Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Το Μεγάλο Λαϊκό Συνέδριο των Εχθρών της Ελευθερίας: Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ στη Γενεύη με τον επικεφαλής του ΠΟΥ Ghebereyesus (Φωτογραφία: Imago)

Αυτό που οι επικριτές των περιορισμών του κορωνοϊού, οι οποίοι δυσφημίστηκαν ως θεωρητικοί συνωμοσίας, φοβόντουσαν εξ αρχής, τώρα τελικά επιβεβαιώνεται ως γεγονός: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ.


Σε συνέντευξη Τύπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στη Γενεύη (https://www.who.int/multi-media/details/who-press-conference-on-global-health-issues-9-august-2023), η κορυφαία εμπειρογνώμονας του κορωνοϊού Maria Van Kerkhove ισχυρίστηκε ότι το ζήτημα του κλίματος πρόκειται να είναι  ένας συγκεκριμένος κίνδυνος για την υγεία (https://tkp.at/2023/08/17/who-covid-massnahmen-werden-fuer-klimawandel-gebraucht/): 


«Η κλιματική αλλαγή προκαλεί τη μετανάστευση κουνουπιών βορειότερα και νότια, θέτοντας τις χώρες σε κίνδυνο ασθενειών που δεν έχουν αντιμετωπίσει προηγουμένως. Στον κόσμο στον οποίο ζούμε όλοι, πρέπει να έχουμε επίγνωση αυτής της αλλαγής και να είμαστε σε θέση να αποτρέψουμε, να προετοιμαστούμε και να ανταποκριθούμε στις απειλές που αντιμετωπίζουμε». Η Van Kerkhove προέτρεψε τα κράτη να δώσουν προσοχή στο πώς η «κλιματική αλλαγή» επηρεάζει την «υγεία των πληθυσμών τους» και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν «διαφορετικούς τρόπους και διαφορετικούς τύπους παρεμβάσεων για την πρόληψη» (https://apollo-news.net/who-will-corona-massnahmen-gegen-klimawandel-folgen-einsetzen/).


Τα «συστήματα» που έχουν «δημιουργηθεί και βελτιωθεί» τα τελευταία τριάμισι χρόνια της μάχης κατά του κορωνοϊού, ομολόγησε εντελώς απερίσκεπτα και ειλικρινά, θα μπορούσαν εύκολα να εφαρμοστούν «σε άλλες ασθένειες που επιδεινώνονται από την κλιματική αλλαγή», συνέχισε η Kerkhove. Και πάλι, έτσι ώστε ακόμη και οι πιο αδαείς να το αντιληφθούν, επανέλαβε: Οι χώρες «εργάστηκαν απίστευτα σκληρά τα τελευταία χρόνια για να οικοδομήσουν αυτά τα συστήματα και να ενισχύσουν αυτά τα συστήματα για τον Covid, αλλά αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για άλλες ασθένειες».


Ιατρικοποίηση του κλίματος

Το μόνο πράγμα για το οποίο οι υπάκουες στον ΠΟΥ κυβερνήσεις της παγκόσμιας Δύσης έχουν πραγματικά «εργαστεί απίστευτα σκληρά» τα τελευταία τρία χρόνια ήταν ο φόβος, η επιτήρηση και η παρενόχληση των πολιτών τους. Προφανώς, αυτές οι δοκιμασμένες μέθοδοι πρόκειται τώρα να χρησιμοποιηθούν και για την κήρυξη τυχόν υποτιθέμενων «κλιματικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης», οι οποίες στο εξής θα ιατρικοποιούνται μέσω του μοχλού της παγκόσμιας πολιτικής υγείας. Δεν εξήγησε ποια μέτρα από τον κατάλογο βασανιστηρίων του κορωνοϊού προβλέπει συγκεκριμένα η Kerkhove.


Το γεγονός ότι ο ΠΟΥ δεν είναι ακόμη έτοιμος να εγκαταλείψει εντελώς τη μανία του κορωνοϊού, αλλά προφανώς το βλέπει μόνο ως μέσο για την περάτωση του πλήρους ανθρώπινου ελέγχου «κατά παραγγελία», κατέστη επίσης σαφές στη συνέντευξη Τύπου από το αφεντικό του Tedros Adhanom Ghebreyesus, ο οποίος παρουσίασε ένα σχέδιο επτά σημείων για την πρόληψη του κορωνοϊού των κρατών μελών του ΠΟΥ.


Πιστεύει ότι αυτό είναι απαραίτητο επειδή ο ιός υποτίθεται ότι «εξακολουθεί να κυκλοφορεί, εξακολουθεί να σκοτώνει και εξακολουθεί να αλλάζει». Επομένως, πρέπει να διατηρηθεί η επιτήρηση του ιού (δηλαδή του ανθρώπινου πληθυσμού) και, πάνω απ' όλα, πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρονται εμβολιασμοί. Ο Ghebreyesus σκόπιμα αποκρύπτει το γεγονός ότι αυτός ο ιός έχει χάσει εδώ και καιρό κάθε φρίκη όταν αναγνωρίστηκε ως καθημερινή γρίπη χωρίς ιδιαίτερη θνησιμότητα ή κίνδυνο (ειδικά σε σύγκριση με προηγούμενα εποχιακά παθογόνα κρυολογήματος, τα οποία ήταν πάντα «απαλλαγμένα από πανδημία» εκείνη την εποχή και αγνοήθηκαν καθόλου) και καταδικάζεται ως ο μεγαλύτερος ψευδής συναγερμός στην ανθρώπινη ιστορία.


Όλες οι υποπαραλλαγές της Omicron είναι εντελώς ακίνδυνες, αλλά ο εμβολιασμός mRNA είναι περιττός και ακόμη και επιβλαβής. Αλλά δεδομένου ότι ο ΠΟΥ θέλει να σφίξει τον ασφυκτικό κλοιό του στον κόσμο ούτως ή άλλως και να καταργήσει αποτελεσματικά την κρατική κυριαρχία (https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/aus-aller-welt/who-vertraege-weltgesundheitsorganisation-pandemie-macht/), δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι επιφυλάσσεται για τον λαό.



ΠΗΓΗ: https://ansage.org/who-plaene-zur-klimadiktatur-ein-massnahmenkatalog-sie-immer-zu-binden-und-ewig-zu-knechten/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Από σήμερα τίθεται σε ισχύ ο νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: Οι “παραπλανητικές” αναρτήσεις θα διαγράφονται αμέσως
    https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D-%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!