Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Τα «ΕΜΒΟΛΙΑ» mRNA με ΑΕΡΟΖΟΛ θα ριζοσπαστικοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο εμβολιάζονται οι άνθρωποι στο ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ - Ερευνητές δημιουργούν ΑΕΡΟΖΟΛ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;




Οι σατανικές ελίτ βιάζονται να επιτύχουν τους στόχους τους για μείωση του πληθυσμού.

Ετοιμαστείτε για "ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ" με Βιοόπλα Νανοσωματιδίων mRNA ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΣΑΣ...

Τα Εθνικά Ταχυδρομεία αναφέρουν (https://thenationalpulse.com/2023/08/26/researchers-create-aerosolized-covid-vaccine/):

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Yale δημιούργησαν μια νέα αερομεταφερόμενη μέθοδο χορήγησης εμβολίων mRNA, η οποία πιστεύουν ότι θα ριζοσπαστικοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο εμβολιάζονται οι άνθρωποι στο εγγύς μέλλον. Τα ευρήματά τους περιγράφονται λεπτομερώς σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine (https://dx.doi.org/10.1126/scitranslmed.abq0603). «Στη νέα έκθεση, δεν υπάρχει ενδομυϊκή ένεση» (https://medicalxpress.com/tags/intramuscular+injection/), δήλωσε ο καθηγητής Mark Saltzman.


Τα νέα έρχονται σε μια εποχή που ο COVID επιστρέφει στα πρωτοσέλιδα, με έγγραφα που ανακαλύφθηκαν να αποκαλύπτουν ότι το Υπουργείο Άμυνας έχει δαπανήσει εκατομμύρια δολλάρια σε νέες συμβάσεις εξοπλισμού COVID που πρόκειται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2023 (https://warroom.org/biden-is-buying-covid-equipment-for-incoming-lockdowns/).

Το ζήτημα εγείρει επίσης ερωτήματα σχετικά με τα εμβόλια αερολύματος που αναπτύσσονται ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ Ή ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Οι ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ (εδώ και χρόνια σε ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις ΟΤΙ «Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΒΙΟΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ» (!!!!!!!!!!!!!!!!!) (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30157295/).

Όπως αναφέρει το National Pulse, τα εμβόλια mRNA έχουν χρησιμοποιηθεί σε αγέλες χοίρων στις ΗΠΑ τουλάχιστον από το 2018, με μόνο τους αγρότες και τους κατασκευαστές εμβολίων να το γνωρίζουν γενικά (https://thenationalpulse.com/archive-post/yes-mrna-vaccines-are-being-used-on-animals-in-the-us-food-supply/).

Η πολιτειακή γερουσία του Μιζούρι υιοθέτησε νομοθεσία για να εξασφαλίσει σαφή σήμανση των προϊόντων που περιέχουν τεχνολογία «γονιδιακής θεραπείας» φέτος, δεχόμενη άγριες επιθέσεις από τις γεωργικές επιχειρήσεις κολοσσούς και τους εκπροσώπους της στο σώμα. Το νομοσχέδιο καταψηφίστηκε.


Πηγή: https://lionessofjudah.substack.com/p/horrifying-aerosolised-mrna-vaccines?utm_source=substack&utm_medium=email


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό το βίντεο καταγράφηκε ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ: Η Νέα Υόρκη προετοιμάζεται για τον επόμενο γύρω των λόκνταουν

«Κάντε το καθήκον σας - κρατήστε 6 πόδια απόσταση» απαιτεί το η αστυνομία της Νέας Υόρκης

https://twitter.com/NationalFile/status/1695836963872346591



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Νέα απόφαση για τα σχολεία: Καταργούνται 36 Δημοτικά - Νηπιαγωγεία, συγχωνεύονται άλλα 30
    https://www.dnews.gr/eidhseis/paideia/440719/nea-apofasi-gia-ta-sxoleia-katargoyntai-36-dimotika-nipiagogeia-sygxoneyontai-alla-30?fbclid=IwAR3rVN47pxuia3TKlz_wWf3aJlo08-F-5roSVZQA3gqGnTa9PZe7___BT1A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως καταργούνται τά ΑΤΜ έτσι καταργούνται καί τά Δημοτικά καί τά Νηπιαγωγεία
    αύριο θά σού καταργήσει καί τό...(κανονικό) φαγητό θά σού δίνει νά τρώς μόνο...έντομα...!
    Έτσι όπως πάει θά σού καταργήσει καί τό σπίτι τήν περιουσία, δέν θάχεις τίποτα καί θάσαι ευτυχισμένος καί στό τέλος θά "καταργήσει" καί ΕΣΕΝΑ θά σέ κάνει ένα νούμερο ή (res) πράγμα...!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!