Reduxx.info

Brighteon.com






ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-08-22-german-radio-station-sympathizes-with-child-predators.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Όπως φαίνεται οι διεστραμμένοι ειδικά της Δύσης μοιάζει σαν να έχουν εντολή να προβάλουν δημόσια τα ήθη τους.!!!!!!!! Φαίνεται πως όλο αυτό είναι απόλυτα οργανωμένο, με σκοπό να επιτεθούν στους νόμους του Θεού!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΗ Η ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ της δήθεν & τάχα πολιτισμένης (καί βαθύτατα άθεης) Δύσεως, συνεχώς βγαίνει στήν επιφάνεια!
      Αλλά εμείς οι Ορθόδοξοι (;) Έλληνες, επιμένουμε (όπως λένε συνεχώς οι κυβερνητικοί παπαγάλοι!) ότι τάχα είμαστε στήν "σωστή πλευρά της Ιστορίας"!!!!
      Κούνια που μας κούναγε....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!