Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Αυτοδιάθεση ή κυριαρχία από τρίτους;;; - Στο μέλλον, οι ΓΟΝΕΙΣ θα έχουν τη δυνατότητα να ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ το ΦΥΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ τους (!!!!!!)



Ένα άρθρο επισκεπτών από τη Vera Lengsfeld


Όχι, δεν χρειαζόταν περαιτέρω απόδειξη ότι η κυβέρνηση του «φωτεινού σηματοδότη»(*) (Ampelkoalition) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστρέψει τα θεμέλια της κοινωνίας μας. 

Ο «νόμος περί αυτοδιάθεσης», που ψηφίστηκε χθες από το υπουργικό συμβούλιο, είναι μακράν ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος εκρηκτικός μηχανισμός που έχει τοποθετηθεί στη συνύπαρξή μας. 

Στο μέλλον, η αποκάλυψη βιολογικών γεγονότων θα τιμωρείται από το νόμο και θα υπόκειται σε βαρύ πρόστιμο έως και 10.000 ευρώ. Ζούμε (ακόμη) σε μια χώρα όπου ο καθένας μπορεί να είναι ευτυχισμένος με τον δικό του τρόπο. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί για μια μικρο-μειονότητα, η οποία προφανώς θέλει να ζούμε σύμφωνα με τις επιταγές τους. Δεν πρόκειται για αυτοδιάθεση, αλλά για εξουσία.

Ο συνασπισμός του φωτεινού σηματοδότη έχει υποταχθεί σε αυτή την προσπάθεια για εξουσία και παρέχει τον απαραίτητο νόμο για τον έλεγχο της πλειοψηφίας.

Στο μέλλον, κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να καθορίζει το φύλο του, υποτίθεται ένα κοινωνικό κατασκεύασμα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάει στο γραφείο μητρώου και να αλλάξει την καταχώρηση εκεί. Στη συνέχεια, όλα είναι ανοιχτά για τους άνδρες που αισθάνονται σήμερα γυναίκες: αποδυτήρια γυναικών, καταφύγια για γυναίκες, γυναικείες τουαλέτες, σάουνες γυναικών, γυναικείες φυλακές και λίστες θέσεων για γυναίκες στις κοινοβουλευτικές εκλογές. Στον αθλητισμό, τέτοιες ..."γυναίκες" ξεπερνούν κατά πολύ τις γυναίκες ανταγωνιστές.

Πάνω απ' όλα, δεν πρέπει να υπενθυμίσουμε κατά λάθος ότι ο μακροχρόνιος γείτονας Norbert είναι τώρα η Nele.

Αλλά η χειρότερη διάταξη του νόμου δεν έχει ακόμη αποτελέσει αντικείμενο δημόσιας συζήτησης. Στο μέλλον, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να καθορίσουν το φύλο του παιδιού τους. Αυτό είναι ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ.

Για παιδιά ηλικίας μεταξύ 0 και 14 ετών, ο νόμος προβλέπει τα ακόλουθα στο τμήμα 3 (2) SBBG:

Εάν ο ανήλικος είναι νομικά ανίκανος ή δεν έχει ακόμη συμπληρώσει την ηλικία των 14 ετών, μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος μπορεί να κάνει τις δηλώσεις για να αλλάξει την καταχώριση φύλου και τα ονόματα (παρ. 2) για το άτομο.

Επομένως, οι γονείς είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν ποιο φύλο θέλουν να δώσουν στο παιδί τους. Στη συνέχεια, το παιδί λαμβάνει τα χαρτιά σύμφωνα με τον προσδιορισμό των γονέων, όχι σύμφωνα με το πραγματικό του φύλο. Δεν παρέχεται εξέταση από τους καταχωρητές.

Μόνο στην ηλικία των 14 ετών το παιδί θα έχει την ευκαιρία να καταχωρήσει το πραγματικό φύλο του. Εάν οι γονείς είναι αντίθετοι, το δικαστήριο οικογενειακών διαφορών θα πρέπει να αποφασίσει προς το συμφέρον του τέκνου.

Μέχρι την ηλικία των 13 ετών, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Ακόμα κι αν στο νηπιαγωγείο και στο σχολείο διαπιστωθεί ότι το παιδί αισθάνεται άβολα στο φύλο που του έχει ανατεθεί, οι νηπιαγωγοί και οι δάσκαλοι δεν επιτρέπεται να το εκφράσουν αυτό. Εάν το πράξουν, αντιμετωπίζουν πρόστιμο έως και 10,000 ευρώ για παραβίαση της «απαγόρευσης αποκάλυψης» σύμφωνα με τον Νόμο για την αυτοδιάθεση όσον αφορά στην καταχώρηση φύλου παρ. 14 SBGG (Gesetz über die Selbstbestimmung in Bezug auf den Geschlechtseintrag. Επομένως, τα βρέφη μπορούν να αλλάξουν φύλο και ένα νομικό τείχος σιωπής έχει υψωθεί γύρω από αυτή την πράξη. Είναι, άρα γε, αυτή η «μεγαλύτερη επιρροή (του κράτους) πάνω από τα κρεββάτια των παιδιών» (**) που ζήτησε ο Όλαφ Σολτς ως γενικός γραμματέας του SPD;


ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για απολύτως ολοκληρωτικούς προσδιορισμούς που είναι ικανοί να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ τη ΖΩΗ ενός ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ, καθιστώντας τον ΚΤΗΜΑ των ΓΟΝΙΩΝ του. Αυτή η ακατανόητη σκληρότητα δεν αποτελεί μέρος μιας δυστοπίας ή μιας καθημερινής ζωής σε μια ιδιαίτερα απάνθρωπη δικτατορία, αλλά έναν νόμο σύμφωνα με τη βούληση της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησής μας.

Θεωρητικά, το παιδί έχει τη δυνατότητα, αν δεν είναι ήδη ψυχολογικά σπασμένο, να αποκτήσει το πραγματικό του φύλο στην ηλικία των 14 ετών, στα 18 θα μπορούσε στη συνέχεια να μηνύσει τους γονείς του για αποζημίωση για πόνο και ταλαιπωρία. Οι πολιτικοί που επινόησαν αυτόν τον επικίνδυνο νόμο και τον επέβαλαν στην κοινωνία δεν διώκονται.

Όμως, η ιστορία θα ανακοινώσει την ετυμηγορία της γι' αυτούς!


(*) Συνασπισμός του "φωτεινού σηματοδότη" (Ampelkoalition), Γερμανία: συνεργασία τριών (αριστερών) πολιτικών κομμάτων SPD (κόκκινο), FDP (κίτρινο) και Bündnis'90/Die Grünen [ή B'90/GRÜNE ή GRÜNE]

(**) Μία κολεκτιβιστική στάση των αριστερών και των Πρασίνων ότι το κράτος θα πρέπει να αναλάβει όσο μεγαλύτερη επιρροή στην ανατροφή των παιδιών, ενώ οι γονείς όσο το δυνατόν λιγότερη. Μία στάση που περιφρονεί τα γονεϊκά δικαιώματα, επιτίθεται στην κοινωνία και θυμίζει έντονα τις ζοφερές ημέρες της ΛΔΓ.

 

ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/selbstbestimmung-oder-fremdherrschaft/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!