Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ: Βιβλίο «υπερηφάνειας» προσχολικής ηλικίας: Άνδρες με στολές υποταγής και «τρανς άνδρες» με ουλές αντί για στήθος

Πηγή: «Grandad’s Pride»/Daily Sceptic

Στην Αγγλία, οι γονείς είναι εξοργισμένοι από το σεξουαλικοποιημένο περιεχόμενο βιβλίου προσχολικής ηλικίας με εικονογράφηση των τρανς αλλαγών στο σώμα. Ένα ζευγάρι στο Hull πήρε την τετράχρονη κόρη τους από το σχολείο λόγω του βιβλίου.


Στο πλαίσιο της ιδεολογίας του φύλου, τα παιδιά διδάσκονται για σεξουαλικές πράξεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τη συνηθισμένη, πραγματική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Για παράδειγμα, αναφέραμε (https://transition-news.org/gebarende-manner-und-verwirrte-kinder) το φυλλάδιο "Hey You" για παιδιά και εφήβους ηλικίας 12 ετών και άνω, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ελβετική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (https://transition-news.org/IMG/pdf/1825-01_hey-you.pdf).

Δεν υποδηλώνει μόνο ότι το φύλο είναι ελεύθερα επιλέξιμο. Παρουσιάζονται επίσης σεξουαλικά παιχνίδια:  δονητές και "πρωκτικά βύσματα". Το φυλλάδιο αντιμετωπίστηκε με κάποια κριτική(https://www.20min.ch/video/bund-erklaert-12-jaehrigen-den-gebrauch-von-anal-plugs-439898051083).

Τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με τη σεξουαλικότητα σε όλο και πιο μικρή ηλικία στα σχολεία. Στην Αγγλία, ορισμένοι γονείς είναι τώρα εξοργισμένοι από ένα βιβλίο που ονομάζεται "Grandad's Pride", το οποίο χρησιμοποιείται σε τουλάχιστον ένα νηπιαγωγείο.

Το βιβλίο, γραμμένο από τον Harry Woodgate, περιλαμβάνει εικόνες ανδρών που φιλιούνται με δερμάτινες στολές υποταγής και «τρανς άνδρες» με ουλές από μαστεκτομή. Το βιβλίο συνιστάται για παιδιά άνω των τεσσάρων ετών (!!!!!!!!!!!!).

Όταν ένα ζευγάρι έμαθε για το βιβλίο, πήρε την τετράχρονη κόρη τους από το εν λόγω σχολείο στο Hull, αναφέρει η Daily Sceptic (https://dailysceptic.org/2023/08/22/pride-book-featuring-men-in-bondage-wear-and-trans-top-surgery-scars-shown-to-four-year-olds-in-pre-school/).

Σύμφωνα με την πύλη, οι γονείς σοκαρίστηκαν από το κατάφωρα σεξουαλικό περιεχόμενο. Θορυβήθηκαν, επίσης, ότι τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με αλλαγές στο σώμα τους σε τόσο μικρή ηλικία.

Το σχολείο αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την παροχή του βιβλίου στα παιδιά. Υποστήριξε ότι τα παιδιά δεν θα αντιλαμβάνονταν αυτές τις εικόνες ως «ερωτικές» λόγω της έλλειψης κατανόησης (!!!!!!!!!!!).

Η άρνηση του σχολείου ώθησε το ζευγάρι να πάρει την κόρη τους από το σχολείο. Λόγω της στάσης του, ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ «ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ».

Ο Will Taylor, ο πατέρας του προαναφερθέντος τετράχρονου κοριτσιού, είναι της άποψης ότι Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ Ή ΑΣΦΑΛΕΣ, δήλωσε ο Taylor.


Πηγή:

The Daily Sceptic: Pride Book με άνδρες με ρούχα δουλείας και τρανς ουλές «κορυφαίας χειρουργικής επέμβασης» που εμφανίζονται σε τετράχρονα παιδιά στο νηπιαγωγείο - 22 Αυγούστου 2023 (https://dailysceptic.org/2023/08/22/pride-book-featuring-men-in-bondage-wear-and-trans-top-surgery-scars-shown-to-four-year-olds-in-pre-school/)






ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/vorschul-pride-buch-manner-in-bondage-kleidern-und-transmanner-mit-narben



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Νόμιμη και η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ με το ΝΟΜΟ 4958/2022 στην ιατρικά υποβοηθούμενη ανθρώπινη αναπαραγωγή. Το καταγγέλoυν Αν. Καθηγητής Αστικού Δικαίου της Νομικής, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Επιστημονικές Ενώσεις. ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ!! ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ

    https://dimpenews.com/2023/08/25/%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%be%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf-4958-2022-%cf%83%cf%84%ce%b7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ακούω αυτή τη λέξη Υπερηφάνεια νιώθω αηδία Ποιός διεστραμμένος χρησιμοποιεισαι αυτή την λέξη σε ανθρώπους που κάθε άλλο παρά υπερηφάνια πρέπει να νοιώθουν για την κατάντια τους Καί προσέξτε κάθε άλλο παρά ρατσισμό νιώθω Τους λυπάμαι μόνο , τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!